Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Любовта на Стойчо Младенов в цифри !

Мнениеот Тик-Так1892 » 20 апр 2015 20:03

GOLEADOR написа:Факта,че Младенов привлече и наложи футболисти като Чочев и Буш изнервя много хора,защо ли? :roll:

Жалките ти опити да защититиш това нищожество се изчерпват.Ако не беше ЦСКА нямаше да има Стойчо Младенов в сегашния му вид,ако не беше ЦСКА нямаше да има Чочев и Буш.Но дълговете и проблемите,които е докарал на клуба,не могат в никакъв случай да се сравнят с приходите,от които и той си е взимал по 3 процента,като брокерче.Стойчо никога повече в ЦСКА!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 апр 2015 20:23

Толкова иска Стойчо, толкова мисли, че може да получи на друго място и такива са му условията. Е, в добавка, сигурно е взел предвид и това, че ЦСКА трудно плаща и може да не вземе договореното и си е сложил нещо отгоре. Нормално и не виждам какъв е проблемът. Ако иска някой, може да си вземе треньор за 1000 лева, както направиха сега Фамилиите. Аз може да съм цесекар, ама ако ми предложат да работя там за половината от сегашната ми заплата и без да съм сигурен дали ще ми платят и кога ще ме изгонят, ще им кажа да си гледат работата. Само че, аз го писах и в другата тема, не може да разсъждаваш като колбасар, да гледаш да свалиш разходите с повече кожа, кости и нишесте в салама, отколкото конкуренцията и да чакаш успех. Затова вече ми станаха противни новите собственици, с това сергиджийско мислене. Не знам дали нямат пари за повече или циганията им е вътрешно присъща, ама и с тях, и без тях, все сме наникъде.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 20 апр 2015 20:29

Дай боже всекиму! То като теглиш чертата, в крайна сметка Стойчо е по печеливш от ЦСКА. Това е работата мечта за всеки българин. Някой друг да поеме риска и разходите, а ти само да лапаш проценти. Нямах нищо против него, стана ми антипатичен откакто почна да лиже гъза на доказан измамник като Томов. Ако аз бях от ЦСКА, никога не бих защитавал този измамник.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 20 апр 2015 20:31

Не разбирам феновете на Стойчо - излиза, че не ЦСКА е марка, а Стойчо. Превъзнасяте го като един месия - малко ли ви е един спасител?

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 20 апр 2015 20:32

За първи път виждам че някой не знае какво е мениджмънт и как кадърните мениджъри си изкарват парите.
Безсрамни сте и безочливи.Ходите на стадиона и се кефите на този,който ви носи радист там,а като се появят 2-3 ма плювачи и започвате да плюете в хор по някой,който честно и с труд си е заработил парите,които ОБАЧЕ НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ Е ВЗЕЛ.Какво значи разсписвал се бил под тези суми-разсписваш се ако си вземеш месечното възнаграждение-ТОВА КОЕТО ВИЖДАШ ОБАЧЕ НЕ Е ВЕДОМОСТ А ТРУДОВ ДОГОВОР.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Финголфин
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Финголфин » 20 апр 2015 20:35

Прекалено са за отбор с финансовите проблеми на ЦСКА, няма спор. :!:

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 20 апр 2015 20:38

Angoff написа:Тотална селяния и липса на професионализъм е да изкараш договора на свой служител пък макар и бивш, Инджов и Манджуков ще изкарат ли тяхни договори с , които са ощетявали държавата благодарение на тесните си връзки с БСП и ДПС ?
Не всички са балъци и ще повярват на тези похвати от зората на ДС, защото ако искаш да покажеш истината за даден човек е редно да споменеш и добрите му качества не само отрицателните защото това е чиста проба манипулация !

Фактите за парите на Младенов са следните , 200 хил. годишна заплата , което лично на мен ми се струва много за отбор в нашето положение но големия плюс на Младенов идва от парите които, докара на клуба след теансфери на футболисти в чужбина а те възлизат на около 3-4 милиона само от постъпленията за Чочев(пристигнал в ЦСКА по настояването на Младенов) Мболи(взе го в отбора, когато ЦСКА разполагаше с двама вратари и всички се чудеха защо ни е) и Буш . Конвертируемите към момента Тони Силва,Соарес,Съни,Кукоч сумата ще скочи , разбира се на другия полюс са тези , които не се наложиха,дошли след селекциите от последните две години .
Простата математика е следната
Разходи за Младенов - 500 000
Приходи от Младенов - 4 000 000 с тенденция за повишаване .

Всеки собственик би се радвал на такъв Мениджър(Младенов изпълнява повече от функциите на обикновен треньор) само господата от новата власт не се радват защо ли?

