ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 дек 2012 15:15

да го съдим по действията му. неискам да го издигам в култ, но с този трансфер печели доверието ми. всички виждаме че в цска започна да се работи по друг начин
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 дек 2012 15:16

RedeviL написа:
vaskonti написа:
Червени_шампиони написа:Първо беше против тях, обиждаше ги, а след като му наеха фирмата за ремонта на "Българска армия" и после стана изп. директор се почнаха едни хвалби към боклуците, че феновете сме пречили, да не ги обиждаме и т.н. и т.н.

Ти се оплакваш, че не строи нов стадион, а ремонтира този, така ли? :roll:

Доколкото разбрах се ядосва, че си е променил мнението за титаните, след като го назначиха начело на ЦСКА...

Какво значение има кой какво мнение има за каквото и да е? Не е ли по-важно каква работа се върши? Не виждам до момента в какво можем да обвиним Майкъла?!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 дек 2012 15:19

За момента ще се въздържа от коментар относно работата му в ЦСКА, но определено не ми харесват изказванията му пред журналистите, които са свързани най-често с информация късаеща кухнята на отбор - визирам главно намернията му за редуциране на бюджета в ЦСКА!
Последна промяна от RedeviL на 18 дек 2012 15:22, променено общо 1 път.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 дек 2012 15:20

В интерес на истината би трябвало да са му малко по-премерени приказките и без излишна обстоятелственост.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 18 дек 2012 15:22

Червени_шампиони написа:Днес ходих до "Армията" и едва ли ще играем и пролетта там. Вън Боклуцуите и Майкъла от ЦСКА!

Имаме още 3-4 договорени футболисти. Български футболисти, ще наблягаме на нашите момчета (бел.ред. Чочев, Романов, Александров). Казах на адвокат Ивков, представляващ Камбуров, че във вторник ще вземе пари на ръка и спазих думата си. Което сме искали, сме го договорили. Не можем да вземем Меси и Иниеста, трябва реално да гледаме нещата. Мина времето на големите комисионни и скъпите чужденци.

Ако става въпрос за Михаил Александров е много добре, но едва ли. За него ще трябва да се дадат пари.
Стадион щял да прави, хахахахахаахха. Горкия не разбра, че само нещастниците му вярват вече, а те не ходят да подкрепят отбора на стадиона.

Кажи повече за стадиона. Какво е състоянието и колко време според теб ще отнеме да се приведе в нормален вид? Аз последно като бях "Г" беше без седалки и обрасъл. Дай малко повече инфо за това, което си видял.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 дек 2012 15:23

гражданин от село написа:В интерес на истината би трябвало да са му малко по-премерени приказките и без излишна обстоятелственост.

и какво толкова каза, има някакви манекенчета дето си седят на царско село, плуват си, ядат на аванта и нямат 5 минути игрово време и 30 бона на месец, къде го има това бе.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 дек 2012 15:24

Оплаквам се, че ми е писнало от некадърници в тоя отбор. То кой ли се не изреди вече, станали сме, като незнам си какво. Докато боклуците и такива, като него са в отбора нито титла, нито ШЛ ще видиме. Дори и да направиме селекция, като миналия сезон със Зику, Мораеш..тези играчи ще бъдат продадени при първата оферта, като оправданието както винаги ще бъде "Мъ то нямъ пари, ту ни натискат дъ плащами, наим на стъдион.". Даже ако искаш и във подписа си го сложи това. Да бутат "Армията", да правят един кашон, като в Ловеч, но за 3000 човека и да се не занимаваме. И без това всеки се бие в гърдите, че е голям "армеец", статуси във Фейсбук, 5200 човека са харесали страницата на Офанзива в социалната мрежа, над 140 000 тая на ЦСКА, а на мачовете в София сме 2000 човека и то, ако мача не е по-рано от 16:00 и по-късно от 19:00.

Васко, сега видях какво си цитирал след това. Каква работа е свършил Майкъла?

Новият шеф в ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обеща двата строящи се терена на "Българска армия" за школата да бъдат готови до 40 дни на извънредна пресконференция днес.

Покрай многото теми с вечното дерби, лиценза, управлението, отношенията с БФС, Мишел Платини, Спас Делев и т.н., Илиев, който е кадър на ЦСКА и част от най-славния тим в историята на клуба през 80-те години, засегна и ДЮШ.

