Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.Ще има ли жертви!? : (

Мнениеот Megatron_69 » 23 яну 2020 10:41

така наречената "лотария" си е просто една пирамида(с изплащане на наградки 20 години),с агресивна рекламна кампания и криеща данъци....
съществува само заради "интелекта" на човешкият материал и скотският живот в прованса...
ако можеш да четеш и най-вече да мислиш,лесно ще видиш ,че картончето е в тираж-15-20 милиона,а "печалбите" са 10-15 ..
т.е. шанс 15 /20000000....
а и след като разбрах,че дон черио управлява софтуера на тото2,съвсем ми се изясниха нещата...
все едно,аз да правя селекцията в сухата река...ами там ще са само куци и сакати..... :)
Последна промяна от Megatron_69 на 23 яну 2020 10:42, променено общо 1 път.
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 10:41

pomiqrat написа:Има две възможности зад закона на патриоту: тъп е или е в интерес на ВБ. ВБ плаща данъци, но не плаща печалбите на играчите, защото лотарията не съществува и пак е напред. След това съди държавата в Страсбург и е още по-напред.

Именно :mrgreen: За мене тва е уловката.Уж не плащал данъци и изведнъж решават да му спират лотарията,да я правят държавна...
Чакай,нещо няма много връзка между двете.Яко ни правят на улави.Ще ни осъди за 500 милиона,обикновения човечец ще си каже по телевизията "я кво толкоз" и така до следващата далавера.Даже така е по оферта.Да прайш некви къси далаверки да точиш хазната .Не да избухваш с некви милиарди ,макар че кво пък..КТБ си го опоскаха.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 яну 2020 11:23

Премиерът Бойко Борисов коментира темата с Левски на заседание на Министерски съвет.

"Създава се грешно впечатление, къде с умисъл, къде не. В публичното пространство вървят странни заключения. На бюрото ми има доклад от Агенцията за държавен и финансов контрол, който е адресиран до финансовия министър и главния прокурор. Докладът от много страници и касае разлики в неплащане на такси за стотици милиони. Прегледах го внимателно - съдържа много фирми. Никъде в него не пише за футболен клуб Левски. Къде в доклада пише име на физическо лице или футболен клуб. Аз ще се видя с желаещите утре. Къде тук е написано нещо за Левски?. Аз съм левскар, болен левскар. За каква национализация или одържавяване става въпрос?", каза премиерът.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 яну 2020 12:22

анто маина написа:Някой спомня ли си,собственик на друг клуб,или предишен на" Левски",да е ревал пред феновете ,че има проблем с някой от бизнесите си?
Аз нямам спомен,или са продължавали, или са се махали.

Остави това, ти спомняш ли си колко интервюта е дал Божков от как е на голямата сцена. Дали имат 5 общо.
Тука за 2 дена поне 3.
И да се обеснява на качулките и да ги моли за помощ.
Закъсал е яко.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 яну 2020 12:31

И ся ко праим с предплатения апарт в новехоумс? :|

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 23 яну 2020 12:39

d.milanov написа:И ся ко праим с предплатения апарт в новехоумс? :|

Еми няма да е в новехоумс ами ще е в новетент..
:)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 яну 2020 13:02

А бе майтапа настрана, ама все си мислех, че Черепчето за 30 години е натрупал някакво влияние. А се оказа, че е бил най-обикновен търгаш, служещ си със страховете на хората. Сега и наркосите ще мобилизира. Смешник. Е, поредния тарикат, намерил си майстора.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 13:10

d.milanov написа:А бе майтапа настрана, ама все си мислех, че Черепчето за 30 години е натрупал някакво влияние. А се оказа, че е бил най-обикновен търгаш, служещ си със страховете на хората. Сега и наркосите ще мобилизира. Смешник. Е, поредния тарикат, намерил си майстора.

Абе всички бизнесмени са зависими.Едно време ги гърмяха директно на площадите,ся просто ги ''отбичват''.Онея с властта им знаят слабите места и когато решат,ги режат.Ето Ганчев го резнаха за захарта.Ся Божков го режат за лотарията.Утре Мастията може да я резнат за нещо.Те някои си мислят,че като ''са с властта'' и имат неприкосновеност....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 яну 2020 13:21

Г-н Божков се занимава със захарта, което ме навежда на мисълта, че империята отвръща на удара :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 яну 2020 13:28

Всичко е измислено много отдавна - месеци, може и година. Определен е и човекът, който ще бъде спуснат от държавата да замести Черепа. Просто още не е оповестен и ние не го знаем. Това нещо е измислено, а и не е и сложно да се измисли - взимат бизнеса на Божков и веднага спускат нов човек, за да тушират напрежението сред феновете.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”