Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!
Еми гордост е-10 млн на година от Титан и пак мониторинг. Ей ся трябва по 20-30 да се дават, та ега до тоалетни с течаща вода( повтарям-течаща вода) на Армията стигне некой лев...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Не е за хвалене , но в факт ! И всичко това е благодарение на Борат и Боко !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- валидол за теб
- Контакти:
sin4ec написа:No Pyro No Fun написа:Разликата е какво се прави със тея 7-8 млн... много ясно че ще сме против титан и всеки който не мисли за ЦСКА... при вас е друго Батков ви подарява един бус, дава ви пари за фонда и всичко е ОК... ако основсната част от вашите фенове имаха достойнство след всички излагации в Европа щяхте и вие да искате промяна.
Че при нас тя е факт-Наско Сираков поема кормилото. И това е доста повече от другото, което евентуално ще стане и се коментира в тази тема, по ред причини. Никой не може да ме убеди, че треньор като Стоичков е за ЦСКА-егати старта на проекта!![]()
А вие сте против всяко свое ръководство, и на ГГ ще му дойде ред за освирквания, и то много скоро. И така-до края на света, тоз филм го гледахме доста пъти вече. И кво ще направи ГГ-ряпа ще посее? Ама вие си знаете, де, мен само ми е смешно някой като ни плаши с тези двамката...
Къде го пише това за Наско? Или при вас фактите са си "факти"

Другата насосана лъжа е, че плюем по ръководствата си. Да, във форума го има, имаше го и срещу лупи, но той си го заслужи, като продаде лиценза. За Божков не е така, просто Дучето е взел едни пари и настрои голяма част от сектор Г срещу черепа, но не повече от 10-15 процента. И дотам свършват нашите плюнки, щото ниго калпака, нито михов, нито Станков, вито мултаците са били плюти, докато при вас не е така. Първо, среку гръка правихте шествие, после подкарахте и Батков, но като почна да ви плаща и който издигне нещо срещу него бива линчуван от наркоманите. Всъщност, вие само срещу Чорни не сте храчили, щото ви купи и титли, направи бнт в телевизия Левски и тн......
Отбора на народа, сами срещу всички и нашата любов е по-силна........Пълна пародия, но нека, ето сега едно джудже ще ви разкаже играта и няма да е само, и Литекса няма да присъхне, щото и той трябва, и въобще едно голямо дръвце за бедният вече Левски

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
blue avalanche написа:Червени_шампиони написа:И друго забравих да спомена: ЦСКА е единствения български клуб бил под мониторинг на УЕФА от 2008 година до преди няколко месеца! Щом сме взели лиценз за ЕКТ и "А" група всякакви смешници сини журналисти, фенове на ФК Левски и т.н. може само да ни правят вятър на оня! Според УЕФА и БФС към 30.05.2013 година ЦСКА е изряден клуб, ако сме натрупали 20 милиона дългове () за една седмица - добре.
Само не разбрахме...Това,че сте били "под мониторинг" някаква гордост ли е?
По темата бе калъфар,по темата се изказвай

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
sin4ec написа:Teo написа:Търпение... вариант В група няма да има! Просто сините драскачи от 2 дена са в някаква мозъчна депресия и въртят и сучат всякакви измишльотини!
Всъщност вие си ги драскате тези неща, ние само наблюдаваме и попиваме мъдрост. Много ни бърка нас дали Титан или ГГ ще дават по 7-8 млн на година в ЦСКА - и ква е разликата? На вашите месии се нагледахме и наслушахме на заплахи, пък после: Вън от ЦСКА! Селяни! Боклуци! Страшна работа, нема що.
sin4ec вас ли не ви интересува, ТОЧНО ВАС ЛЕВСКАРИТЕ не ви интересува дали ще дойде ГГ?! Не ми ги пробутвай тия на мен, тука цялата синя общност е като попарена от 2 дена, то къде ли вашите идоли не ни пращаха, в група, без история, без титли и купи, ще играем на село ... натъкнахте се вече хахахахахахаха

lisynger написа:Беласица,Родопа,Левски Кюстендил,Марек,Локо Мездра и тн. вече не са в А група и за неговия проект не съм толкова убеден
Споменатите не бяха и в групите на ЛЕ, пък и след това в елиминациите. Левски обаче ще се коментира след десетина дни, сега е ЦСКА на мода с новостите.
sin4ec написа:lisynger написа:Беласица,Родопа,Левски Кюстендил,Марек,Локо Мездра и тн. вече не са в А група и за неговия проект не съм толкова убеден
Споменатите не бяха и в групите на ЛЕ, пък и след това в елиминациите. Левски обаче ще се коментира след десетина дни, сега е ЦСКА на мода с новостите.
Не бяха,те бяха част от съставката

