Адвокат Величков: ЦСКА не трябва да вземе лиценз!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Адвокат Величков: ЦСКА не трябва да вземе лиценз!

Мнениеот percival » 09 апр 2012 23:21

niki87 написа:
На Апелативна комисия делото "Да Коща" е спечелено от ПФК "ЦСКА". Загубено е във ФИФА, тъй като футболистът все още има да получава пари от клуба. Както и други играчи, което е причината в момента Дисциплинарната комисия на УЕФА да се занимава с ПФК "ЦСКА" АД. Заради системни нарушения на изискванията за лиценз УЕФА със сигурност ще накаже ПФК "ЦСКА" АД и БФС няма никаква вина за това. Напротив: в доста случаи и в интерес на българския футбол е съдействал на клуба да изпълни критериите за лицензиране. Глоба от УЕФА за БФС ЗАРАДИ ОТНЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ НА ЦСКА ПРЕЗ 2008 Г. НЯМА. Дори напротив: Българският футболен съюз трябваше да отговаря на въпроса защо не е отнел лиценза още предната година.

Делото "Да Коща" не е гледано във ФИФА ,а не загубено ! Това не омаловажава факта ,как се събра комисията 10 дена преди уговорената дата ,визирам БФС :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 апр 2012 23:29

percival написа:
niki87 написа:
На Апелативна комисия делото "Да Коща" е спечелено от ПФК "ЦСКА". Загубено е във ФИФА, тъй като футболистът все още има да получава пари от клуба. Както и други играчи, което е причината в момента Дисциплинарната комисия на УЕФА да се занимава с ПФК "ЦСКА" АД. Заради системни нарушения на изискванията за лиценз УЕФА със сигурност ще накаже ПФК "ЦСКА" АД и БФС няма никаква вина за това. Напротив: в доста случаи и в интерес на българския футбол е съдействал на клуба да изпълни критериите за лицензиране. Глоба от УЕФА за БФС ЗАРАДИ ОТНЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ НА ЦСКА ПРЕЗ 2008 Г. НЯМА. Дори напротив: Българският футболен съюз трябваше да отговаря на въпроса защо не е отнел лиценза още предната година.

Делото "Да Коща" не е гледано във ФИФА ,а не загубено ! Това не омаловажава факта ,как се събра комисията 10 дена преди уговорената дата ,визирам БФС :)

Какво викаш? Каква комисия се е събрала 10 дни преди уговорената дата и какво е направила тя ми кажи, ако можеш и новина и доказателства ми дай.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 апр 2012 23:39

Linky написа:За Гонзо:
За какво всъщност се протестира срещу бфс, след като се доказа, че не сте прави по който и да е казус, сега взехте на прицел нещо случило се преди 6 години, което няма общо с цска директно , а индиректно. Също така, не става ясно от отговора на бфс, дали този паспорт за чужденци, които не се е изисквал през 2006 година, дали е било както сега да не може да играеш за 3 отбора в 1 година. Ще почакаме и ще видим кой прав, кой крив по този казус, както се видя и по другите, а за тях не ме карай да започвам защото още преди бфс днес да излезне с позицията си по тях беше ясно какво става и мога да ти го обясна ако не разбираш защо са такива наказанията на присо защо анисе не може да играе и т.н

