ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska - maina

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот cska - maina » 21 май 2013 13:03

Кашчей написа:Майна, ти що не си шивач, гражданин или трактор К700 :mrgreen:

Не е на магарето работа
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:06

petko.h.markov написа:
cska - maina написа:
Кашчей написа:

Смяташ ли, че тия пишлемета мислят за това?Дай им пиро и пцувни по БФС и ТИТАН.... мозъкът им служи само за равновесие.

Ти, щото тва нямаш, се подпираш с бастун :mrgreen:
Явно някой хора са расли в саксий :!:
@Петко, нормално е при целия негативизъм да има такива неща. А и тук, на балканите сме по-емоционални по природа ;)

Да прием че сте по-емоционални.Тогава подкрепяйте отбора без бомбички.С песни и викове.Това са страшно
много пари хвърлени на вятъра.И без това бфс само ни дебне за глоби.Честно-не ви разбирам.

Ако глобите се плащаха от тези, които ги предизвикват, ще им секне бързо емоциалността.Нали обаче ги плаща клубът.. ние можем само да искаме, не и да даваме!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 май 2013 13:08

petko.h.markov написа:
cska - maina написа:
Кашчей написа:

Смяташ ли, че тия пишлемета мислят за това?Дай им пиро и пцувни по БФС и ТИТАН.... мозъкът им служи само за равновесие.

@Петко, нормално е при целия негативизъм да има такива неща. А и тук, на балканите сме по-емоционални по природа ;)

Да прием че сте по-емоционални.Тогава подкрепяйте отбора без бомбички.С песни и викове.Това са страшно
много пари хвърлени на вятъра.И без това бфс само ни дебне за глоби.Честно-не ви разбирам.

Мен няма и кво да ме разбираш, аз съм интернет писател, рядко ходя по мачове извън Пловдив. Преди и аз съм правил разни неща, което е нормално, сега съм поолегнал вече, но пичовете ги разбирам на 100%. Има тръпка, адреналина се вдига, нещо, което не се усеща на разходка в парка или в театъра
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 май 2013 13:10

Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
cska - maina написа:

Ако глобите се плащаха от тези, които ги предизвикват, ще им секне бързо емоциалността.Нали обаче ги плаща клубът.. ние можем само да искаме, не и да даваме!

То и ти ако не беше по здравната каса, ся нямаше да имаш пари за нет, ама на-пишеш :evil:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:11

cska - maina написа:

Не е на магарето работа

Колко си кух... дори сам не го осъзнаваш.
Да си сложа ли за аватар чехското знаме, със Стойчо вътре.....тогава ще ми бъде ли работа?Може и Гонзо, с идиотската физиономия.. какво ще говориш тогава за аватара ми?
Вие се дъните, глобяват отбора, обаче са виновни тези, които го казват, а не тези, които предизвикват глобите.Да ви имам и напредничавото мислене!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 май 2013 13:19

Кашчей написа:
cska - maina написа:

Не е на магарето работа

Колко си кух... дори сам не го осъзнаваш.
Да си сложа ли за аватар чехското знаме, със Стойчо вътре.....тогава ще ми бъде ли работа?Може и Гонзо, с идиотската физиономия.. какво ще говориш тогава за аватара ми?
Вие се дъните, глобяват отбора, обаче са виновни тези, които го казват, а не тези, които предизвикват глобите.Да ви имам и напредничавото мислене!

дори не можеш да ме обидиш :)
аватара ти е супер, с него се самохарактеризираш пред форумното общество, а с мислите си се доказваш като пълен глуп.. Факт.
И нещо по спора: като наказаха англиските отбори заради феновете на Ливърпул, кой им пое нещата, ако това стане в Англия клубът пак ще го отнесе. Просто там законите освен, че са строги за хулиганите, те се й спазват.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 13:19

Да си хвърлят бомбички в къщи тогава.Гледам английските фенове-цял мач не спират да пеят.Подкрепят отбора
аплодират футболистите-свой и чужди.Няма да доживея да видя това тук.А преди 30-тина години бяха най-дивите.
Вижте какво уважение показват към Стилян.А ние си хулим добрите и успелите.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 21 май 2013 13:21

petko.h.markov написа:
Червени_шампиони написа:Изображение

В събота вечер, един факт остана извън обхвата на широката спортна общественост. Господата от "титан" бяха наложили пълна цензура и в опита си да внесем на стадиона транспарант "5 години без титла, 5 години без европейски мач на Армията, 5 години престъпно управление", нашите опити удариха на кухо.

Органите на реда бяха предупредени да не се допускат НИКАКВИ транспаранти, без значение на текста изписън върху тях.

След това, след като нашата група влезе за десетина минути в "Сектор В" и изказа мнението си спрямо управлението на нашия любим клуб, ни бе забранено да влезем към алеите на "Сектор А", на нашия собствен стадион.

Искаме за n-ти път да призовем всички, на които поне малко им пука за ЦСКА, да се присъединят към нас, в опита да спасим клуба си. Ще Ви чакаме в Стара Загора...

Давате ли си сметка колко глоби сте докарали на клуба? Днес е поредната от 5000лв.30 МАЧА ПО 5000ЛВ ПРАВИ
ОКОЛО 150 000ЛВ.Хвала на такива фенове!

Това е целта, да се докарат глоби на пернишките господа. Даваш ли си сметка, колко нерви, срам и болка са докарали те на нас? Тази година е поредната. Плащат ли ти боклуците и ако да, колко? Колко легенди на ЦСКА се отдръпнаха от клуба заради тях? Над 100 футболисти минали през отбора за 5 години малоумно управление, по 3 треньора на година, стадион - кочина, школа - няма. Защо се изгавриха със Любо, Стойчо, Тошко Янчев и много други?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 21 май 2013 13:24

petko.h.markov написа:Да си хвърлят бомбички в къщи тогава.Гледам английските фенове-цял мач не спират да пеят.Подкрепят отбора
аплодират футболистите-свой и чужди.Няма да доживея да видя това тук.А преди 30-тина години бяха най-дивите.
Вижте какво уважение показват към Стилян.А ние си хулим добрите и успелите.

ама тук всичко е така, да са само "хулиганите" с мед да ги..... вие кво искате, да се минава на червено, да се блъскат хора и да им се разминава, да се краде от ддс, всякакви далавери и тн, а да шибббат хулиганите, ай нема нужда, пълна анархия и тва е, който не му харесва да ходи да бере ягоди в англия, да пляска с ръце, а накрая и него да го изпляскат, та да вземе гражданство

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 май 2013 13:31

Ти през живота си да си изкарал 20лв. с труд? Ако си няма пишеш такива глупости.Какво значи-колкото
по-зле толкова по-добре.Значи да плащат глоби.А тогава как да има пари за стадион и терени. Никаква
логика.Те едва издържат клуба и това допълнително бреме.За мен това е невероятна простотия.

Върни се в “ЦСКА”