Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 24 яну 2025 22:26

Според мен е малко тъпо да ги пуснеш тези момчета в 89:20м и да играят само 40 секунди, освен ако не взимат премии в контролните мачове.
За мен си е подигравка и то при 3:0.

Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 яну 2025 22:43

gihuelo написа:Според мен е малко тъпо да ги пуснеш тези момчета в 89:20м и да играят само 40 секунди, освен ако не взимат премии в контролните мачове.

Изображение

Прав си. Имаме страхотни юноши и таланти, но .... Томаш тук е в издънка и дани се сети малко да ги пуска, а не да се бие в гърдите само че уж развивал млади футболисти
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 24 яну 2025 23:54

danko_sot написа:
gihuelo написа:Според мен е малко тъпо да ги пуснеш тези момчета в 89:20м и да играят само 40 секунди, освен ако не взимат премии в контролните мачове.

Прав си. Имаме страхотни юноши и таланти, но .... Томаш тук е в издънка и дани се сети малко да ги пуска, а не да се бие в гърдите само че уж развивал млади футболисти

Не знам кой ,млад футболист е развил досега, но робува на имена и старшинство. Ако си спомняте в Ст.Загора всички недоумяваха защо пускаше като титуляр Камбура в пенсионерския му период ,тогава имаше няколко гола повечето от дузпи. И така твърдо държеше на това си решение , до момента в който всички си тръгнаха от Берое. Не му го пожелавам, дано съм сгрешил, но подозирам ,че подобна драма ,ще имаме с Купър.
Но относно младите трябва и ние феновете да натискаме в тази посока не само тренера ,а цялото ръководство.
Аз се надявах,в този прозорец да докарат поне един Българин ,който да става за титуляр. Уви никой не споменава такъв вариант,даже продадохме Християн.
Преди се говореше нещо за Нюрнбергер, в това момче има много футбол вместо да гледаме Пинто и Санянг в тази зона
Последна промяна от sly на 25 яну 2025 00:22, променено общо 1 път.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 25 яну 2025 00:20

Бих добавил и един Мартин Минчев вместо да мъчиме Локило по десния фланг.
Малко са Българските футболисти ,които ще откажат на ЦСКА стига да ги поискаме, вместо да изпадаме в ситуацията като сега да убеждаваме знаини и незнайни чужденци да благоволят да дойдат.
Само ЦСКА

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 яну 2025 08:47

г-н Филипов добро утро! Спители добре?
Пак да ви попитам за селекцията,която явно върви по план с нов вратар при наличието на четирима вратари преди идването му?!
Подготовката отново свърши,стадиона се строи
Нови момчета се очакват явно през Март?!
Ама стадиона се строи
Новите футболисти подготвени ли ще дойдат?! Явно!
Явно,ще дойдат и обиграни и подготвени и адаптирани,явно,стадиона се строи
Аааа и името оправихме в търговския!
А дали ще доближим “тройката” в първенството?!
Живи и здрави да сме и стадиона да се строи
Томашенко братко само да попитам Турица от новия сезон,ще бъде централен защитник?
Само за последно евала на журналистката от гонг Дарик или не знам там от къде е ама браво за думите
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 яну 2025 09:05

И това вече е обсъдено. Тотално грешна стратегия на селекцията. Ние сме още съвсем в началото, точно като стадиона -етап основа, но искаме да привличаме ТОП играчи от отбори с хубави стадиони и конкурентни първенства.....Е ще им се молим и ухажваме до последния възможен момент до затварянето на прозореца. Ако откажат няма проблем, ще опитаме пак през лятото. А отбор - спокойно ще го изградим все някога - ние работим всекидневно, упорито и неуморно....
Толкова некадърно спортно-техническо ръководство не сме имали в цялата ни история !

Толкова е простичко според мен. Привличай от Африка и Южна Америка с този бюджет. Те ще дойдат , за да играят в Европа !

Аз ако съм на мястото на Томаш - още след прибирането от лагера - хвърлям оставка !

Към днешна дата
Вратар - дал Господ ! Браво Топ
Десен защитник: Турицов, Вион, Стойчев
Ляв защитник : Пинто, Санянг
Централен защитник : Делова, Купър
Дефанзивен халф : Ето'О, Кареасо, Панайотов
Офанзивен халф: Шопов, Линдсет, Скаршем
Ляво крило : Бютучи, Тасев
Дясно Крило : Локило, Илиев, Антонов
Нападател : Исека, Чорбаджийски

Европа през крив макарон !
Накрая Левски с бюджет не повече от 500 000 евро ще доведат необходимите играчи и ще завършат на 20+ точки пред нас.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 25 яну 2025 09:48

Сега прочетох, че трансферният прозорец в повечето Европейски първенства затваря на 3 ти февруари.
Явно, на 4-5 ти ще почнем да обявяваме входящи трансфери.
Пише се и за левият бек на Боавища, който изглежда супер, но и феновете на Олимпиакос го чакат, така че...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 яну 2025 10:39

Отново загуба на време !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 25 яну 2025 12:35

Много си прав sly, че и ръководството, а и ние, феновете, трябва да натискаме за младите футболисти.

За мене категорично Петко П. заслужаваше шанс още през есента и то като титуляр в някои срещи. За другите не мога да съм категоричен, но мисля, че дори Стипич да бе останал щеше да дава повече шанс на младите от Томаш.

Иначе това със строежа на стадиона, това с емблемата започва да се превръща в някакъв вид извинение и застраховка на шефовете за неудачите в спортно-техническата част.

Трудно е да се разбере къде е проблема, но ето, че и при Томанов селекцията зацикля. За мен има и някакви противоречия вероятно между треньор от една страна, скаут от друга, а Фичо вероятно е безгласна буква. Но и така да е. Ние просто се нуждаем от силна фигура като СД, активен човек с мнение, човек, който наистина да влезе в кожата и функциите на СД, човек с план, със стратегия и лидер.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “ЦСКА”