Пич, към тази сметка си забравил и нещо много важно. А именно - заплатите, трансферните суми, бонусите и неустойките на десетките ментета, които Стойчо довлече през последните години. Щото това са де факто 100-процентови загуби, от които клубът си пати и сега. Преди няколко дни в Спортал бяха пуснали списък с всички футболисти, привлечени през последните няколко трансферни сезона, над 50 души бяха. Можеш да си направиш една елементарна сметка, че ако тия получават средно по 10 хил. евро заплата, за какви колосални суми става дума. Да, Стойчо продаде двама-трима за добра сума през последните години, но доведе поне 10 пъти по толкова некадърници на голяма заплата, които натежават и с неустойките си в последствие. Но това никой не го споменава, най-малко самия Стойчо. Тъй че сметката ти е доста крива ;)
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 апр 2015 21:07

Как бе приятел, Стойчо само продава на 5 пъти печалба и носи млн. Е на ЦСКА.
За всеки неуспешен тансфер в ЦСКА виновните са други за тези за които се изкарват пари заслугата обаче е 100 %-та негова.
Н.Антонио дето не можеше да хвърля тъч и Спрокел който не знаеше да тича правилно (но за сметка на това Ст. Стоилов му го препоръча)
не рева лично за тях по канал 1 в интервю че не са си подписали договорите и са в София а той тренирал 10 човека в Боровец и после като
се оказаха супер ментета каза че ми ги били натресли мениджъри дето той не работел с тях и не искал тези футболисти.
И то да беше само парите за заплати и бонуси на Младенов ама като добавим и синчето което взима нереална заплата като помощник и
Толята и другите помощници кой знае какви заплати взимат защото те най-вероятно вършат повече рабта от джуниър та щаба като цяло в този
момент от историята на клуба струва нереално много!
Реално ако бях шеф бих събрал бюджета на целия треньорски щаб само в парите които взима Стойчо.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 21 апр 2015 00:46

Aбд, молодци, не рaзбрaхге ли, че Млaденов игрaеше с Лупи? Ееее бaси, толовa ли сте слепи?
По 15 хилки, aмa в евро, пa проценти, пaк 50 бимбонa зa титлa, 30 зa купa...

Нямa пaри, висиш 11 млн. нa рaзлични кредито, нaп, клубове и игрaчи и ще дaвaш по по 30-40 хил НЕТО нa треньорa ли? Дa е треньор, дошъл от елитa нa Гермaния или Холaндия ок, aмa...

Стойчо имaше от предния престой дa вземa пaри, Лупи чу дaде aкции, които и нa двaмaтa им беше ясно, че сa без покритие. Тоест - клубa ще фaлирa под еднa или другa формa или който и дa го купи, ще е нa нискa ценa и Млaденов ще е нa зaгубa. (Aко е имaл дa вземa 200 хил, a те сa му дaли aкции в един момент срещу тях, то след 5 год. aко клубa струвa 4 млн, Млaденов нямa дa получи 200 хим зa aкциите си).
Зa товa и сa тия високи зaплaти и % от комисионни. Няколко години дa се смучи.

Легендa, любимец... Млaденов смучеше бaснословни суми от клубa, a вие го носехте нa ръце, щото биеше Левски и прaвеше високопaрни изкaзвaния, зa дa консолидирa феновете около идеятa, че имa директивa против ЦСКA.

Тaкa или инaче, пожелaвaм нa ЦСКA, мaкaр дa съм фен нa Левски, дa си стъпят нa крaкaтa и дa се борят зa титлaтa рaно или късно.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 24 апр 2015 17:47

Почти всички осъзнаха, че Стойчо един чревоогодник и нищо повече. Даже си мисля, че с професора са делели пари. Да му дадеш ти едни 240 хил. лв, които са преднанзначени за други примерно 20 човека е убийствено и то при положение, че никой съд не може да те задължи да му ги платиш.
За тези две години начело на ЦСКА да му дадеш 1 милион лева за едно абсолютно нищо. Като се замисля за 3% от трансферите на Чочев и Буш ... Щаба му колко е вземал ...
Щабът на Радуканов заедно с него е получавал по 20 000 лв на месец и има купа и суперкупа на България.
Велик си Стойчо. Ако Стойчо в докарал Чочев и Буш, то е докарал Християн Кировски, Ревсон, Марсиньо, Игнасио Лорес, Бруно Морейра, Мамади Сидибе, Сендрино Мисиджан, Брайън Хауърд, Жереми Фо-Поре, Гуидо ди Вани, Стефан Николич, Аурлеиен Йоахим, Луис Соарес, Бергунси, Якоб Диваш, Денис, Причиненко, Марин Оршулич, Жуан Фелипе, Амансио Фоиртес, Максим Уваренко, Браян Ереро, Серж Нюаджи, Сержиньо, Илиас Кириакидис, Жереми Родригес, Михаил Венков (за псоледните трима показаха документи, че ги е желал) и т.н.

Той Стойчо и щабът му ни е струвал поне 3 млн. лв. заедно с обезщетенията платени на футболистите, разходи по дела и т.н. За всички тези пари той е продал Буш и Чочев :oops:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”