Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nostradamus
- Контакти:
Re: За Вальо Михов!
Започна "Специално"с големите усти ГА и Жаки.http://ring.bg/livestream/flow.html
Батков вън!
Кашчей написа:Hrabar написа:За мен лично това е най-добрият ход за момента. Вальо Михов е познато лице във футболните среди. Въпросът е, дали ще има необходимата твърдост да защитава интересите на отбора на ниво Изпълком на БФС и като цяло БФС т.е. дали е готов ако трябва дори да се конфронтира с хора като Гигов, Ганчев, ТИМ-аджиите, Батков, Михайлов и т.н. Иначе навремето като стана президент на ЦСКА, с голям кеф похарчи парите от трансферите на Стоичков, Пенев, Костадинов, Туньо...Тогава за победа на ЦСКА премии взимаха дори чистачкитеСега е необходимо САМ да подбере технически директор и треньор. От там нататък това ще е екип.
Знаеш ли, направи ми впечатление един израз-"Да защитава интересите на ЦСКА";какво представляват интересите на ЦСКА (а и на всеки друг отбор) та да трябва да бъдат защитавани някъде?Мога да го разбера на международно ниво, защото там сме "втора ръка" отбори, но в България?!?
Ами например в интерес на ЦСКА(на клубът) е мачовете да не се играят от 21,00 часа а по-рано, по възможност докато е светло. Ето един елементарен пример. Но това за да се промени, трябва да се влезе в някаква конфронтация с БФС, Телевизия и т.н. Това вероятно е най-дребният пример.
П.П. Вальо Михов е акционер в ПФК"Левски"АД! Това е доста интересен факт.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Той е човек тип политик сигурен съм че ще стабилизара нещата но също така съм сигурен че няма да направи кой знае какво извън това
Вижте момчета, кой ще стане президент и има ли нещо истинско зад тази дума в ЦСКА при Титан, това само ония двамата знаят. Знам само, че като бивши мутри и двамата са много честолюбиви. Със сигурност и двамата вчера се засегнаха, особено Гърнето. Вальо Михов има няколко предимства и няколко недостатъка. Първо има визия и дар слово, спомнете си колко спонсори осигури за купата и ПФЛ, да второстепенен турнир с награден фонд, вие дали знаете шампиона на БГ дали взема от награден фонд? Има контакти в няколко големи корпорации, а това е жизненоважно за нас в момента. Ако осигури един - два източника на финансиране още, спокойно може да се спре с това водене на чужденци, които да поиграят по един полусезон и да се опитват да ги продадат. Те няма никога да се напънат да играят в А група, щото и без това не идват скаути да ги гледат тези мачове. В УЕФА обаче не е лесно да блеснеш, справка Гарата, така ние се напълнихме с 6-7 демотивирани чужденци, дето чакат да дойде зимата да си ходят. Спрем ли с това, осигурим ли си играчи, които имат желание да поживеят тук поне 2 години, ще имаме успех, стига да намерим и някой приличен тренер. Михов със сигурност има парите да вземе и процент от акциите на отбора, а така ще има стимул и по-печеливш да го направи.
За недостатъците му само съм чували и не си спомням периода на първия му престой на Армията особено. Никога не съм бил сигурен в клубната му принадлежност. Чувал съм го да говори със суперлативи за Левски, ама може и заради местенцето си в ПФЛ да е било. Бил комарджия, е и? То май не остана такъв, във футбола, който да не е! Нека му дадем време поне една година. Да стабилизира отбора до края на зимната пауза. Да се вземе зимата треньор, който да води отбора поне до другата зима, а дано и по-дълго. Да се направи лятото стабилна селекция и потготовка. Да се върнем на Армията, да се стегне малко школата и така.
И без това не се сещам за по-подходящ Цесекар, който да поеме функцията на Президент в момента. А дай боже да стабилизира клуба като цяло и до година да се радваме на нови акционери.
За недостатъците му само съм чували и не си спомням периода на първия му престой на Армията особено. Никога не съм бил сигурен в клубната му принадлежност. Чувал съм го да говори със суперлативи за Левски, ама може и заради местенцето си в ПФЛ да е било. Бил комарджия, е и? То май не остана такъв, във футбола, който да не е! Нека му дадем време поне една година. Да стабилизира отбора до края на зимната пауза. Да се вземе зимата треньор, който да води отбора поне до другата зима, а дано и по-дълго. Да се направи лятото стабилна селекция и потготовка. Да се върнем на Армията, да се стегне малко школата и така.