И разкри, че в името на школата е направил интересно нововъведение.

"Имам още една причина да свикам тази пресконференция. Искам чрез вас, медиите, да сведа една информация до обществеността. Вече всеки ще си плаща, за да влиза на стадиона. Всички билети, покани, пропуски, са платени.

Искам да се извиня на хората, които досега са получавали безплатно вход. Аз въведох това нещо, понеже трябват пари за терените за школата. До 40 дни трябва да съм ги направил и да ги открия. Който иска да гледа ЦСКА, отива, дава 30 лева за покана, плаща си колкото струва и влиза", съобщи Георги Илиев.

Отиди до Борисовата градина и ако видиш готови терени за ДЮШ искам да ми се обадиш, идвам и те черпя каквото искаш за моя сметка в Дървеното.

"Няма как Армията да бъде оправена за един месец. Един лев не е даден за ремонт на стадиона за тези 22 месеца. Сега "Титан" инвестира в реновиране на съоръжението. Надеждата ми е, че до Нова година по-голямата част от "Българска армия" ще бъде завършено. Така че всички могат да бъдат спокойни - през пролетта ЦСКА ще играе домакинските си мачове на Армията. Колкото до мачовете в евротурнирите, зависи дали ще се класираме за тях. Ако се класираме, ще играем на нашия стадион", отсече Майкъла.

Нали стадиона щеше да е готов още есенния полусезон? Когато дойде в ЦСКА обеща да няма повече от 5 чужденци в ЦСКА - ще видим. Футболисти на килограм също.

П.С. Защо махнаха седалките от "Г", след като нямат пари за ремонт? Феновете ли им пречат? Да им *** и ложите умрели, а дано им падне козирката на главите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 дек 2012 15:26

Няма го и директор на футболен клуб с претенции да говори все едно е във форума на гонг. :lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 дек 2012 15:27

Tony_CSKA написа:
Червени_шампиони написа:Днес ходих до "Армията" и едва ли ще играем и пролетта там. Вън Боклуцуите и Майкъла от ЦСКА!

Имаме още 3-4 договорени футболисти. Български футболисти, ще наблягаме на нашите момчета (бел.ред. Чочев, Романов, Александров). Казах на адвокат Ивков, представляващ Камбуров, че във вторник ще вземе пари на ръка и спазих думата си. Което сме искали, сме го договорили. Не можем да вземем Меси и Иниеста, трябва реално да гледаме нещата. Мина времето на големите комисионни и скъпите чужденци.

Ако става въпрос за Михаил Александров е много добре, но едва ли. За него ще трябва да се дадат пари.
Стадион щял да прави, хахахахахаахха. Горкия не разбра, че само нещастниците му вярват вече, а те не ходят да подкрепят отбора на стадиона.

Кажи повече за стадиона. Какво е състоянието и колко време според теб ще отнеме да се приведе в нормален вид? Аз последно като бях "Г" беше без седалки и обрасъл. Дай малко повече инфо за това, което си видял.

Стадиона си е същата кочина от преди няколко месеца, само дето има сняг и не се вижда всичката помия. Козирката май са я оправили, по чиста изглеждаше, а може и само една боя да са и "ударили".

П.С. Когато Майкъла изгони недоразумения като Станко от ЦСКА, тогава ще спечели уважанието ми!

Ако на някой в момента му харесват футболистите в ЦСКА с изключение на може би 6-7 човека включително Камбуров и Чочев значи много ни е зле критерия.
Последна промяна от Червени_шампиони на 18 дек 2012 15:30, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 дек 2012 15:30

Teo написа:
гражданин от село написа:В интерес на истината би трябвало да са му малко по-премерени приказките и без излишна обстоятелственост.

и какво толкова каза, има някакви манекенчета дето си седят на царско село, плуват си, ядат на аванта и нямат 5 минути игрово време и 30 бона на месец, къде го има това бе.

Абе то хубаво го мисли, но защо му трябваше да го казва на журналистите!?Да не спират след това да се ровят постоянно в отбора и да преследват футболисти и треньор за това кой колко и кога е получил..А Стойчо е много прав, че за Левски и Лудогорец не се споменава и дума!
Последна промяна от RedeviL на 18 дек 2012 15:31, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”