bigbonusprize написа:Добре айде кажи защо тогава собствениците на ЦСКА не съдят мустакатата гнида за клевета (даже и нямат намерение)? Не ти ли е странно? Наговори толкова много, включително и за прекратени дела, изнасилвания, измами и тн.... Ако това е лъжа да го съсипят... Ама ми е странно всичкото това мълчание от страна на Титан. Никъде в прав текст не казаха Батков лъже. Аз лично бих се радвал ако не е вярно това, което каза, да го съдят до дупка и да го съсипят... Ама прекалено дипломатично и страхливо подхождат към самозабравилият се адвокат...
Ето ти чети: http://gong.bg/view_article.php?article_id=95849 Бях го постнал в предното си мнение, но явно не ти е удобно да четеш.... Поне за изнасилванията и другите глупости.... ясно е, че е лъжа!
Айде сега да видим какво ще кажеш! Батков се опита да си измие ръцете с Титан, но това няма да стане! И накрая, когато прокуратурата прати по ангелите Сестричков Титаните ще го осъдят! В крайна сметка заради алчността на един лешпер сега се харчат парите от нашите данъци!
П.П. Имаи още една причина Титан да не съдят Сестричков! Все пак до скоро Борат беше адвокат на Титан АД!!! И също така на скоро им спечели голямо дело за доста милиони!!! Та Борат е на хонорар в Титан ти какво очакваш? Всичките глупости дето ги дрънка тоя мустакатко са заради вас слепите овчици левскарски.... да ви отвлече вниманието, а той да може още да цоца от любимият ви клуб!