БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)
Протестирайте си пред офисите на Титан,а не на стадиона ,и защо го обявихте публично все едно е гей парад.Искате някой да ви забележи, досега като вземахте пари мълчахте.Вижте по-добре колко са с вас ама не само в София,пребройте се и ако имате полвин стадион го направете.
bigbonusprize написа:realist написа:Човече, в момента вие сте ни най-малкия проблем, повярвай. Винаги ще има такива, които плюят, това е ясно. Но каквото и съперничество да има, трябва да се уважаваме, защото утре палачинката се обръща.
Така е. Нашето беше миналата година. Посмяхте ни се, подигравахте ни се и ето какво стана... Иначе успех! Колкото до мнението ми по темата - Дучето ви е проблема. Вальо Михов запитахте ли се защо се отказа?
Бойкот не ви трябва. Трябва ви единен протест, но от стадиона. Отборът трябва да се подкрепя, а не да се бойкотира. Но това си е мое мнение. На един левскар... Вашите като гледам се различват...
ЕВАЛЛА, аз мисля, че си искрен и това ме радва, още повече че като страничен наблюдател, можеш да прецениш по-реално нещата. Моето мнение е същото! ВЪН ДУЧЕТО И ГЛАВАТА, ТЕ НЕ СА СЕКТОР Г!!! СЕКТОР Г НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КОРУМПИРАН И БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН В ЧАСТНИТЕ ВОЙНИ НА ПРЕЗИДЕНТИ НА ФЕН КЛУБОВЕ!!! ХОРА, ЗАСТАНЕТЕ ЗАД ОТБОРА СИ!!!
Не смятам това решение за правилно. Ако не сме на стадиона, кой ще ни чуе? Сега трябва всички да се съберем и заедно да скандираме мнението ни за нещата. На Ариана освен някой заблуден журналист няма да има никой. Ще бъде глас в пустиня! Аз казвам: ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА, ПЕЙТЕ И САМО ТАКА ЩЕ ПРОГОНИМ тираните, ИЗВИНЕТЕ титаните!
-
- Контакти:
cska/viewtopic.php?f=6&t=64147&start=20
Няма смисъл да сте извън стадиона.
Няма смисъл да сте извън стадиона.
Никой от протестиращите май не разбира, че Титан наистина това иска - празен стадион. Ама наистина това искат. И си го получават. Те побеждават в този случай. Осъзнайте го. Осъзнайте също, че в единствения мач в който протеста беше адекватен, на стадиона, се получиха най-големите последици. Титаните се изнервиха и още повече взеха да се излагат и плюят по реномето си.

Изключително съм раздвоен и объркан от случващото се. От една страна, съгласен съм, че Дучето и хората около него обичат финикийските знаци и гонят лични интереси. От друга страна, познавам лично този човек, знам колко много обича ЦСКА и не мисля, че някога би направил нещо, с което умишлено да навреди на клуба. В този смисъл, такива крайни оценки като "Дучето вън" са несправедливи. Аз лично го уважавам, заради огромната енергия, която влага толкова години, в името на ЦСКА (не само за пари, повярвайте). При всички положения, това, което си позволиха Титан, е престъпно и недопустимо и дори само заради него заслужават негативното отношение на феновете. Разграничаването от Цимбика е прах в очите и това е ясно. Съгласен съм обаче, че влиянието на публиката ще е много по-силно на стадиона, отколкото извън него.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Проблема ви е,че живеете в 80те години!!!От тогава във Европа няма вече тартор да е символичен шеф на дадена Агитка(Трибуна или *****)!!! Навсякъде тази роля се заема от Фракция.IRR,San Boys,Boys Roma,BR,Drughi,Boulogne Boys,Delije,Grobari,BBB,Torcida,Gate-4,Gate 7,Gate 13,Super 3 и Super 21,South Winners и много други.Просто трябва главната фракция както и по-малките групировки да определят пътя на сектора.Защото един сектор не може и няма как да е притежание на един човек!!!Ние ги разкарахме тези начело с Голди!!!Сега София Запад контролират сектора,Дивизията прави всичко друго плюс тона за песен,а другите фракции помагат с квото могат.Просто е време фракциите да изместат хората на Дучето които са вече над 20г.там начело.Но това си мое мнение,вие сами си решевате.Просто в цяла Европа е така и вие не можете да се правите на по-разбирачи от краставичара за краставиците!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Пичове,Ботевист съм но ЦСКА ми е симпатичен отбор.Единственото което трябва е да сте ЕДИННИ.Ако трябва единия мач ще протестирате на стадиона,другия извън него-НО ВСИЧКИ ЗАЕДНО.Винаги ще има 20-30 души дето ще се цепят но кво от това?Те точно това целят-да ви разединят.И между нас имаше платени фенове на селския но ела ги виж сега -никви ги няма.Не изрините ли шкартото има още дълго да копаете дъното.Колкото до тово какво ще става след победата ви(желая ви я от сърце) не се притеснявайте та вие сте ЦСКА.Само тези четири букви ще ви осигурят 2-3 милиона бюджет.ЦСКА-ТОВА СТЕ ВИЕ,ВСИЧКИ ЗАЕДНО.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- mertezaker
- Контакти:
realist на 28 Окт 2010 12:58
Изключително съм раздвоен и объркан от случващото се. От една страна, съгласен съм, че Дучето и хората около него обичат финикийските знаци и гонят лични интереси. От друга страна, познавам лично този човек, знам колко много обича ЦСКА и не мисля, че някога би направил нещо, с което умишлено да навреди на клуба. В този смисъл, такива крайни оценки като "Дучето вън" са несправедливи. Аз лично го уважавам, заради огромната енергия, която влага толкова години, в името на ЦСКА (не само за пари, повярвайте). При всички положения, това, което си позволиха Титан, е престъпно и недопустимо и дори само заради него заслужават негативното отношение на феновете. Разграничаването от Цимбика е прах в очите и това е ясно. Съгласен съм обаче, че влиянието на публиката ще е много по-силно на стадиона, отколкото извън него.
Напълно съм съгласен с теб!
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.