01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Brabam

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот Brabam » 01 мар 2015 20:44

Много е странно,че няма никакви обвинения по Домуса. Честно казано очаквах як вой по него и от Стойчо след мача и направо съм шокиран :(
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 мар 2015 20:45

Никой не може да упрекне ЦСКА и Томов,че влизат в уговорени мачове,хващат съдии или пробиват чужди състезатели и треньори.Нещо с което Лудогорец няма как да се похвали!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 01 мар 2015 20:48

GOLEADOR написа:Никой не може да упрекне ЦСКА и Томов,че влизат в уговорени мачове,хващат съдии или пробиват чужди състезатели и треньори.Нещо с което Лудогорец няма как да се похвали!

Абе вий сте невероятни бе, отново ще сте моралния шампион и тая година :lol:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 мар 2015 20:48

Честно казано в интервюто си днес след мача лично на мен ми се стори, че Стойчо е изморен. И как да не е се питам?! Съсипва си здравето този човек с ЦСКА. А си оставаме само на думи един голям клуб. Трябва да оцеляваме, а искаме и да бъдем първи.
Няма как да се получат двете неща едновременно.
За съжаление изборите ни са два - или да си останем в подножието, като бавно започнем да работим като нормален европейски клуб, или да се хвърлим на сляпо за една голяма цел и след това да ни излезе през задниците и да се окаже, че е било безмислено. Веднъж вече станахме шампиони и това не им попречи да ни обезглавят.

Не знам.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2015 20:50

W84me написа:
Udoji90 написа:Честита победа на "Локомотив"!
Интересно ми е мнението на онези, които преди мача говореха за лягане на домакините. Изчетох доста коментари по-назад, ама не видях някого от тях да си признае, че е сгрешил в предположението си.

Аз бе, аз си признавам. Не очаквах да ви скочат, направиха го защото им трябваше да си осигурят място в топ 6.

Поздравления за което. Само че и да не им трябваше, пак щяха да си скочат. И в 6-цата съм сигурен, че пак ще ни скочат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 мар 2015 20:51

Това да пропускаме ,както се казва златни шансове става вече рецидив при нас.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 мар 2015 20:53

Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 мар 2015 20:55

alexpetrof написа:
GOLEADOR написа:Никой не може да упрекне ЦСКА и Томов,че влизат в уговорени мачове,хващат съдии или пробиват чужди състезатели и треньори.Нещо с което Лудогорец няма как да се похвали!

Абе вий сте невероятни бе, отново ще сте моралния шампион и тая година :lol:

Без да въртиш гъза ,направо казвай кой мач Томов е уредил!И ако не можеш да посочиш такъв,се прибери в дупката от която изпълзя за да църкаш против ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 мар 2015 20:56

Udoji90 написа:Иначе от коментарите ми се струва, че някак прекалено голямо недоволство има у някои от вас. ОК, слаб мач, ама заради един такъв нахранихте кого ли не. А всъщност ние по принцип в първия си пролетен мач обикновено не играем нищо, пък и в Надежда по принцип напоследък ни е трудно. Трагедия аз лично не смятам да правя - още повече, че "Лудогорец" също паднаха. Разочарованието у някои от вас според мен се дължи на прекалено високите ви очаквания. Аз преди сезона не смятах, че ще сме шампиони, при 7 точки аванс също не го смятах, не го смятах и през паузата, нито след загубата на "Лудогорец" вчера. Имаме си проблеми, при наличието на които за мен титлата не може да е задължителна цел. Съответно и не приемам толкова тежко днешната загуба с лоша игра, тъй като допускам, че няколко сезона ще трябват само да си стъпим на краката, пък за евентуална титла - още повече.

Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове, но продадохме отличен футболист като Буш.
Последна промяна от Кировец на 01 мар 2015 20:57, променено общо 1 път.

Brabam

Мнениеот Brabam » 01 мар 2015 20:59

Кировец написа:Както казва Васконти - няма как да нямаме очаквания след 40 дневен подготвителен период. :roll:
Друг е въпроса, че не сме купили сериозни играчи, а пак събирахме от плажове.

Стига с тия извинения за играчи от плажовете. В момента ЦСКА, Левски и Лудогорец имат доста повече кадърни и научени играчи от останалите отбори. Проблема е футбола, който изповядва Стойчо. Т.е. никакъв, а само ряпкане напред и статични. И да станете шампиони сте до първия кръг на турнирите срещу всеки що-годе нормален отбор
Ч-Б П Д В Е М

Върни се в “ЦСКА”