Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dedo1948

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 21:59

yavorescu написа:
sin4ec написа:Естествено, че ГГ ще спечели търга, инак нямше да вкара толкоз пари в Панчарево.

Самият факт, че се инвестира в Панчарево (независимо дали от ГГ или ЮИ), ясно показва кой ще победи на търга. Според мен им е било подшушнато да започнат с инвестициите, за да могат да бъдат с едни гърди пред останалите кандидати. Хем е вид реална демонстрация на инвестиционните намерения, хем биха могли да претендират за непосилна компенсация, ако нещо се обърка и друг кандидат спечели. Е, в този случай компенсацията ще зависи от независима оценка, вещи лица и така нататък, но всички знаем как се прави. Някои го правят по-добре.

Ще видим дали ще има честен търг или някаква уговорена история. Всеки ще си търпи последствията,ако обществения интерес се наруши и се подарят държавни имоти на Микренското.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 22:01

GOLEADOR написа:И как така Левски от практически фалирал клуб през зимата,разцъфна през лятото и дава луди пари за заплати и селекция?Смятай каква е заплатата на Обертан при положение,че некадърника Йоргачевич получавше над 30 000 лева заплата.
Сега се плюе по Стойчо,но той със състав от кол и въже се бореше с Лудогорец за първото място.Всеки лев от заплатата му е заслужен.Той и сега да дойде в ЦСКА ще размаже скъпите звезди на Левски.И след това вместо уважение сините ще ревът,че той ги бие където ги хване,ама това е заради голямата му заплата.Нищо ново,сега да видим какво ще измислят за Стамен.

Кой плаща масрафа в ЦСКА-София? Пари за чернокожите откъде? От КТБ ли?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 окт 2017 22:05

onegavon написа:Аз доколкото знам това е конкурс, а не търг с наддаване.

В ЗДС пише, че трябва да е търг, думата "конкурс" изобщо я няма никъде в целия закон. Но нещо ми подсказва, че това няма никакво значение в случая...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 окт 2017 22:06

onegavon написа:
PFC Litex написа:
onegavon написа:Това не е така!На ГГ и ЮИ им трябва концесията за базите и всичко ще е ОК. Като вземе разградската мастия или Божков емблемата какво ще спечелят? Най- много да я връчат на Авиаторите, ама пак ще играят в Драгалевци и Обеля. Ключът са базите .Имаш бази -имаш ЦСКА, това е формулата.

Абсолютно съм убеден, че ГГ или, който играе там от негово име ще спечели търга за отдаване под наем на базите, тук тънкият момента е, на каква цена ще е всичко това и в крайна сметка дали ще е оправдано.

Моето лично мнение е, че отново ще има няколко играча, които да вдигнат стабилно сумите, както се случи с активите и в един момент човек ще си зададе въпроса струва ли си всичко това.

Аз доколкото знам това е конкурс, а не търг с наддаване.Има критерии и условия за кандидатите.Наемодателят решава на кой да даде базите по преценка . Така ,че номерата с трите делиормански фирми няма да минат.

Към момента нищо няма, то дори новото дружество, което ще е собственик не е минало съдебна регистрация, та какво остава да говорим конкурс ли ще бъде, търг или концесия.
Също така в капитала на това ново дружество ще влизат още спортни обекти. Стадиона и базата поотделно ли ще се отдават или ще бъдат свързани в едно и т.н., и т.н.

Прекалено много интереси са засегнати за да мине всичко тихо и кротко.

Аз съм готов да се обзаложа за мнението ми, което е част от тези цитати.
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 окт 2017 22:14

Dedo1948 написа:Аз мога да ти кажа за аматьорите от ЦСКА 1948. Мижави разходи.

Вервам ти точно толкова, колкото на приказките за 500-те ваши фена на стадиона.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 окт 2017 22:15

GOLEADOR написа:И как така Левски от практически фалирал клуб през зимата,разцъфна през лятото и дава луди пари за заплати и селекция?Смятай каква е заплатата на Обертан при положение,че некадърника Йоргачевич получавше над 30 000 лева заплата.
Сега се плюе по Стойчо,но той със състав от кол и въже се бореше с Лудогорец за първото място.Всеки лев от заплатата му е заслужен.Той и сега да дойде в ЦСКА ще размаже скъпите звезди на Левски.И след това вместо уважение сините ще ревът,че той ги бие където ги хване,ама това е заради голямата му заплата.Нищо ново,сега да видим какво ще измислят за Стамен.

Goleadore, Левски не е бил нито практически, нито виртуално фалирал клуб през зимата. Йоргачевич никога не е получавал такава заплата. Това са глупости.
Заплатата на Обертан е 15 000 евро. Той и Гомес (13 000) са наистина звездите на Левски, но Стойчо няма никакъв шанс да ги размаже. По една или друга причина Левски нямаше треньор в тези мачове. Сега има. Повярвай-никакъв шанс!
Колкото до Белчев-ти го плюеш, не други! Аз следя футбола при малките и винаги съм го защитавал и съм се изказвал добронамерено за този човек: насила го набутаха в А отбора, справя се блестящо с оглед на това, че е тренер на деца и това му е призванието и желанието!
Не разбирате ли, той си иска работата с децата! Просто е! :roll:
Никога и никъде не съм чул в нашите среди някой да се изкаже лошо за него. Възпитан и умен човек, каквода му кажеш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 22:16

Mitata написа:

Ние се развиваме правилно и се увеличаваме.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 окт 2017 22:18

Dedo1948 написа:
Mitata написа:

Ние се развиваме правилно и се увеличаваме.

Преди шест месеца ти твърдеше, че сте 180 съсобственици. Не сте мръднали с милиметър напред.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 окт 2017 22:21

На Гьонсуратов му обеща председателя на фенклуба от Русе,че на БА авиатори живи няма да стъпят. По -точно го попита как ще премине 200 метра покрай Дървеното до канцелариите без да му се случи случка.

Този въпрос е актуален за всички кандидати за слава.
Този въпрос е повече от риторичен защото ББ и Кралев не са малоумни, че да си предизвикат сами безредици в центъра на столицата точно преди Председателството.
Всичко е решено и каквото е там търг-мърг,конкурс ще мине като по ноти и Авиаторите ще минат на самоиздръжка.Вследствие на това Валентина,Кирчо и Ядката ще вдигнат гълъбите и завесата ще падне.

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 22:23

onegavon написа:На Гьонсуратов му обеща председателя на фенклуба от Русе,че на БА авиатори живи няма да стъпят. По -точно го попита как ще премине 200 метра покрай Дървеното до канцелариите без да му се случи случка.

Този въпрос е актуален за всички кандидати за слава.
Този въпрос е повече от риторичен защото ББ и Кралев не са малоумни, че да си предизвикат сами безредици в центъра на столицата точно преди Председателството.
Всичко е решено и каквото е там търг-мърг,конкурс ще мине като по ноти и Авиаторите ще минат на самоиздръжка.Вследствие на това Валентина,Кирчо и Ядката ще вдигнат гълъбите и завесата ще падне.

Леко със заплахите,че вече сте много смешни.

Върни се в “ЦСКА”