XVII кръг: Марек - ЦСКА 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
il4o_iliew
- Контакти:
Re: XVII кръг: Марек - ЦСКА
Вечно онепавдания мега мениджър Стойчо Младенов. Стойчо, моля те замини някъде в Египет пак или ако може по-далеч някъде към Австралия, в краен случай психодиспансер, щото баш за там си. То бива параноя и хленчене, ама този човек наистина има нужда от лечение.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
memnto написа:Той добре, че Дерменджиев е стратег та дрънка.![]()
Не може Марек да ми се разхождат като балерини цял мач срещу вас и да ми говориш за пречупване.![]()
![]()
Не може съдията след като свири дузпата /1вата за последната година/ и да не свири нищо в полза на ЦСКА след това!!!
Нарушението срещу Милисавлевич 1000% дузпа! Това срещу фризьора също е дузпа! Но не - той е дал една и край!
За нарушението в коляното на Силва нищо!![]()
Е нормално ли е?
В момента гледам Марек - Лудогорец и съм потресен... тия буквално си дават Г*** с извинение тука на БАЩА ИМ
Не ви ли омръзна това, наистина?!?
Лудогорец не играят истински мачове у нас, но ги играят в ЕКТ. Как става това, някой червен разбирач може ли да каже? Може ли някой от вас, знаещите всичко, да обясни как, играещият истински мачове ЦСКА досега не е излязъл поне веднъж от групите на ЛЕ? Да не говорим, че два пъти сте на последно място от всички участващи. Как ще обясните, че купуващият мачове Лудогорец е единственият български отбор, спечелил групата си в ЛЕ и взел победа и точки в групите на ШЛ?!
Благодаря!
Лудогорец не играят истински мачове у нас, но ги играят в ЕКТ. Как става това, някой червен разбирач може ли да каже? Може ли някой от вас, знаещите всичко, да обясни как, играещият истински мачове ЦСКА досега не е излязъл поне веднъж от групите на ЛЕ? Да не говорим, че два пъти сте на последно място от всички участващи. Как ще обясните, че купуващият мачове Лудогорец е единственият български отбор, спечелил групата си в ЛЕ и взел победа и точки в групите на ШЛ?!
Благодаря!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Teo написа:memnto написа:Той добре, че Дерменджиев е стратег та дрънка.![]()
Не може Марек да ми се разхождат като балерини цял мач срещу вас и да ми говориш за пречупване.![]()
![]()
Не може съдията след като свири дузпата /1вата за последната година/ и да не свири нищо в полза на ЦСКА след това!!!
Нарушението срещу Милисавлевич 1000% дузпа! Това срещу фризьора също е дузпа! Но не - той е дал една и край!
За нарушението в коляното на Силва нищо!![]()
Е нормално ли е?
В момента гледам Марек - Лудогорец и съм потресен... тия буквално си дават Г*** с извинение тука на БАЩА ИМ
Дават си го и още как. А тук няк'ви ще ми обясняват как ги били пречупили.
BRF написа:Пич,разбери най-накрая!Няма значение дали някой е премирал марек днес!марек срещу вас не игра НИЩО или по-скоро симулативно.Не бях гледал въпросния мач,даже и репортаж не гледах.Случайно попаднах на Господарите на ефира!Еми изгледай го и тогава коментирай!Ако не виждаш нищо нередно във въпросния репортаж,ОК!Мене ме е срам дори да го гледам!Точно затова днес нямаше хора на стадиона!Не казвам,че вие сте им платили да паднат,по-скоро те си играха така!Затова не са хубави тези работи с премирането на други отбори,защото като дойде мач с тебе не знаят какво да правят!Така ги виждам пък аз!
Аз гледах и 2 та мача и за това си позволявам сравнения !Това на господарите са извадки от некадърните опити за изкуствена засада на Марек /ако вляза в стил Стойчо - медийна провокация/ Това днес беше картофена нива /разорана/ и си изпуснахте положенията-нищо повече....
От тук нататък каквото и да напиша влизам в обяснителен режим,така че по темата съм до тук!
висша математика:31 ≠ 4 
memnto написа:Той добре, че Дерменджиев е стратег та дрънка.![]()
Бай Жоро е гола вода, ама това е положението още 2 кръга
Кашчей написа:Не ви ли омръзна това, наистина?!?
Благодаря!
Каша,пак задаваш провокативните си въпроси,ама днес съм в настроение и ще ти отговоря!Лудогорец игра в един уговорен мач,този с марек,а какво му се случи след този мач в Европа?Виж тукhttp://gospodari.com/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82---100-video45397.html
Историята на ЦСКА е дълга и отпаданията от слаби отбори,не преминаването ни от групи и големи победи са част от нея!
ELFen написа:memnto написа:Той добре, че Дерменджиев е стратег та дрънка.![]()
Що бе ? ще го гоните ли?
Интериорни врати - Врати хармоника
caci написа:от Teo на 30 Ное 2014 20:28
BRF написа:
caci написа:
Аз съм сериозно притеснен за психичното състояние на Стойчо,а и на всички фенове на отбора.Значи къса ми се сърцето да ги гледам как плачат преди мач,че съдията ще им пречи и как плачкат след мач за това как не са им дали 4-5 дузпи,как не са изгонили 5-6 играча на противника и какъв грозен заговор има срещу тях,защото те играят най красивия,най великия и извънземен футбол и то с мегатреньор като Стойчо.Какво ще каже той на децата си за този див свят в който всички прецакват харизмата,как да ги убеди че си заслужава да се борят.Спирам вече,че и аз се разплаках заради тази несправедливост.
Гонзо,ти ли си?
Тоя как го затапи...![]()
![]()
Не ма ли познахти,гуруту съм ви Г.А съм, в голяма депресия съм.![]()
![]()
Не ти се получи!Пробвай нещо друго!Имаш 3 дни да го измислите в секБтор!
bobo_13 написа:ELFen написа:memnto написа:Той добре, че Дерменджиев е стратег та дрънка.![]()
Що бе ? ще го гоните ли?
аз и не съм го искал ама Домусчиев , като си науми да маха Стоев...