XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AnalBreaker
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Мнениеот AnalBreaker » 15 мар 2014 21:34

Ако продължат с тази си игра в защита и упоритост в нападение, няма кой да ги спре. Гъргоров е нечовек ! Дано има сили до края на сезона да играе на това супер високо ниво
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 21:35

AnalBreaker написа:Ако продължат с тази си игра в защита и упоритост в нападение, няма кой да ги спре. Гъргоров е нечовек ! Дано има сили до края на сезона да играе на това супер високо ниво

Моите уважения към Мартин и Янчев, ама мисля, че трябва да се даде шанс на по-младите. Днес не ми харесаха.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 мар 2014 21:37

AnalBreaker написа:Ако продължат с тази си игра в защита и упоритост в нападение, няма кой да ги спре. Гъргоров е нечовек ! Дано има сили до края на сезона да играе на това супер високо ниво

Гъргоров и на 40 ще играе на високо ниво, играе с акъл и я разбира играта. Ще бъде голям треньор.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2014 21:41

Red_Girl написа:

Моите уважения към Мартин и Янчев, ама мисля, че трябва да се даде шанс на по-младите. Днес не ми харесаха.

Така е, за съжаление времето си казва своето. Марто беше свръхзвуков, а сега го надбягват по крилото. Но трябва и да изградим по-добра игра. Не може да не можем да вържем 3 паса и да играем с изритани топки. Маркович също нещо не ми хареса много. Доста топки изгуби. Чувам, че го хвалят, но на мен не ми хареса, тъй като го гледах внимателно. Дано се развие той, Силва и другите млади момчета.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 21:43

Red Warrior написа:Моите уважения към Мартин и Янчев, ама мисля, че трябва да се даде шанс на по-младите. Днес не ми харесаха.

Така е, за съжаление времето си казва своето. Марто беше свръхзвуков, а сега го надбягват по крилото. Но трябва и да изградим по-добра игра. Не може да не можем да вържем 3 паса и да играем с изритани топки. Маркович също нещо не ми хареса много. Доста топки изгуби. Чувам, че го хвалят, но на мен не ми хареса, тъй като го гледах внимателно. Дано се развие той, Силва и другите млади момчета.[/quote]
Маркович днес много изпусна.. Трява да се стегне.. Но Янчев много грешки при пасовете.. Беше ужас, особено през първото полувреме..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2014 21:50

Red_Girl написа:
Red Warrior написа:Моите уважения към Мартин и Янчев, ама мисля, че трябва да се даде шанс на по-младите. Днес не ми харесаха.

Така е, за съжаление времето си казва своето. Марто беше свръхзвуков, а сега го надбягват по крилото. Но трябва и да изградим по-добра игра. Не може да не можем да вържем 3 паса и да играем с изритани топки. Маркович също нещо не ми хареса много. Доста топки изгуби. Чувам, че го хвалят, но на мен не ми хареса, тъй като го гледах внимателно. Дано се развие той, Силва и другите млади момчета.

Маркович днес много изпусна.. Трява да се стегне.. Но Янчев много грешки при пасовете.. Беше ужас, особено през първото полувреме..[/quote]
+1948. Разбираш си го футбола, каквито и глупости да говорят за теб сините венци. ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 мар 2014 22:01

Всяка една 100 годишна старица би била щастлива всяка седмица да бъде "уважавана" поне с по един... гол! Нали знаете - за любовта няма възраст ;)

Честита победа на всички армейци! Днес направихме това, което трябваше... днес просто победихме... отново! До следващия път
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

bai_ivo2
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот bai_ivo2 » 15 мар 2014 22:02

daniel875 написа:
memnto написа:..... само синя тишинаааа.... :lol:

27 години нямахте две поредни победи над нас и много ви се вирна носа, а не се виждате, че спечелихте заради "треньорския гений" на Здравков. Срещу този треньор сте силни и вилни, но ако беше друг, който малко повече да разбира играта, друго щяхте да пеете. Това 27 години е 2:7 нали?

Може 27 години да не сме ви били и в 2-та мача през сезона(2002 И 2011 ви бихме по 2 пъти но в различни сезони)но сега ви бихме три пъти в един сезон.Вие не сте го правили НИКОГА.Имаме уникалният шанс да ви бием 4 пъти за един сезон а вие май ще се радвате на гол срещу нас този сезон.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 22:07

Red Warrior написа:+1948. Разбираш си го футбола, каквито и глупости да говорят за теб сините венци. ;)

Хич не им обръщам внимание, могат само да си говорят..Важното е, че пак ги бихме! :)))) Честито отново!:)

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 мар 2014 22:11

Red_Girl написа:
Red Warrior написа:+1948. Разбираш си го футбола, каквито и глупости да говорят за теб сините венци. ;)

Хич не им обръщам внимание, могат само да си говорят..Важното е, че пак ги бихме! :)))) Честито отново!:)

След като ги убихме, Ботев ги вампиряса, а накрая забихме окончателно дървения кол в сърцето им. Честито! :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”