Интервю с Димитър Борисов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Интервю с Димитър Борисов

Мнениеот russia » 05 юли 2012 14:18

hrclspr12 написа:Пораженията, които големият треньор Гонзю причини на "Левски", не трябва да се забравят. Нека не се смеем на ЦСКА, защото положението и на двата отбора хич не е смешно, а даже - плачевно!

Ами плачи си на стената на плача, чий го дириш тука? Или викаш с чужда пита помен да правиш! :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 05 юли 2012 14:19

ivan56 написа:
terrorist написа:гледам на левски феновете много се претисняват за ЦСКА, да не стане като зимата шампиони нз си какво, а после трябваше Черноморец да се нагъзва да правят циркове с Локо сф

Май първо титаните се нагъзиха на левскарите

съгласен съм че напоследък левски и ЦСКА си помагат, но от последните 3 сезона в 2, в конкурентите на левски в края на сезона настъпвът необясними сривове

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 05 юли 2012 14:21

Черни-Бандаловски,Спрокел,А.Попов,К.Стоянов-,Хр.Янев,Присо,Анисе,Мораеш,Платини,Шеридън.В този състав липсва опорен халф класен ,Хр.Янев ще е разиграващ халф ,там ще има нужда от някой като Марселиньо от Лудогорец.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 юли 2012 14:23

amoros написа:Черни-Бандаловски,Спрокел,А.Попов,К.Стоянов-,Хр.Янев,Присо,Анисе,Мораеш,Платини,Шеридън.В този състав липсва опорен халф класен ,Хр.Янев ще е разиграващ халф ,там ще има нужда от някой като Марселиньо от Лудогорец.

Позволи ми да добавя и Карачанаков някъде измежду последните 5!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 юли 2012 14:25

russia написа:
hrclspr12 написа:Пораженията, които големият треньор Гонзю причини на "Левски", не трябва да се забравят. Нека не се смеем на ЦСКА, защото положението и на двата отбора хич не е смешно, а даже - плачевно!

Ами плачи си на стената на плача, чий го дириш тука? Или викаш с чужда пита помен да правиш! :roll:

Чакай малко! Аз нищо лошо не съм казал. Гонзю и Тонката само опустошаваха "Левски", като Борат им пригласяше. Първият уж го няма, но другите още са в тима ни, което хич не е на хубаво.
Добре, че Мистър Пропър го няма, че ми писна от неговия "правилен футбол"!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 05 юли 2012 14:30

Е и аз ще кажа едно мнение по въпроса. Все ми се струва, че тази вашата работа с "липсата" на селекция ( защото такава явно има), разправиите между административен и спортно - технически щаб са просто прах в очите на съперниците. Една психологическа атака в стил видите ли цска е много зле и тази година не ги бройте за живи. Същата работа като с директивата от зимата. Силно се надявам обаче този път номера да не мине и всеки да си играе мачовете с цска както си се полага - да излиза мобилизиран като срещу гранд!

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 05 юли 2012 14:32

baerba1995 написа:Г
Колко ви струва селекцията?

- Ако привлечем Ди Вани и Платини, може да надхвърли 450 000 евро. Това не са малко пари, нали? И повече от 70% от тази сума отива за комисионни на мениджъри. Дано не сме се излъгали в качествата на играчите и те се окажат по-добри от нашите.

Такаааа, нали уж Тройчо не взима заплата!? Еми става ясно от интервюто, че сам и с помощта на Лъчо Танев си заработва странично някоя комисионна. Та Тройчо винаги си е бил палав по отношение на португалско - бразилските трансфери в ЦСКА . Справка- Лима, Соуса, ... и разни други туристи.
А и не е новина,че Мораеш се връща при вас. Не е минал медицинските тестове. Момчето е с хронично възпаление на адукторите. Благодарение на виртуозните тренировки на Дуци и медикаментите на бившото ви докторче. Но и Ники Ал. мълчи като партизанин, а уж е пратеник и трябва да списва всичко около клуба.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 05 юли 2012 14:36

amoros написа:Черни-Бандаловски,Спрокел,А.Попов,К.Стоянов-,Хр.Янев,Присо,Анисе,Мораеш,Платини,Шеридън.В този състав липсва опорен халф класен ,Хр.Янев ще е разиграващ халф ,там ще има нужда от някой като Марселиньо от Лудогорец.

и на мен горе долу това ми се върти, само че без К.Стоянов, Присо и Шеридън, на тяхно место Нилсон, Карачанаков и П.Стоянов
Да попитам някои знае ли дали са сигурни Анисе и Платини?

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 05 юли 2012 14:39

mitko_r написа:
baerba1995 написа:Г
Колко ви струва селекцията?

- Ако привлечем Ди Вани и Платини, може да надхвърли 450 000 евро. Това не са малко пари, нали? И повече от 70% от тази сума отива за комисионни на мениджъри. Дано не сме се излъгали в качествата на играчите и те се окажат по-добри от нашите.

Такаааа, нали уж Тройчо не взима заплата!? Еми става ясно от интервюто, че сам и с помощта на Лъчо Танев си заработва странично някоя комисионна. Та Тройчо винаги си е бил палав по отношение на португалско - бразилските трансфери в ЦСКА . Справка- Лима, Соуса, ... и разни други туристи.
А и не е новина,че Мораеш се връща при вас. Не е минал медицинските тестове. Момчето е с хронично възпаление на адукторите. Благодарение на виртуозните тренировки на Дуци и медикаментите на бившото ви докторче. Но и Ники Ал. мълчи като партизанин, а уж е пратеник и трябва да списва всичко около клуба.

Ти си много запознат, да не си ги правил ти тестовете

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 юли 2012 14:52

tzvetan_tee написа:Вие, цесекари на кого вярвате, на Борисов или на Младенов? Защото е повече от ЯВНО, че единият лъже. Ако това се окаже Тройчо, как ще реагирате?

Никой не лъже в случая, защото избягват да влизат в конкретика, а просто дрънкат.
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”