Каквa трябва да е 11-ката на ЦСКА за мача срещу Фк Баку/Мура

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Каквa трябва да е 11-ката на ЦСКА за мача срещу Фк Баку/Мура

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2012 14:02

гражданин от село написа:Щото таковат крави. :mrgreen:

:lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 12 юли 2012 14:14

11-те трябва да бъдат най-подготвените с които разполага Стойчо Младенов.
Той ще реши кои са те преди мача.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2012 14:21

Гледам,че Анито гьотере го "пускате" в състава,обаче:
"Черноморец предупреди ЦСКА: Нямате право да картотекирате Анисе"
:roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 юли 2012 14:34

-------------------------Черни-----------------------------

------Бандата---------Крачунов------Спрокел------Нилсон

--------------------Тангариня-------------Анисе--------------------

-----Присо------------------Мораес------------------Делев-------

---------------------------- Платини ------

Карачанака не го слагам в сметките, защото не е водил подготовка и ще му трябва време! Шеридън и Янев,като за начало ми изглежда е по добре да са първи резерви.

Това е състава, който ми се струва с две класи над миналия сезон, ако имат и сърцата игра, то няма проблем :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юли 2012 14:39

Делев и Платини за сега не са ясни,защо ги слагате?

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 юли 2012 14:51

Който е гледал контролите по Спортал е наясно със състава. На представянето ще се разбере със сигурност, кои 11 ще играят в първия мач от Лига Европа. Аз смятам, че състава ще изглежда така: вратар-Макенджиев или Черни, но първия има предимство, защото познава отбора и пази във всички контроли , защитници: Бандаловски, Спрокел, Попов и Нилсон. Бандата е сигурен, според мен и холандеца, К.Стоянов е контузен и затова друг бек нямаме, а Апата може да бъде сменен и с Грънчов и с Крачунов, резултата ще е същия. Аз обаче смятам, че именно Апостол ще играе, заради опита си. При халфовете положението е заплетено, но само при местата на играчите на терена. Ако приемем, че Тошко е бетон, остава, кой да играе до него Анисе или някой измежду Дюлгеров и Стоянов. Силата на мадагаскареца е зад нападателя и това се видя срещу Карабоюк оня ден. По-едното крило със сигурност ще е Присо, а от другата страна Янев. Тук може да играе и Карачанаков, но доскоро беше контузен и Стойчо няма да рискува. Напред ще е Мораес ако остане или Шеридън. Не вярвам, като гости, първи мач, с непознат отбор да трънем да нападаме с двама. Ето така виждам нещата за първия мач. Успех, Армейци!!!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 12 юли 2012 15:28

гражданин от село написа:Делев и Платини за сега не са ясни,защо ги слагате?

Слагам ги, защото ми се иска да е така, както и Стойчо каза!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 юли 2012 15:43

redpride написа:Който е гледал контролите по Спортал е наясно със състава. На представянето ще се разбере със сигурност, кои 11 ще играят в първия мач от Лига Европа. Аз смятам, че състава ще изглежда така: вратар-Макенджиев или Черни, но първия има предимство, защото познава отбора и пази във всички контроли , защитници: Бандаловски, Спрокел, Попов и Нилсон. Бандата е сигурен, според мен и холандеца, К.Стоянов е контузен и затова друг бек нямаме, а Апата може да бъде сменен и с Грънчов и с Крачунов, резултата ще е същия. Аз обаче смятам, че именно Апостол ще играе, заради опита си. При халфовете положението е заплетено, но само при местата на играчите на терена. Ако приемем, че Тошко е бетон, остава, кой да играе до него Анисе или някой измежду Дюлгеров и Стоянов. Силата на мадагаскареца е зад нападателя и това се видя срещу Карабоюк оня ден. По-едното крило със сигурност ще е Присо, а от другата страна Янев. Тук може да играе и Карачанаков, но доскоро беше контузен и Стойчо няма да рискува. Напред ще е Мораес ако остане или Шеридън. Не вярвам, като гости, първи мач, с непознат отбор да трънем да нападаме с двама. Ето така виждам нещата за първия мач. Успех, Армейци!!!

Точно така, К.Стоянов ще трябва да се бори за мястото си сред титулярите, защото Нилсон действително показва стабилни изяви! А забелязах, че има и добри пробиви по крилото, което го прави доста опасен за противника. Според мен ще заложи на Апата в центъра на отбраната твърдо.Саша показва добри качества, но и той ще се бори за мястото на Бандаловски, така че отпада като вариант за титуляр. В средата Стойчо няма да го използва, почти съм сигурен от това, което видях в контролите. Освен ако не е целял точно това- да скрие нещо. Ще разберем.. Има добра техника и отиграва без притеснение, но пък отстъпва физически, а в центъра се иска здрав биткаджия като Ободо да речем, но той е под въпрос засега. Анисе също е под въпрос, докато не го картотекираме. А в нападението абсолютно всички са под въпрос- едни заради трансфери, други заради липса на качества. Засега е абсурд някой да уцели състава как ще изглежда, но и аз съм склонен да смятам, че 4-3-2-1 ще излизаме - Засега Янев го броим за твърд титуляр от видяното! Поне докато не се разбере в каква форма и на какви постове ще идват новите...Той Стойчо го каза от 16 полеви играчи, 8 са защитници! :lol: Петър Стоянов не е лош вариант в средата, Дюлгеров също за А групата си е идеален, но ако искаме да пробием и в ЛЕ ни трябва и нещо по-добро. При всички положения Стойчо понякога ще бърка при избора на правилните играчи...дано не е фатално. ;)

[offtopic]Разбрахте ли, че Стефано Кунчев отива на проби в Манчестър Сити? :o :lol: Дано гледаме и един български вратар във Висшата лига скоро време! ;)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юли 2012 15:51

blue avalanche написа:Гледам,че Анито гьотере го "пускате" в състава,обаче:
"Черноморец предупреди ЦСКА: Нямате право да картотекирате Анисе"
:roll: :roll: :roll:

Кой има и кой няма право,не решават те!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 юли 2012 16:27

Аз мисля, че за момента оптимален е следният състав: вратар - Черни; централни защитници - Крачунов и Попов; бекове - Нилсон и Бандаловски; опорни халфове - Саша и който и да е от другите на този пост; плеймейкър - Хр. Янев; крила - Анисе и Присо; нападател - Мораес. Естествено тук има страшно много условности като правото на Анисе да играе за нас; позицията, на която ще бъде използван (опорен или офанзивен халф) и съответно не/възможността да са с Хр. Янев едновременно в игра; контузиите на Карачанаков и К. Стоянов (и още май има с травми); формата/класата на Спрокел; степента на сработеност на Макенджиев; точната позиция на Саша (бек или опорен халф); евентуалното привличане на Тенгариня, Платини, Делев и съответно тяхната спортна форма; евентуалната продажба на Галчев/Бандата/Мораес и т.н.
Последна промяна от Udoji90 на 12 юли 2012 18:03, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”