ЦСКА е спечелил 1 млн. и 200 хил. Евро от трансфера на защитника Иван Иванов в сръбския Партизан. Това разкри адвокат Петър Величков, който бе специален гост в Актуално студио „Дерби“. Това е написано от автора на темата ,пълен абсурд !
Ами да провокативна е още по-заглавието !
След като си член на комисиите които колят и бесят в БФС ,нямаш правото да излизаш и да даваш "лично мнение" ,него може да си го запазиш за пред роднините примерно ,а не да го изказваш публично,още повече че имаш служебни проблеми с хората които омаскаряваш публично.След това да излизат от тая същата институция и да казват че решението им е "непринудено" и "безпристрастно" Да на нашите ,не им прави чест ,но пък както виждаш от другата страна точно в момента си правят пълна гарга с клуба и реално с парите на собствениците .За кое не сме прави ? За това ,че умишлено спираха уличените в допинг футболисти ? Две седмици не им даваха да играят ,на базата лични мотиви.
Присо за какво е наказан реално за нарушаване на общественият ред ? Поне така излиза е извинявай ! Гледах интервюто на господина кучев ,как първо казва че е наказан по доклада на делегата и съдиите.Оня тюфлек лично го гледах по "Канал 3" как казваше "Всичко съм описал Петя,всичко в детайли ,ще разберете какво е , нали ме познаваш аз винаги описвам всичко" ,а след това като му показаха кадрите че го няма изобщо в тунела и е на съвсем друго място ,бил написал доклада си по това което бил чул от полицайте и хората от Локо в тунела.Сега пък изобщо не е наказан по доклада ,само сучат и въртят.Цитираха му и члена на бфс според който футболиста ако е провокиран му се намаля наказанието ,а на провокатора се увеличава.Оня от няма и на къде каза че намалили наказанието на Присо ,а този член конкретизира ситуацията при червените картони.Пълна простотия.За Анисе ,едно голямо протакване и "тайни срещи" ,тук нищо не се знае кой крив и кой прав.Като изключим факта че промениха правилниците си заради това със задна дата.За Гонзо историята е показателна ,за компетентността на бфс.Отвори страницата на ФИФА има го документа и от кога е всила .
Тия идиоти са се осрали до ушите!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 апр 2012 23:40

Linky написа:Какво викаш? Каква комисия се е събрала 10 дни преди уговорената дата и какво е направила тя ми кажи, ако можеш и новина и доказателства ми дай.

Арбитражната комисия !Която е "разтрогнала" договора му с ЦСКА.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 10 апр 2012 00:48

За темата: не е пворокация, такова е заглавието на гонг за новината, то е просто копирано.

Това че въпросният аадвокат е член на комисята за наказаване на футболисти, не виждам как забранява да коментира ситуацията и да си изказва мнението по случая. Не мисля че може да м се забрани, да не коректно е , но същото има от страна на цска, но едва ли нарушава някакви правила.

За допинга: Първо, цска не знам как е потърпевш, след като тези футболисти бяха наказани за МИНИМАЛНОТО наказание от 3 месеца, 2 от които по време на зимната пауза, така че от тази гледна точка , цска трябва даже да са благодарни. БФС е неадекватно в този случай че не наказва футболистите с по-сурови наказания, както във всички други случай на подобни провинения по целия свят. Няма смисъл да давам примери с други футболисти уличени в употребата на забранени вещества, които биват наказвани с ПОНЕ 6 месеца и почти винаги повече, както цска дава примери,които са им удобни с телкийски, гонзо и кой ли не , но в този случай примери не са нужни и аз няма да дам , но се сещаш за какво говоря. Сега, да оставим това на страна въпреки че само заради този факт не би трябвало да протестирате. От ЦСКА казват, че БФС не са ги уведомили, че е можело наказаните футболисти да играят от 19ти март, докато от БФС казват,че са съобщили на клуба и просто на ЦСКА им отнема 10 дни да осъзнаят какво става, сега в този случай е думата на бфс срещу думата на цска и всеки може на каквото иска да вярва, така че не можеш да виниш бфс и да кажеш, че е било нарочно и не можеш да си сугрен, че така е станало, пак казвам няма как да вярваш на едните или другите на 100%. Да се абстрахираме и от това... в крайна сметка цска какво загуби (дори и всичкото това да беше вярно)? Да не би за 10те дни в които не можеше да използва тези играчи да са загубили точка или някакъв катаклизъм да е станал след като не са могли да ги използват? Не...тогава дори и бфс да са били виновни аз не виждам как цска са били потърпевши кой знае колко, по мое мнение даже са им направили услуга щом си взеха мачовете. Не ме разбирай погрешно, не казвам , че щом минеш на червено и няма катострофа, трябва да не бъдеш наказан, но в случая няма доказателства, че бфс е направило нещо подобно умишлено и вобще, че е спряла цска, така че няма какво да се винат в този случай, трябва да сте благодарни за меките наказания, пък и вече може да ги ползвате. Неадекватноста на бфс обаче идва в този момент че, след като са ги наказали веднъж за 3 месеца (2 месеца от които без мачове) , сега пак ще ги наказват сигурно, как си му е реда. Това трябваше да стане от самото начало ,а не да играят 2 мача и пак да ги накажат - да това е неадекватно, но всъщност е в помощ на цска , защото дори и да ги накажат сега пак , те все пак можеха да ги позлват между двете наказания.

