VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот dxl » 23 сеп 2012 10:34

Знаете ли кое е жалкото, драги граждани - че заради такива дръвници, като тия, дето мятат факли и пускат бомбички в публиката на другия отбор, ще слагат всички ви под общ знаменател. Едно стадо лумпени.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 сеп 2012 12:20

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2012 12:32

"Независимо от всичко, ще се борим за титлата", каза Дон Кихот и отсече. :lol: :lol: :lol:

Дано наистина запази поста си, че напоследък пернишките шейхове са много потайни, а това никак не е на хубаво :?

[offtopic]http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=299185[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 сеп 2012 12:40

Заслужено Лудогорец ви победи!
Домакините бяха по класни от вас и създаваха повече положения.
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 сеп 2012 12:56

Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.
Последна промяна от D.Georgiev на 23 сеп 2012 13:04, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 13:01

За да не е голословен D.Georgiev ето:
Изображение

Изображение
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 сеп 2012 13:10

Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи. :)

mad forest, ти като не беше на мача, как разбра за всичко това и говориш от първо лице?
Последна промяна от Червени_шампиони на 23 сеп 2012 13:12, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 13:11

D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

Никой няма да ти трие поста, но пък е тъпо да слагаш всички под общ знаменател. Очевидно си пропуснал споровете в този форум между тези, които се изживяват като ултраси и други фенове за това дали е нормално подобно нещо и дали това са безобидни пиратки, както твърдят тия ултраси или наистина са опасни неща.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 23 сеп 2012 13:14

Червени_шампиони написа:Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи. :)

mad forest, ти като не беше на мача, как разбра за всичко това и говориш от първо лице?

Ще дойда, нямам никакви притеснения, не съм нито жена, нито дето, нито пенсионер. Вашите не се занимават с никой по-нагоре от това. Те са силни срещу инвалиди...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 23 сеп 2012 13:17

Червени_шампиони написа:Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи. :)

За кое точно говориш? Мисл, че снимките и видеото говорят достатъчно! Да не излезе само, че са манипулирани!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “ЦСКА”