XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот гражданин от село » 08 мар 2014 22:33

Tommi написа:Не се знае дали Левски ще има осъстващи за двубоя срещу ЦСКА. Все пак ние още сме в турнира за купата и имаме друг мач преди Веното дерби.

Те вашите са без значение,чам или талашит е все мека....дарвесина. :lol:

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот валидол за теб » 08 мар 2014 22:33

гражданин от село написа:
валидол за теб написа:Маркович в средата на терена също е опция?

И на мен ще ми е интересно да го видя Неймарович в официален мач.А какво става с Ереро?

Придобива опит и трупа години, за да може един ден да заиграе :?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 мар 2014 22:35

И аз очаквам в следващия мач Черни все пак да бъде резерва, колкото да имаме двама читави вратари. Но определено него и Марсиньо изобщо няма смисъл да ги броим - през лятото си тръгват (Марсиньо на 100%, Черни на 99%) и едва ли ще имат голяма мотивация да играят. Дано Крачунов да е готов, че поне да имаме на пейката някакви опции в защита. А Маркович с Чочев би било прекалено рискована двойка - нито единият не е типичен опорен халф и може да пострадаме от това.
Косоко специално днес няма за какво да го храним (освен за боя след мача) - най-опасният ни удар беше негов, а и по-бързо от обикновено се освобождаваше от топката с точни подавания. При 10 на 11 беше нормално да се позагуби.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 08 мар 2014 22:35

Маркович днес май Стойчо беше решил да го пусне, но после го върна и пусна Василев.

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 08 мар 2014 22:41

Кокосо си е идеален за титуляр, а Тони Силва за резерва. Не мисля, че ще е толкова ефективен като титуляр. Така като влезе свеж, а противниковите защитници уморени, е идеално, всеки мач ги чОка люто.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 мар 2014 22:43

Red_Girl написа:Изображение

Тоя левскар ми напомня за един филм- "планетата на маймуните"..... Браво на Мболи, само топката да беше медицинска :twisted:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 08 мар 2014 22:44

Как браво на М`боли бе, следващият мач ще отсъства ??!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 мар 2014 22:44

Red_Girl написа:Изображение

Какъв е тоя нелеп GIF? :shock: Та на него Туре изобщо не рита топката. :mrgreen: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 08 мар 2014 22:45

Ще повторя, че Косоко не централен и не може да покаже истинските си качества. Зорлем сме го забутали там, просто защото иначе трябва да играе Бадема там (или Ди Вани, към който нямам много наблюдения).
Жалко е, че ще отнесе поне два мача наказание и няма да играе в гостуването на Литекс/Лудогорец, защото си мисля че силата му е при свободни пространства с топка в крака.
При червение картон днес си мисля, че веднага още трябваше да изкара Иван Стоянов и да пусне още един халф, а бадема да мине централен с Косоко на крилото. Видяхме, че при пускането на грамотен футболист на крилото ония не разбраха откъде им дойде :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2014 22:46

валидол за теб написа: Тоя левскар ми напомня за един филм- "планетата на маймуните"..... Браво на Мболи, само топката да беше медицинска :twisted:

Колкото пъти да го гледам, почвам да се смея, макар, че не трябваше да прави така, защото гори за мач или два, но пък от друга страна и аз бих го цапардосала тоз.. Толкова ми е противен. Не знам как Менди не скочи на някого.. :lol: :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”