Присо, още преди днес бфс да отговори беше ясно за какво е наказан. Първо, посегна на играч от чуждия отбор без топка, за което си заслужи директен червен картон, което се равнява на 2 мача минимално наказание по правялник. Второ, без да е подстракаван от публиката на локо пд им показа среден пръст и им каза fuck you, което се видя по телевизията общо и е вън от съмнения. За това нещо , например в англия наказаха Суарес за 2 мача , за среден пръст срещу публиката на фулам, което също е минималното наказание по правялника на бфс, това също така е гарнирано с думите на присо към публиката, които също са отчетени и сигурно са прибавили към наказанието му, което по чисти сметки излиза на МИНИМАЛНО наказание от 4 мача, присо е наказан за 2+5 мача, което значи че за средния пръст и фък ю са го наказали за 5 мача, което не е нищо не редно, в правото са да го накажат за поне 2 мача и до предполагам 7-8 само и единствено за тези действия.
Това не е всичко, в тунела делегата на мача описва, че е налетял на длъжностно лице. Тук идва най-важното, което повечето фенове не схаващат. За това провинение, Присо е изправен пред съда ,не заради това че налетя на даксон, не заради жестовете си към публиката, които се наказват също ами заради това. Прокоратурата решава, че НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА за да се създаде дело, което не значи, че подобно нещо не се е случило и че присо е невинен, просто значи, че няма достатъчно доказателства ЗА ПРОКОРАТУРАТА, да се създаде дело. От друга страна , едиснтветните доказателства, които са нужни на БФС, да накаже присо за това са думите и записките на делегата , както на всеки друг мач в първенството, ако има подобно нещо в записките на делегата, то е резоно, футболиста да бъде наказан. Което значи , че от прокоратурата може да са разпитали делегата за случилото се и да е казал същото нещо , което е записал в доклада си, но те да са сметнали, че това не е достатъчно за създаване на дело. Това не значи, че не е достатъчно за БФС да го накаже. Тук няма никакво значение какво е решила прокоратурата. Двете инстуитуции, БФС и прокоратурата, не зависият една от друга. Ако прокоратурата беше осъдила присо, това нямаше да значи на 100%, че от бфс трябва да го накажат. Примера със суарес е същия. Той бива наказан от ФА за обиди към Евра и бива даван на съд, където обаче не му налагат никаква санкция, което както казах, не влияе на решението на ФА да го накаже защото 2те институции не зависат една от друга. Всичкото това може да допълни към наказанието на присо, но както казах само за средния си пръст/псувните и действията по време на мача може да бъде наказан за 7 мача без проблем и следователно не виждам не редноста в случая. Написал си също така, че присо е бил провокиран, от кой, как защо? Само не ми казвай, че публиката го е провокирала защото тя всеки мач е така към всеки футболист и това не може да е никакво оправдание. За анисе съм съгласен, не може да се установи от всичките новини, кой е прави кой е крив, но е ясно , че от цска не действат коректно , а от бфс също. Друг е въпроса, че щом от цска правят шашми, бфс може нарочно да правят шашми и те и това би ги оправдало защото не може един клуб да прави каквото си иска и да използва задни вратички, а централата да стои. Ккато и да е, този случай е особен , не взимам позиция по него, ще изчакаме и ще видим, както и този с Гонзо, преди няколко дни се повтаряше за Телкийски и кой ли не , излезнаха, че са били в норма, тъй че е рано да се говори.

И като за финал искам да кажа, че бфс е НЕАДЕКВАТНО, това го подкрепям и мисля, че трябва глобален протест, това което обаче прави цска е съвсем различно нещо. От цска, обвиняват бфс, че се работи целенасочено към тях, което за мен са глупости ,както написах по-горе ще видиш защо според мене цска няма право да се оплакват. Целят протеста да е спрямо бфс защото действало против цска, ако тези неща се случваха на друг клуб, цска нямаше да им е през оная работа за работата на бфс, което за мене е противното. Не може да обвиняваш бфс за всичко, не те са виновни за многото проблеми в клуба и държанието на футболистите им. Ако се протестираше за цялата компетентна работа на БФС към целия футбол в българия , да тогава взимам ваща позиция даже, но случая не е такъв.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 апр 2012 08:21