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Teo написа:
sin4ec вас ли не ви интересува, ТОЧНО ВАС ЛЕВСКАРИТЕ не ви интересува дали ще дойде ГГ?! Не ми ги пробутвай тия на мен, тука цялата синя общност е като попарена от 2 дена, то къде ли вашите идоли не ни пращаха, в група, без история, без титли и купи, ще играем на село ... натъкнахте се вече хахахахахахаха
Че за кво да ме интересува? А попарена може да е котката, ако баба ти я е поляла с боба от гърнето, но левскар от ГГ...Много си се филмирал. Ние се драхме с него, когато беше на върха си, а нашите не взимаха заплати с месеци. Ти тези неща не ги знаеш. А и днес времената са други, не е същият Гриша. И ние не сме същите-та в БГ няма нас кой да ни уплаши. не се е случвало още, няма и да се случи. Колкото до в група и село, добре е да не избързваш с изхвърлянията. Именно ГГ говори за вариант "Рейнджърс", не ние. историята ви никой не е поставял под въпрос и не може да я вземе.
Мен лично ме интересува дотам, че когато се водеха епичните битки Литекс-Левски, се играеше 3 пъти по-добър футбол от днес. Което е притеснително, меко казано. ГГ създаде титли и купи тук, но така и не се легитимира в Европа. Може да се радвате, че ерата Титан отминава( нормално), но очакванията ви за нещо грандиозно са нереални. Пак меко казано. Както и заплахите-звучат смешно.
sin4ec написа:Teo написа:
Че за кво да ме интересува? А попарена може да е котката, ако баба ти я е поляла с боба от гърнето, но левскар от ГГ...Много си се филмирал. Ние се драхме с него, когато беше на върха си, а нашите не взимаха заплати с месеци. Ти тези неща не ги знаеш. А и днес времената са други, не е същият Гриша. И ние не сме същите-та в БГ няма нас кой да ни уплаши. не се е случвало още, няма и да се случи. Колкото до в група и село, добре е да не избързваш с изхвърлянията. Именно ГГ говори за вариант "Рейнджърс", не ние. историята ви никой не е поставял под въпрос и не може да я вземе.
Мен лично ме интересува дотам, че когато се водеха епичните битки Литекс-Левски, се играеше 3 пъти по-добър футбол от днес. Което е притеснително, меко казано. ГГ създаде титли и купи тук, но така и не се легитимира в Европа. Може да се радвате, че ерата Титан отминава( нормално), но очакванията ви за нещо грандиозно са нереални. Пак меко казано. Както и заплахите-звучат смешно.
А знаеш ли кой пусна мухата за думите - вариант "Рейнджърс" - смешния син вестник тема левски спорт и от там почна да се прави преразкази от всякакви сини същества и вече е разпространено из интернет като топли банични на Красно село... не ви е било интересувало, да кажем, че тебе не те интересува, а за останалите фенове на пфк левски дали не ги вълнува, чудат се как да сучат една дума по 200 различни начина само и само да създават напрежение - целта е ясна никакво допускане на ГГ да влезе в ЦСКА. От 15 години се кани да влезе и все разни сини трансформатори го отблъскват! Е вече никой няма да му попречи на мечтата да вземе клуба на сърцето си, а това че очакваме грандиозно представяне пак си е ваш преразказ!
-
Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:Търпение... вариант В група няма да има! Просто сините драскачи от 2 дена са в някаква мозъчна депресия и въртят и сучат всякакви измишльотини!
Всъщност вие си ги драскате тези неща, ние само наблюдаваме и попиваме мъдрост. Много ни бърка нас дали Титан или ГГ ще дават по 7-8 млн на година в ЦСКА - и ква е разликата? На вашите месии се нагледахме и наслушахме на заплахи, пък после: Вън от ЦСКА! Селяни! Боклуци! Страшна работа, нема що.
сега остава да посочиш поне един СИН журналист -ЛЕВСКАР който да ви е пращал във В-група, поне един ми посочи и цитирай, иначе някак си твърдението ти....увисва