Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Не играх с Байерн заради червен картон с Левски!

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2012 19:44

Old_death написа:
stoyankd написа:
Old_death написа:Не си губи времето в напразни спорове с такива индивиди.Безмислено е!Когато ни бе отказан лиценз имахме разсрочени дългове към НАП,а дълговете на тия,които изпратиха на наше място бяха и по големи.За това съд до дупка и фризьорския салон да си ходи от БФС!

Не е ли крайно време да се намери една компетентна инстанция в България, Европа или по света да бъде сезирана и да се произнесе окончателно за този лиценз. Щяха да се водят дела, компенсации и какво ли не? Само разтягаме локуми и се обиждаме един друг. В тази тема се говори за Джевизов, а не за лицензи.

Прав си,но това трябва да го кажеш на някои сини екземлпяри.

„от madbutcher на 14 Апр 2012 23:18
Това и отнетия лиценз през 2008 са най-големите престъпления във българския футбол.“

Искаш да кажеш червени,нали?

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 апр 2012 19:52

Old_death написа:Прав си,но това трябва да го кажеш на някои сини екземлпяри.

Аз съм от тия "сини екземпляри" и да ти кажа честно ми е все тая за лиценза на ЦСКА. На всички е ясно, че ЦСКА и Левски са толерирани в България, както всички големи отбори в страните си. Това, което исках да ти кажа е, че от ЦСКА(по мое лично, напълно неангажирано мнение) не искат истината по темата, а подклаждат само общи приказки. Има си съд(международен и безпристрастен), хиляди сънародници получават справедливост там и отдавна трябваше да сме забравили за темата "лиценз".

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 апр 2012 19:57

blue avalanche написа:Това и отнетия лиценз през 2008 са най-големите престъпления във българския футбол.“ [/b]

Сигурно си младо момче, но имаше къде, къде по-големи престъпления в родния футбол. Напомням ти финала за купата от 1985г., след който Левски и ЦСКА бяха изхвърлени от първенството(друго състезание, спечелено вече от Левски) и на техните места за Купата на шампионите игра Ботев, а за Купата на носители на нац.купи нямахме участник.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2012 20:27

stoyankd написа:
blue avalanche написа:Това и отнетия лиценз през 2008 са най-големите престъпления във българския футбол.“ [/b]

Сигурно си младо момче, но имаше къде, къде по-големи престъпления в родния футбол. Напомням ти финала за купата от 1985г., след който Левски и ЦСКА бяха изхвърлени от първенството(друго състезание, спечелено вече от Левски) и на техните места за Купата на шампионите игра Ботев, а за Купата на носители на нац.купи нямахме участник.

Не знам дали съм "младо момче",но,във всеки случай не съм madbutcher,когото съм ЦИТИРАЛ!
Първо чети,после пиши...

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 16 апр 2012 20:37

blue avalanche написа:
stoyankd написа:

Не знам дали съм "младо момче",но,във всеки случай не съм madbutcher,когото съм ЦИТИРАЛ!
Първо чети,после пиши...

Добре, съжалявам, ако си се почуствал засегнат или обиден.

Върни се в “ЦСКА”