Linky написа:
И като за финал искам да кажа, че бфс е НЕАДЕКВАТНО, това го подкрепям и мисля, че трябва глобален протест, това което обаче прави цска е съвсем различно нещо. От цска, обвиняват бфс, че се работи целенасочено към тях, което за мен са глупости ,както написах по-горе ще видиш защо според мене цска няма право да се оплакват. Целят протеста да е спрямо бфс защото действало против цска, ако тези неща се случваха на друг клуб, цска нямаше да им е през оная работа за работата на бфс, което за мене е противното. Не може да обвиняваш бфс за всичко, не те са виновни за многото проблеми в клуба и държанието на футболистите им. Ако се протестираше за цялата компетентна работа на БФС към целия футбол в българия , да тогава взимам ваща позиция даже, но случая не е такъв.

Абсолютно подкрепям. Няма такава наглост !! Нека ЦСКА видят първо своите проблеми.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 10 апр 2012 09:23

от Linky на 09 Апр 2012 21:33
Аз не знам какво нападате феновете на Левски, особено че пускат тази тема. Вие трябва да пускате тези теми и вие трябва да сте недоволни към тези писания. Не разбирате ли, че това са реални дългове и реални неща? Нима сте доволни от босовете си? А като ви отнемат лиценза пак левскарите ще са виновни, за дето като са ви се смяли с причина, вие сте им отвръщали с подобни закачки. Ще има пак протести пред бфс ли ? Тази наглост край няма. Така ли ще се оправи българският футбол? Аз поне като фен на Левски си давам сметка, колко е трагичен отбора ни и няма смисъл след като фен на цска каже, че играем слабо да се засягам и да му отвръщам с нещо подобно, до никъде няма да ме доведе това, по-скоро трябва да се поътрси обяснение от ръководството защо това е така, а не да рева на бфс, че сме на 5то място,нали така? За това трябва "справедливост за цска" защото заблудата и наглоста им е не описуема, вярват на глупостите за директивите и как бфс било виновно след като на няколко пъти всъщност им прави услуги (което аз нямам против, стига да е за доброто на българския футбол, а не в полза конкретно на 1 отбор). Накрая като стане нещо търсят виновниците навсякъде, но не и в отбора си, малко по-серизоно, накрая на сезона, ако бфс ви вземе лиценза си представям какъв рев ще има и то пак от наглост защото не разбирате, че сами сте си виновни.

+1

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 10 апр 2012 20:55

percival написа:Смешна работа ,
1.Поредната провокативна тема отворен от наш "върл привърженик" в нашият си под форум.
2.Какъв 1,2 милиона евро за ЦСКА от траснфера му от Алания в Партизан ,тия за колко пари са го купили Партизан за 12 000 000 ?
3.Тоя Петър Величко не е ли член в няколко комисии на БФС ,това изказване отново ли е лично ? След като си служебно лице ?
4.Това че се водят дела ,не значи че се дължат парите и имат нещо общо с получаването на лиценз !Да не е приятно ,воденето на дела до безкрайност ,но това е сегашното положение и тия наследени дългове няма как на веднъж да се платят всички.Все пак нямаме държавен спонсор :)
5.Отбори след извън четворката защо коментират първите :)

Време е да се заключи тая тема !

По т.5-молят се да вземат лиценза на ЦСКА и Черноморец,че и те да играят в ЕКТ :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 22:54

2.Какъв 1,2 милиона евро за ЦСКА от траснфера му от Алания в Партизан ,тия за колко пари са го купили Партизан за 12 000 000 ?

1,2 млн. евро е ТРАНСФЕРНАТА сума,бе ало-о-о-о...От нея се полагат 10% на Ив.Иванов!
Кой и кое е смешно сега?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 10 апр 2012 23:36

blue avalanche написа:

1,2 млн. евро е ТРАНСФЕРНАТА сума,бе ало-о-о-о...От нея се полагат 10% на Ив.Иванов!
Кой и кое е смешно сега?

Игнорнал съм те и като гледам е за хубаво ,но все пак реших да видя едно твое мнение и хоп поредният пост изненада.
Ми Алания го продават на Партизан да си ги иска от тях ако му е такъв договора ,по цялото писание има нещо сбъркано,как ЦСКА е получил 1,2 млн евро след като трансфера е между други два клуба,за колко пари са го продали тия от Алания е да го еба ,щом ЦСКА е получил 1,2 млн :)

Върни се в “ЦСКА”