VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT
Знаете ли кое е жалкото, драги граждани - че заради такива дръвници, като тия, дето мятат факли и пускат бомбички в публиката на другия отбор, ще слагат всички ви под общ знаменател. Едно стадо лумпени.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
"Независимо от всичко, ще се борим за титлата", каза Дон Кихот и отсече.
Дано наистина запази поста си, че напоследък пернишките шейхове са много потайни, а това никак не е на хубаво
[offtopic]http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=299185[/offtopic]

Дано наистина запази поста си, че напоследък пернишките шейхове са много потайни, а това никак не е на хубаво

[offtopic]http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=299185[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Заслужено Лудогорец ви победи!
Домакините бяха по класни от вас и създаваха повече положения.

Домакините бяха по класни от вас и създаваха повече положения.

Левски завинаги в моето сърце

- mad forest
- Контакти:
За да не е голословен D.Georgiev ето:

2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи. 
mad forest, ти като не беше на мача, как разбра за всичко това и говориш от първо лице?

mad forest, ти като не беше на мача, как разбра за всичко това и говориш от първо лице?
Последна промяна от Червени_шампиони на 23 сеп 2012 13:12, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.
Никой няма да ти трие поста, но пък е тъпо да слагаш всички под общ знаменател. Очевидно си пропуснал споровете в този форум между тези, които се изживяват като ултраси и други фенове за това дали е нормално подобно нещо и дали това са безобидни пиратки, както твърдят тия ултраси или наистина са опасни неща.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- D.Georgiev
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи.
Ще дойда, нямам никакви притеснения, не съм нито жена, нито дето, нито пенсионер. Вашите не се занимават с никой по-нагоре от това. Те са силни срещу инвалиди...

- mad forest
- Контакти:
Червени_шампиони написа:Благодаря за комплимента, надявам се да дойдете в София да се запознеем на четири очи.
За кое точно говориш? Мисл, че снимките и видеото говорят достатъчно! Да не излезе само, че са манипулирани!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!