Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18
Рома пак ще играят с осемнайстия състав. Във фейса една група на Серия А, феновете им пишат, че не можели да прочетат имената на отборите, това купа "Морети" ли било.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Непринуден написа:delqnski47 написа:Чекам Делиормана на 1/8 финала![]()
![]()
![]()
Един кОпон хубав да стане
Аз също ги чакам. По традиция в шампионата са те, в директните елиминации сме ние. Освен това такова пожелание е добронамерено, защото означава и излизане от групите на ЛЕ (поне в другия турнир) и преодоляване на още един съперник в плейофа за директните елиминации и чак тогава идват при нас.
Тоест вие вече сте първи във вашата група
-
Непринуден
- Контакти:
Защо!? Може и втори да сме.
Не знам да има условие в 1/8 финалите да играят задължително първи в групата срещу задължително победител от втори в група или трети от ЛЕ. Мисля, че е пълен жребия.
Не знам да има условие в 1/8 финалите да играят задължително първи в групата срещу задължително победител от втори в група или трети от ЛЕ. Мисля, че е пълен жребия.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
W84me написа:Непринуден написа:delqnski47 написа:Чекам Делиормана на 1/8 финала![]()
![]()
![]()
Аз също ги чакам. По традиция в шампионата са те, в директните елиминации сме ние. Освен това такова пожелание е добронамерено, защото означава и излизане от групите на ЛЕ (поне в другия турнир) и преодоляване на още един съперник в плейофа за директните елиминации и чак тогава идват при нас.
Тоест вие вече сте първи във вашата група![]()
![]()
Тоест тря0ва да сме втори, бе. Вземи научи правилата, щото някой ден и новия ви клуб ще стигне до групи
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:W84me написа:Непринуден написа:delqnski47 написа:Чекам Делиормана на 1/8 финала![]()
![]()
![]()
![]()
Тоест тря0ва да сме втори, бе. Вземи научи правилата, щото някой ден и новия ви клуб ще стигне до групи
Еми откъде да знам аз, кога съм припознавал друг отбор, че да му смятам точките. Като чета и по-нагоре, вече сте с около 12-13 точки
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Рома пак ще играят с осемнайстия състав. Във фейса една група на Серия А, феновете им пишат, че не можели да прочетат имената на отборите, това купа "Морети" ли било.
За нас специално ще пуснат първия
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
W84me написа:шивача написа:W84me написа:Непринуден написа:delqnski47 написа:Чекам Делиормана на 1/8 финала![]()
![]()
![]()
![]()
Еми откъде да знам аз, кога съм припознавал друг отбор, че да му смятам точките. Като чета и по-нагоре, вече сте с около 12-13 точки
Ти не си, ама дядо ти е припознал динамо. И това трябва да го знаеш от обща култура. Аз как ви знам гнилата история....
delqnski47 написа:W84me написа:Рома пак ще играят с осемнайстия състав. Във фейса една група на Серия А, феновете им пишат, че не можели да прочетат имената на отборите, това купа "Морети" ли било.
За нас специално ще пуснат първия
През уя да ни е. Ако ще роднините на футболистите да пуснат
Такова превъзнасяне на Литекс от припоците все едно ЦСКА е играл снощи.
Така е. След като си нямат клуб ще гледат Литекс и ще си мислят, че гледат ЦСКА. Гладна кокошка просо сънува и като се събуди пак гладна и пак без просо.
Така е. След като си нямат клуб ще гледат Литекс и ще си мислят, че гледат ЦСКА. Гладна кокошка просо сънува и като се събуди пак гладна и пак без просо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Според мен в тази група много голямо значение ще бъде как ще наредят програмата. Защото едни гостувания пред Декември в Украйна или почти на полярния кръг в Бодьо (ако знаете колко на майната си на север е това:)) ще видим голям зор: на Юга ще му измръзнат дарадонките 
С Рома мачовете е най-добре да са като миналато година: последния кръг да бъде срещу тях: няма особено значение дали като домакини или гости: предполага се че дотогава ще са си осигурили първото място, може да се краднат от там 3 точки, които да станат решаващи и за коефициент, и евентуално за второ място
С Рома мачовете е най-добре да са като миналато година: последния кръг да бъде срещу тях: няма особено значение дали като домакини или гости: предполага се че дотогава ще са си осигурили първото място, може да се краднат от там 3 точки, които да станат решаващи и за коефициент, и евентуално за второ място