И без това не се сещам за по-подходящ Цесекар, който да поеме функцията на Президент в момента. А дай боже да стабилизира клуба като цяло и до година да се радваме на нови акционери.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- benquick
- Контакти:
k_oleto написа:joro65 написа:Не проумявам с какво заслужи този човек доверието на фенове и на собствениците от Титан(впрочем за тях не се учудвам,те винаги избират най неподходящия) Та с какво ги очарова този човек?С това ,че живее на гърба на футбола,без да е направил нещо съществено за тази игра.За това,че постигна много с отбора при първото му шефство на ЦСКА и за това,че хич не открадна милионите от продажбата на Пенев,Стоичков и Костадинов!За това,че направи лигата ,която ръководеше важен фактор във футбола ни ли?Или за това,че малко повече прилича на жена,отколкото на мъж!!??
Срам ме е от това, което си написал
Мен пък не ме е срам!Така ги е видял нещата човека така ги е написал.Всеки има право на мнение и никой не трябва да се опитва да налага неговото си на другите.Форума е за това
и истината се ражда в спора!За мен бързината с която трябваше да се вземе това решение за президент е определяща за избора на Михов.Няма значение важното е че един път и
Титан да вземат едно правилно решение(по добре късно отколкото никога).
Само искам да ви обърна внимание че именно бойкота на феновете доведе до тези
кардинални решения и никой няма правото да го отрича

хора готови на всичко в името на идеята ЦСКА,и понеже повечето го подкрепиха(едни на стадиона,други отвън)е затуй днес вече всички имат право да вярват че нещата ще се оправят.Уважавам позицията на всеки(за или против този бойкот)но не искам това да се
превръща във война между нас феновете защото сега повече от всичко трябва да се обединим върху която и да е кандидатура и да дадем шанс на новия треньор и новия директор.
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- Тракториста
- Контакти:
nostradamus написа:Започна "Специално"с големите усти ГА и Жаки.http://ring.bg/livestream/flow.html
Само глупости ръсят,как може да ги гледаш
Hrabar написа:Кашчей написа:Hrabar написа:За мен лично това е най-добрият ход за момента. Вальо Михов е познато лице във футболните среди. Въпросът е, дали ще има необходимата твърдост да защитава интересите на отбора на ниво Изпълком на БФС и като цяло БФС т.е. дали е готов ако трябва дори да се конфронтира с хора като Гигов, Ганчев, ТИМ-аджиите, Батков, Михайлов и т.н. Иначе навремето като стана президент на ЦСКА, с голям кеф похарчи парите от трансферите на Стоичков, Пенев, Костадинов, Туньо...Тогава за победа на ЦСКА премии взимаха дори чистачкитеСега е необходимо САМ да подбере технически директор и треньор. От там нататък това ще е екип.
Знаеш ли, направи ми впечатление един израз-"Да защитава интересите на ЦСКА";какво представляват интересите на ЦСКА (а и на всеки друг отбор) та да трябва да бъдат защитавани някъде?Мога да го разбера на международно ниво, защото там сме "втора ръка" отбори, но в България?!?
Ами например в интерес на ЦСКА(на клубът) е мачовете да не се играят от 21,00 часа а по-рано, по възможност докато е светло. Ето един елементарен пример. Но това за да се промени, трябва да се влезе в някаква конфронтация с БФС, Телевизия и т.н. Това вероятно е най-дребният пример.
П.П. Вальо Михов е акционер в ПФК"Левски"АД! Това е доста интересен факт.
Началният час е еднакъв и за двата отбора, а в последният си такъв мач вие бяхте домакини, та е непростимо да се оправдавате с началният час.Май по прилича под "интересите", да започнат пак яките съдийски подпирания, че нещо сте го закъсали тая година.
Вие, ако влезете в конфронтация с БФС.. нали знаеш кой ще загуби?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- nostradamus
- Контакти:
Тракториста написа:nostradamus написа:Започна "Специално"с големите усти ГА и Жаки.http://ring.bg/livestream/flow.html
Само глупости ръсят,как може да ги гледаш
За хумористично предаване е много добро.
Батков вън!
- lastsentinel
- Контакти:
- nostradamus
- Контакти:
lastsentinel написа:Не ми се вярва да промени нещо с тия футболисти...
През зимната пауза сигурно ще се оттърве от чужденците.
Батков вън!