Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soulfly1948

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот soulfly1948 » 05 окт 2017 14:12

Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Да завежда дела,какъв е проблема?Апропо,забрави ли какво трябваше да прави ръководството на 1948 относно финансите в отбора?Или викаш да не напомням,че Гьонов ще ме съди.Защо забравихте финансовата прозрачност!Къде ви е отчета,защо криете от къде идват парите.НАП да влиза в клуба и ако открие черната каса всички замесени в далаверата на съд!1948 може да имат добри адвокати,но поне истината за финансирането на клуба ще стане ясно на всички.

Те да не са регистрирани по ТЗ, че да имат задължения за ГФО?!

Те дали са обещавали финансова прозрачност и публичност на всички пари в клуба?
А ся ми говори за ТЗ и ГФО!
Нека крият,НАП ще ги хване.

И какво искаш- да си публикуват по фактури всички приходи и разходи ли? Като обичаш да казваш-пишеш им един мейл и искаш информация!

Обещаха прозрачност и в самото начало парадираха с това.И какво излезе от всичко това - една голяма лъжа.Ходят да си крият отчета през девет земи в десета,че да не го види някой.За това иде реч.Що не може да го осмислиш а пишеш за ТЗ,ГФО и мейли,явно така ти отърва.

Къде е отчета на кухарката от Слатина за 8 милиона лева? Ние сме аматьорски клуб и сме абсолютно прозрачни.

прозрачни сте-отвън червени,отвътре зелено-сини...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2017 14:12

GOLEADOR написа:Ние Вие все таз,съда се произнася кой е виновен.Що е тоя страх НАП да влезе в 1948,само те си знаят,а ние само подозираме.

Голчо, кой може да спре НАП да влезе някъде? Що пишеш небивалици (точната дума е друга, но ще ти я спестя)?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 14:13

GOLEADOR написа:Ние Вие все таз,съда се произнася кой е виновен.Що е тоя страх НАП да влезе в 1948,само те си знаят,а ние само подозираме.

Кой покрива годишните загуби на Литекс,сега ЦСКА-София,къде е отчета на Ботев Луковит,сега Литекс,къде е отчета на Ред Анималс за 8 милиона лева,откъде пари?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2017 14:13

Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Да завежда дела,какъв е проблема?Апропо,забрави ли какво трябваше да прави ръководството на 1948 относно финансите в отбора?Или викаш да не напомням,че Гьонов ще ме съди.Защо забравихте финансовата прозрачност!Къде ви е отчета,защо криете от къде идват парите.НАП да влиза в клуба и ако открие черната каса всички замесени в далаверата на съд!1948 може да имат добри адвокати,но поне истината за финансирането на клуба ще стане ясно на всички.

И какво искаш- да си публикуват по фактури всички приходи и разходи ли? Като обичаш да казваш-пишеш им един мейл и искаш информация!

Обещаха прозрачност и в самото начало парадираха с това.И какво излезе от всичко това - една голяма лъжа.Ходят да си крият отчета през девет земи в десета,че да не го види някой.За това иде реч.Що не може да го осмислиш а пишеш за ТЗ,ГФО и мейли,явно така ти отърва.

Къде е отчета на кухарката от Слатина за 8 милиона лева? Ние сме аматьорски клуб и сме абсолютно прозрачни.

Толкова сте прозрачни,че чак е ЧЕРНО около вас.Къде ви е отчета,защо го криете?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2017 14:15

Кашчей написа:

Голчо, кой може да спре НАП да влезе някъде? Що пишеш небивалици (точната дума е друга, но ще ти я спестя)?!

Кашунко,КОЙ стои зад 1948?Дали не е един гелосан бизнесмен дето коли и беси в държавата?После питаш КОЙ поставя чадъра над клуба?Ми мисли с тази глава,колко пъти вече ти го казвам.

ludnicaaa

Мнениеот ludnicaaa » 05 окт 2017 14:16

Ozzimozzi написа:
Dedo1948 написа:
Ozzimozzi написа:
CaptainBertorelli написа:Ставате смешни. Естествено, че имат черна каса 1948. Всички отбори от В група имат такава. Ако някой вярва, че аматьори тренират всеки ден без пари, да ходи да се прегледа. На тези футболисти се плаща под масата или се водят фиктивно на работа в някоя фирма. Дедо, нали на честност залагате? Лъжете за твърде очевидни неща.

Толкова са честни, че Дева Мария би им завидяла. То за това и по 21 човека им ходят на мач. И тези имали претенции за Армията. Смях! ;)

Не,смешни сте вие,поддържници на един подсъдим за кражби. И упреквате нас? Смях.

Ние, вие,но ТЕ феновете си казаха думата. Да ти слагам ли пак снимка? ;)

А хипотетично ако микренският гражданин утре ви каже, че ще се борите за базитена Барселона, изгоните Меси от Камп Ноу и ги препознаете, значи ли че вече ще сте Барса

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 окт 2017 14:18

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Кашунко,КОЙ стои зад 1948?Дали не е един гелосан бизнесмен дето коли и беси в държавата?После питаш КОЙ поставя чадъра над клуба?Ми мисли с тази глава,колко пъти вече ти го казвам.

Аз не само мисля с главата си, а и знам много повече от теб, но не ми е работата да разгласявам неща, за които си умираш да научиш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Dedo1948

Мнениеот Dedo1948 » 05 окт 2017 14:18

GOLEADOR написа:
Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Къде е скрит отчета на Ботев Луйовит/ Литекс Ловеч и къде е скрит отчета на Литекс Ловеч/ЦСКА-София. Къде е скрит отчета на Ред Анималс? Откъде 160 000 лева за депозит? Откъде 8 000 000 лева за активите? Обещахте прозрачност,а не казвате как при 12 000 000 лева бюджет,имате спонсори за 1 000 000,кой покрива останалите 11 млн. Къде е отчета? Обещахте прозрачност след делата на Гришата за ДДС,а лъжете. Ясни сте ми.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 05 окт 2017 14:23

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Аз не само мисля с главата си, а и знам много повече от теб, но не ми е работата да разгласявам неща, за които си умираш да научиш.

защо мислиш,че само ти ги знаеш тези неща???
България е малка и всички сме братовчеди,както казваше един бивш първи...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2017 14:24

Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Dedo1948 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Те дали са обещавали финансова прозрачност и публичност на всички пари в клуба?

Къде е скрит отчета на Ботев Луйовит/ Литекс Ловеч и къде е скрит отчета на Литекс Ловеч/ЦСКА-София. Къде е скрит отчета на Ред Анималс? Откъде 160 000 лева за депозит? Откъде 8 000 000 лева за активите? Обещахте прозрачност,а не казвате как при 12 000 000 лева бюджет,имате спонсори за 1 000 000,кой покрива останалите 11 млн. Къде е отчета? Обещахте прозрачност след делата на Гришата за ДДС,а лъжете. Ясни сте ми.

Отчета на ЦСКА излезе,вашия го няма.Под вашия разбирай 1948,да не вземе да ми пишеш пак за Левски.

Върни се в “ЦСКА”