Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция на ЦСКА лято 2012
Като чета коментарите ,колкото хора ,толкова и мнения.Явно сме големи разбиратели.Според мен ,първо ,ако спечелим титла ,момчетата ,които взеха най-голямо участие ,трябва да останат задължително ,дори и като награда за усилията ,които полагат ,за да докажат повече на нас-разбирателите ,че са не по-малко достойни, от толкова чаканите супер чужденци.Друго ,което ще стане ,колкото и да си пишете тук --това е раздялата с всички ,за които се получат добри оферти от вън.Ако си мислите ,че тези момчета играят само за да ви се харесат на вас --значи много се лъжете.Така че ,ще има много сълзи и сополи ,но също така се надявам ---и на нови ,интересни попълнения.Не е хубаво да се привързвате много към този или онзи ,че така като чета ,продължавате да пишете за миналите величия на отбора ,а те вече далеч не са същите и тези сантименти не може да са добър съветник.
-
- Контакти:
Здравейте Армейци!Ще започна от вратаря до нападателите,1.Мболи задържането му определено мисля,че няма да е лесно защото Криля Советов ще искат да си върнат поне половината от парите,които дадоха на Славия а тази сума незнам дали ще бъде дадена от ЦСКА за вратар говориме за около 500 000 лв.Бандаловски ще направи изключително голяма грешка,ако отиде в който и да е отбор в Румъния това не е крачка напред за никой уважаващ себе си Български футболист.Мисля,че трябва да бъде шанс на младите Крачунов и Грънчов да се сработят все пак запазиха 6-сухи мрежи на ЦСКА разбира се не само те имат заслуга за това,трябва да запазиме всичките си защитници и да ги обиграваме Вальо и Тунчев моите уважение,но неможе когато закъсаме да ги търсиме,Тунчев зимата избра парите пред ЦСКА въпреки,че не е помирисвал терен в Лестър,Вальо Илиев е добър защитник,но според мен трябва да се обърне внимание на това с което разполагаме в момента като се има впредвид,че имаме още 3-ма централни защитници не е нужно да се взимат футболисти на всички постове както казаха в предишни мнения поне според мен разбира се.Мартин Дечев трябва да остане като заместник на Бандата а няма да е лошо ако се вземе и още един десен бек,задължителен трансфер трябва да има на левият бек дори сега да вземеме този бразилец дето е играл във Фейнорд то ще е до известна степен по-принуда така,че първият задължителен трансфер трябва да е на левият бек.Без да коментирам сегашните ни халфове трябва да се вземе един опорен халф и един офанзивен халф,Тошко вече е на години трябва да се разчита на Дюлгеров и за напред.Споменахте Рикардо Лаборде наблюдавах 3 мача на Анортозис в, които той вкара 2 гола и асистира 3 гола бих казал,че е брилянтен играч и ако по-някаква случайност го купиме той ще е реши проблемите ни в нападение има страхотен поглед върху играта и уникална техника и вообще непрекалявам с изказванията си незнам как отбори например като Нюрберг и Блекбърн не са го забелязали той е играч от класа и ако дойде в ЦСКА ще вдигне класа на 100 процента.Ако Мораес остане ще е много добре а за евентуално връщане на Мартин Петров за пръв път чувам в интервю за Зона Спорт през зимата усмя подобен вариант в крайна сметка обаче ние нищо не решаваме все пак съм спокоен,че ще го прави Стойчо а не дуци!
crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.
Т.Янчев вече 2-ро първенство е направо ужасен. Пречи на отбора , не може да спира топката нито
да я подава бързо вече и на физика го мачкат. Каквото дал дал футбола е до време и трябва да се оттеглиш
когато си на върха. Ако от 11-титуляри на ЦСКА през следващия сезон 2-ма са Т.Янчев и Хр. Янев то зле за нас,
ще сме като сините с Йовов - дефанзивен халф и Ив.Цветков в полузащита/нападение !!!
Янев ако иска да е резерва и да влиза за по 30-на мин. да бие по някой и друг фаул/дузпа да идва
но да се разчита на него като основен футболист ще е голямя грешка. Човек като се замисли обаче
заслужава ли си да се плаща заплатата му ???И това при положение че в момента в ЦСКА играят млади момчета
като Карачанаков,Костов за с пъти по-малко пари и бъдещето е пред тези момчета !!!
Новия отбор според мен :
Вратари - М'боли или нов титуляр/Макенджиев/някой юноша.
Защитници - Бандаловски,К.Стоянов,Грънчов,Тунчев,Адемар един измежду Хадад/Крачунов/Ап.Попов и 2-ма нови .
Ап.Попово много го хвалите но не може да се разчита на него, той е контузен в 70%-та от времето в което е
в ЦСКА. Крачунов ако може да се прати в чужбина хем той да се учи хем ЦСКА да вземе пари за него не е проблем.
Хадад ако покаже качества да остава иначе вън.
Халфове и нападатели - Дюлгеров,Карачанаков,Присо,Костов,Томас,Мораес,Боладо,Якимов и нови - поне 1 централен
нападател (ако Платини се върне е достатъчен), поне 2 крила (ако едно от тях трябва да е ветеран избирам
Велизар Димитров пред Хр.Янев), и 2-ма вътрешни полузащитници един по офанзивен и един дефанзивен.
===================== М'боли или нов =========================
Бандаловски === К.Стоянов/Грънчов ======== Тунчев ==========Нов/К.Стоянов/Адемар
================== Нов ===================== Томас ==============
Нов ===================== Мораес/Анисе ====================== Карачанаков
==================== Мораес/Нов/Боладо или Платини ===========
Вариативност да дават играчи като : Костов,Присо,Анисе,Дюлгеров,Хадад/Крачунов/Ап.Попов и новите .
