Old_death написа:Аз пък прогнозирам,сериозни катаклизми в БФС още след първите 2-3 слаби мача на националите.Според мен Лечков и Сираков ще се поразлюбят , ако Сливенския продължи да критикува Бербатов.Това ще означава , че Сираков не си върши работата.Много ще е интересно следващите 18 месеца.А по темата бих казал,че Стоилов е позитивен човек,но това не означава ,че е готов за национален селекционер....Въпреки това трябва да му се даде време да поработи и най-вече спокойствие.Фен съм на ЦСКА,но наистина не съм чувал Стоилов да говори с обиди и нападателно/реваншистки срещу ЦСКА. Дано да успее да мотивира играчите....иначе за какво говорим.Всичко друго ще означава смърт за футбола у нас
Тук не си прав.Интереса движи прогреса

Докато Лечков и Сираков имат общ бизнес не чакай да се разлюбят.Познай от първия път кой ще го отнесе при неудачно представяне в квалификациите.Аз от сега залагам на Мъри!!!Просто го сложиха като бушон

Именно тази ще е причината за разлъката м/у двамата...Сираков винаги се цели на високо,а Лечков обикновено пада от там.Та мисълта ми е , че Сираков се готви за президент на БФС ,а Лечков за медийно внимание се бори завалията.Също не е за подценяване факта,че и двамата са много силни характери(остри камъни) и най-малкото може да ги направи кръвни врагове.Ето една хипотеза:Скарват се обвиняват се взаимно и от там следва всеки да хване голямата част от "легендите" на своя страна.Но Лечков неможе да разчита на Стоичков,защото е завистлив,Сираков ще си го прилъже,Михайлов отсега показва,че Лечков му е трън в петата,защото си присвоява голяма част от "запазените изказвания".Следващите са президентите на столичните клубове....и накрая обединението м/у Сираков,Стоичков,Гигов,Ганчев ,Михайлов и Оня от ДПС срещу двамата парашутисти Костадинов и Лечков