Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА!!!

Мнениеот Empty » 26 фев 2011 22:25

batmanlevski написа:за какво са тези благодарности за поредните вандалщини и хулиганщини на запалянковците на цска ? цска за пореден път загуби от Левски,този път от публиката им !Левски има селски треньор,но публиката им е на световно ниво.

Да вашата публика е цвете....преди малко казаха, че нападнали оператора на БТВ и колата им :) И нали знаеш, че има хора пропатували половин България да дойдат в София и просто да гледат, а не се получи...

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 26 фев 2011 22:26

Искам Батков все така да приказа преди мач, а ние по време на мач да ги наказваме. Идеална тактика - мн верен и точен състав, игра без грам паника и пълно себераздаване. Това е моето ЦСКА. Дано така да продължават да работят момчетата и тренера, а ръководството да си изпълни обещанието за разплата до края на годината.
левскарчета днес вашите жалки провакативни номерца пак не хванаха декиш. Да натикаш 3500 4овека в сектор за 2500 - е равно на гибел.
АПЕЛИРАМ ЗА СУРОВО НАКАЗАНИЕ НА КЛУБА ДОМАКИН И ОТНЕМАНЕ НА 3 ТОЧКИ ОТ АКТИВА ЗАТОВА , ЧЕ НЕ Е ОСИГУРИЛ МЕСТА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ГОСТУВАЩИЯ ОТБОР ПО ПРАВИЛНИКА НА БФС, ФИФА И УЕФА.

САМО ЦСКА.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 22:29

astra написа:Искам Батков все така да приказа преди мач, а ние по време на мач да ги наказваме. Идеална тактика - мн верен и точен състав, игра без грам паника и пълно себераздаване. Това е моето ЦСКА. Дано така да продължават да работят момчетата и тренера, а ръководството да си изпълни обещанието за разплата до края на годината.
левскарчета днес вашите жалки провакативни номерца пак не хванаха декиш. Да натикаш 3500 4овека в сектор за 2500 - е равно на гибел.
АПЕЛИРАМ ЗА СУРОВО НАКАЗАНИЕ НА КЛУБА ДОМАКИН И ОТНЕМАНЕ НА 3 ТОЧКИ ОТ АКТИВА ЗАТОВА , ЧЕ НЕ Е ОСИГУРИЛ МЕСТА ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ГОСТУВАЩИЯ ОТБОР ПО ПРАВИЛНИКА НА БФС, ФИФА И УЕФА.

САМО ЦСКА.

стига глупости....БФС е синио как аз съм сигурен,че в следващия мач дори йоовов ще играе нищо че получи червенияяя картон с номер 333333333 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 26 фев 2011 22:30

Благодаря ви армейци ,очертава се един страхотен уикенд за нас ,вчера ги бихме на женски волейбол ,днес на футбол, а утре кой знае може да се класираме за финал :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 22:33

а квко е станало че гониха феновете на ЦСКА от Сектор Г ? все пак гледах мача без звук на малък телевизор с ракия :mrgreen: и без звук

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2011 22:34

kaloyanker написа:Аз искам да поздравя целия ви форум и естествено футболистите ви за победата. Въпреки всички спекулации, че ще ви разгромим , вие излязохте на терена без да се притеснявате, надиграхте ни и заслужено ни победихте. Честито !

Благодаря за поздравленията.Нека не забравяме че футбол е само една игра.Жив и здрав.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 26 фев 2011 22:39

Специални благодарности на целия отбор, първите 30-40 минути не можах да повярвам на каква скорост играехме и как ги пресирахме. Това беше едно от най-силните ни полувремена, които аз съм гледал. После леко отстъпихме газта, но победата си е победа. Можехме да им вкараме още, но Спаско така се беше превъзбудил, че стоеше нон стоп в засада, а когато не беше все искаше да им вкара сам вместо да подаде, въпреки това беше страхотен и направи една уникална интервенция на Гарата, когато го застигна, а беше на 3-4 метра зад него и му отне топката чисто. Съдията също се постара да не паднат Левски с много, като не изгони Милиев, Дарко Тасевски и Близнака, но нищо, и така боли ;)
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
ravasholata
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот ravasholata » 26 фев 2011 22:40

Четох, че преди мача ,,сините" ходили на кино. Те май след мача отново са на "кино от 6 до 5". Да им е честито!
"ИДВАМ ОТ ДРЕВНОСТТА, ОТИВАМ В БЪДЕЩЕТО!"

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 26 фев 2011 22:40

batmanlevski написа:за какво са тези благодарности за поредните вандалщини и хулиганщини на запалянковците на цска ? цска за пореден път загуби от Левски,този път от публиката им !Левски има селски треньор,но публиката им е на световно ниво.

Чакай бе, добре че бяхте на Герена, кога не сме ви надвиквали на националния? Айде моляти се. Резултат е важен, въпреки, че за мен трибуните също са много важни, ама с 3000 с/у 13000, няма как да ви надвикаме! Да бяхте отпуснали повече билети, е тогава и на терена и на трибуните щяхме да ви видим сметката!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Защо изгониха феновете на ЦСКА

Мнениеот ChernoMore » 26 фев 2011 22:42

та въпросът ми е , какво се случи че Ви изгониха, защото гледах някакви клипове ей сега и въобще не ми харесаха... ако нямате вина, напълно Ви подкрепям, защото това не е нормално!

Върни се в “ЦСКА”