Мен ако ме питат веднага пенсионирам Т.Янчев и разкарвам Галчев,П.Стоянов,Трифонов,К.Янев.
За мен е много важно 1во да задържим основните футболисти поне за евротурнирите : Мболи, Бандата и Мораеш .
Тошко мисля ,че вече му е време да получи някакъв ръководен пост и да спре да играе защото от година вече е видно, че с него не става .
Също така важно нещо е да се отървем от чужденците : Томас, Паун, Хаддад и донякъде Адемар.
Състава според мен , трябва да е нещо такова :
[center]--Мболи---
Бандаловски - К,Стоянов - Тунчев/Вальо - нов ляв бек --
Присо -----Нов халф - Нов Халф ---- Карачанаков------
-------------Мораеш --------Нов нападател ---------------[/center]
Задължитено е да се вземат 2 класни централни халфа ако искаме да направим нещо в Европа, за България е ясно, че може да си караме и с Галети, Тошко и П.Стоянов.
Тошко мисля ,че вече му е време да получи някакъв ръководен пост и да спре да играе защото от година вече е видно, че с него не става .
Също така важно нещо е да се отървем от чужденците : Томас, Паун, Хаддад и донякъде Адемар.
Състава според мен , трябва да е нещо такова :
[center]--Мболи---
Бандаловски - К,Стоянов - Тунчев/Вальо - нов ляв бек --
Присо -----Нов халф - Нов Халф ---- Карачанаков------
-------------Мораеш --------Нов нападател ---------------[/center]
Задължитено е да се вземат 2 класни централни халфа ако искаме да направим нещо в Европа, за България е ясно, че може да си караме и с Галети, Тошко и П.Стоянов.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Pichichi написа:crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.
Т.Янчев вече 2-ро първенство е направо ужасен. Пречи на отбора , не може да спира топката нито
да я подава бързо вече и на физика го мачкат. Каквото дал дал футбола е до време и трябва да се оттеглиш
когато си на върха. Ако от 11-титуляри на ЦСКА през следващия сезон 2-ма са Т.Янчев и Хр. Янев то зле за нас,
ще сме като сините с Йовов - дефанзивен халф и Ив.Цветков в полузащита/нападение !!!
Янев ако иска да е резерва и да влиза за по 30-на мин. да бие по някой и друг фаул/дузпа да идва
но да се разчита на него като основен футболист ще е голямя грешка. Човек като се замисли обаче
заслужава ли си да се плаща заплатата му ???И това при положение че в момента в ЦСКА играят млади момчета
като Карачанаков,Костов за с пъти по-малко пари и бъдещето е пред тези момчета !!!
Новия отбор според мен :
Защитници - Бандаловски,К.Стоянов,Грънчов,Тунчев,Адемар един измежду Хадад/Крачунов/Ап.Попов и 2-ма нови .
Ап.Попово много го хвалите но не може да се разчита на него, той е контузен в 70%-та от времето в което е
в ЦСКА. Крачунов ако може да се прати в чужбина хем той да се учи хем ЦСКА да вземе пари за него не е проблем.
Халфове и нападатели - Дюлгеров,Карачанаков,Присо,Костов,Томас,Мораес,Боладо,Якимов и нови - поне 1 централен
нападател (ако Платини се върне е достатъчен), поне 2 крила (ако едно от тях трябва да е ветеран избирам
Велизар Димитров пред Хр.Янев), и 2-ма вътрешни полузащитници един по офанзивен и един дефанзивен.
Бандаловски === К.Стоянов/Грънчов ======== Тунчев ==========Нов/К.Стоянов/Адемар
Вариативност да дават играчи като : Костов,Присо,Анисе,Дюлгеров,Хадад/Крачунов/Ап.Попов и новите .
Мен ако ме питат веднага пенсионирам Т.Янчев и разкарвам Галчев,П.Стоянов,Трифонов,К.Янев.
По-добре разкарвай дървета като Хадад и Томас... да кажеш, че Галчев е по-слаб от Томас е меко казано смешно. От теб треньор никога няма да стане

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
-
- Контакти:
Morgause написа:Pichichi написа:crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.
Новия отбор според мен :
По-добре разкарвай дървета като Хадад и Томас... да кажеш, че Галчев е по-слаб от Томас е меко казано смешно. От теб треньор никога няма да стане
Неисках да му го казвам ама на намери се човек!хахахахахаа
дам без класни попълнения нямаме шанс в европа.дано Стойчо не докара пак някои португало говорящи ментета 

Томас по каква презумция го махаме че е чужденец може би ???
Гледали сме го общо 100 мин., айде в края на шампионата да решаваме все пак той сега започва
да играе. Галчев го гледаме 2 г. вече мисля че дойде в ЦСКА с връзки и ясната идея да замине в
чужбина било то и в Гърция,Турция,Русия . Класата на ЦСКА той не може да я вдигне, Томас
дали ще може предстои да видим.
Гледали сме го общо 100 мин., айде в края на шампионата да решаваме все пак той сега започва
да играе. Галчев го гледаме 2 г. вече мисля че дойде в ЦСКА с връзки и ясната идея да замине в
чужбина било то и в Гърция,Турция,Русия . Класата на ЦСКА той не може да я вдигне, Томас
дали ще може предстои да видим.
Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.
-
- Контакти:
fen0212 написа:Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.
Петър Стоянов е най-безличният ми футболист в ЦСКА!