Оставете Мъри на спокойствие.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Оставете Мъри на спокойствие.

Мнениеот Old_death » 03 фев 2009 20:05

Добре като говорите за мениджърски интереси, кой от извиканите футболисти ще бъде продаван, та е толкова наложително да го викат в националния отбор. Топчо ли :!: :?: Мечо ли :!: :?: Коловати ли

Не съм казвал,че Лечков и Сираков имат общи мениджърски интереси.Общите им интереси може и да са от съвсем друго естество.Ако се окажеш прав и Мъри е извикал тия стари окуцяли коне без външен натиск,това ще говори много зле за компетентността му като треньор и потвърждава тезата,че мястото му не е в националния!От където и да го завъртиш,тоя извод се налага ;) !Просто логиката води на там :D
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 03 фев 2009 20:07

Old_death написа:
Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас

Тук не си прав.Интереса движи прогреса ;) Докато Лечков и Сираков имат общ бизнес не чакай да се разлюбят.Познай от първия път кой ще го отнесе при неудачно представяне в квалификациите.Аз от сега залагам на Мъри!!!Просто го сложиха като бушон :D

Именно тази ще е причината за разлъката м/у двамата...Сираков винаги се цели на високо,а Лечков обикновено пада от там.Та мисълта ми е , че Сираков се готви за президент на БФС ,а Лечков за медийно внимание се бори завалията.Също не е за подценяване факта,че и двамата са много силни характери(остри камъни) и най-малкото може да ги направи кръвни врагове.Ето една хипотеза:Скарват се обвиняват се взаимно и от там следва всеки да хване голямата част от "легендите" на своя страна.Но Лечков неможе да разчита на Стоичков,защото е завистлив,Сираков ще си го прилъже,Михайлов отсега показва,че Лечков му е трън в петата,защото си присвоява голяма част от "запазените изказвания".Следващите са президентите на столичните клубове....и накрая обединението м/у Сираков,Стоичков,Гигов,Ганчев ,Михайлов и Оня от ДПС срещу двамата парашутисти Костадинов и Лечков :ugeek:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 20:21

bergkamp написа:
Именно тази ще е причината за разлъката м/у двамата...Сираков винаги се цели на високо,а Лечков обикновено пада от там.Та мисълта ми е , че Сираков се готви за президент на БФС ,а Лечков за медийно внимание се бори завалията.Също не е за подценяване факта,че и двамата са много силни характери(остри камъни) и най-малкото може да ги направи кръвни врагове.Ето една хипотеза:Скарват се обвиняват се взаимно и от там следва всеки да хване голямата част от "легендите" на своя страна.Но Лечков неможе да разчита на Стоичков,защото е завистлив,Сираков ще си го прилъже,Михайлов отсега показва,че Лечков му е трън в петата,защото си присвоява голяма част от "запазените изказвания".Следващите са президентите на столичните клубове....и накрая обединението м/у Сираков,Стоичков,Гигов,Ганчев ,Михайлов и Оня от ДПС срещу двамата парашутисти Костадинов и Лечков :ugeek:

Много теории, много разсъждения. Съгласен съм с доста неща, но какво ще стане, ако се класираме за ЮАР, тогава тази теория отпада :!: :?:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 03 фев 2009 20:31

sedem_!_dva написа:
bergkamp написа:

Много теории, много разсъждения. Съгласен съм с доста неща, но какво ще стане, ако се класираме за ЮАР, тогава тази теория отпада :!: :?:

Ами какво да ти кажа,...от твоите уста в Неговите уши.Дай Боже да отпадне тази теория.Важно е да не се жалят средства за постигането на целта,а и не сме загубили нищо досега,дори мисля ,че спечелихме 3 точки :ugeek:

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 03 фев 2009 20:36

sedem_!_dva написа:
bergkamp написа:

Само не мога да разбера откъде идва този оптимизъм у теб? Съгласен съм че по принцип е по-добре да си оптимист, но все пак трябва някаква обосновка нали :idea:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 20:40

bergkamp написа:Ами какво да ти кажа,...от твоите уста в Неговите уши.Дай Боже да отпадне тази теория.Важно е да не се жалят средства за постигането на целта,а и не сме загубили нищо досега,дори мисля ,че спечелихме 3 точки :ugeek:

Абе за трите точки не е баш така, айде двата равни с Черна гора и Италия ги смятам като задоволителни резултати, но трябваше да бием Грузия като гост, защото все пак Ейре ги биха и така сме една крачка назад, но дано ги бием сега като гости в Дъблин. Това е може би най-важния мач на националите ни.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 фев 2009 20:46

red dragon написа:Само не мога да разбера откъде идва този оптимизъм у теб? Съгласен съм че по принцип е по-добре да си оптимист, но все пак трябва някаква обосновка нали :idea:

След двете победи с/у Беларус и по принцип като знам каква игра налага Мъри съм доста голям оптимист за мачовете, но дано и футболисите положат необходимата енергия, ако изпълняват тактическите указания на Мъри според мен няма да имаме проблем да вземем мачовете с/у Ейре и Кипър. После вече смятам, че нещата ще потръгнат.
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”