Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Тодор Янчев се завръща в ЦСКА за мача на "Лаута"

Мнениеот Udoji90 » 23 мар 2012 16:25

Не знам дали тази новина е истина, но дори да им позволят да играят, мисля, че е прекалено рисковано да се хвълрят в такъв важен мач, след като не са тренирали с отбора дълго време. Евентуално като резерви може да бъдат записани, но за титуляри едва ли са готови.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 мар 2012 16:30

за Тошко или добро или нищо като за ,,,, 8-) а че мишок спор няма аз одавна съм го казал тук как па никога не каза нещо лошо за някой собственик как па никога не взе позиция анти шефове и трньор
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 мар 2012 16:37

kiko75 написа:за Тошко или добро или нищо като за ,,,, 8-) а че мишок спор няма аз одавна съм го казал тук как па никога не каза нещо лошо за някой собственик как па никога не взе позиция анти шефове и трньор

Ами колкото ти си взимал позиция "анти" твоите шефове толкова и Тошко. Ае стига глупости... :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 мар 2012 16:48

Red Warrior написа:
kiko75 написа:за Тошко или добро или нищо като за ,,,, 8-) а че мишок спор няма аз одавна съм го казал тук как па никога не каза нещо лошо за някой собственик как па никога не взе позиция анти шефове и трньор

Ами колкото ти си взимал позиция "анти" твоите шефове толкова и Тошко. Ае стига глупости... :roll:

Бе прав е Кико57, те за това станаха скандалите с младоците миналата година, защото Тошето не защитаваше интересите на съотборниците.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 23 мар 2012 16:50

Тошето трябва да е резерва, най много още един договор до края на 2013. И след това ще го обявим за легенда и ще лъжем деца и внуци какви пасове е правил и колко извънземен играч е бил. Дори си мисля че може да мине Майкъла по коментари :) един ден 8-)

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 23 мар 2012 17:00

Прекрасна новина!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 мар 2012 17:26

PR_CSKA написа:Пишеш пълни глупости, и давта са играли в Примиера Дивизион, а ние от там до сега не сме взимали играч. Томас има яка визитка и идва на 27 години. Това значи че е научен футболист, каквито в горката А РФГ трудно можеш да срещнеш. Баладо се контузи и да го съдиш че е виновен за това е меко казано смешно. В интерес на истината Баладо повече ми направи впечатление. Щото Тошко никога не е бил добър в офанзивен плат, а от 2-3 години пречи на отбора, ама заради журналистите а и че е голям послушко играе още в отбора. Съгласен съм, че вече заради образа които са му изградили медиите трябва да се увековечи. Ама тука поне във форума няма какво да се заблуждаваме.

Пиша глупости?! Добре, обещай ми, че ще наблюдаваш внимателно ситуацията около тях и после искам да анализираш глупостите ми отново. Или накрая ще заключиш, че Стойчо нищо не разбира от футбол, защото ги е разкарал без да им даде да помиришат терена? Томас е толкова научен, че нищо не може. Но карай, важното е да си говорим от къде идват и колко мача имали там... А иначе гледам, че си писал за Тошко доста... Тошко е на 36 и играе по-добре от доста по-млади от него играчи все още. Когато беше в нормална футболна възраст си беше железен. Недейта да умаловажавате успехите на играчите така. Виж визитката на Тошко и ще видиш, че във всеки отбор е бил титуляр постоянно. Рядко има сезони с под 30 мача, а след като това се случва в различни отбори при различни треньори си прави изводите. Малко по-леко с плюнченето.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 мар 2012 17:38

Адемар е единствения в цялата ни защита който знае какво прави на терена, пълен късмет че не го продадоха/изгониха, даже Бандата имам чуството че не е във форма и играе слабо в защита !!! Определено Адемар е много по-добър от Трифонов . Румбата могат да го сложат на крилото но по-добре е там да си се учи Карачанаков.
Трифонов си е директно за пейката освен ако Ст. Младенов не реши да прати Адемар централен защитник
примерно защото той ще играе по-добре от Крачунов и Грънчов .Относно Янчев съм на мнение че вече е доста слаб но едва ли е по-слаб от безобразния П.Стоянов !!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 мар 2012 18:35

Извънредно заседание на Дисциплинарната комисия на БФС тече в момента по заплетения случай с тримата уличени в употреба на допинг футболисти на ЦСКА Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов.
Проблемът е дали на тримата футболисти да бъде разрешено да играят от този уикенд поне до 5 април, когато е заседанието на Арбитражния спортен съд. Днес изтече тримесечният срок на първоначалното им наказание, наложено от БОК. От футболния съюз пък се опасяват да не завалят контестации от клубовете, с които ЦСКА ще играе в този период - Локо (Пд), Берое и Видима-Раковски, а това да породи безкрайни съдебни спорове.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 мар 2012 18:38

БФС не уважи искането на ЦСКА по случая с допинга
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “ЦСКА”