Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

PR_CSKA
Контакти:

Re: Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Мнениеот PR_CSKA » 29 май 2012 10:42

Определено предстоящото вливане на литекс в ЦСКА е уплашило противниците ни от Подуяне. А няма как да е когато се сформира толкова хомогенен отбор. Сега трябва и да се разпределят и правилно ръководните постове, защото ще има много желаещи да ръководят клуба. Защото при толкова много играчи от двата клуба ще трябват само 2-3 нови попълнения. Направо му се чудя на ГГ как има сили ад се занимава с футбол в такъв критичен за него момент.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2012 11:16

Доста съм скептичен относно сливане м/у ЦСКА и Литекс !!!
Какво значи сливане ???
Според мен ако Г.Г. и Божков имат интерес към ЦСКА то всеки би искал властта а не да я дели с Титан
които доказват вече за 4-та поредна година че не знаят какво да правят с отбора !!!
Айде има и някакъв вариант Г.Г. и Божков да делят власта в отбора но без 3-тата страна ->Титан.
Ако има промени в ЦСКА то едва ли ще е слуване а по-скоро напускане на Титан или оставане в клуба
от тях но с минимален процент и без права да взимат решения, дали те са готови на това не знам .
Според мен всички теми от последните дни са излишни и само изкривяват нещата ак има дори и малко
истина в тях.
Сливане м/у ЦСКА и Литекс ще сътвори един уникален като управленски кадри компот, само си представете :
В.Дихонов,Каубоя,Стойкас Стоилас,Венци Спектакауа !!!
:lol: :lol: :lol:

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 29 май 2012 15:20

В най лошия случай си мисля че ГГ ще даде играчите си на ЦСКА, за ад им запази цената. Според мен скоро ще се изясни точно за какво става въпрос. Само не трябва да забравяме че ГГ има други много по важни проблеми.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 29 май 2012 16:28

Докато не видя подписан договор между Титан и Гришата не вярвам. Загубихме титлата и бързат да ни зарадват, че правят нещо голямо. Чесно казано не виждам, как Ганчев ще влезе в ЦСКА, ще купи 50% от акцийте, като го разследва прокуратурата. В Ловеч си направи стадион, школа, взе добри играчи и сега изведнъж зарязва всичко и хоп при нас. Не ви ли звучи несериозно. Сигурен съм, че бюджетът на Литекс е доста по-малък от този на ЦСКА. Отделно, като е в София всеки ден ще бъде под прицела на медийте и ще трябва да дава интервюта, което не му е от най-любимите занимания. Все пак ако всичко се получи, както го пишат медийте ще съм много доволен. Сегашните ни играчи плюс още трима, четирима от Литекс и отбора ни заспива. Като гледам, какво ни трябва, като постове смятам, че Занев, Бодуров и Миланов ще паснат идеално.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2012 16:33

"Гриша Ганчев е обвинен за закана за убийство

Ловешкият бизнесмен Гриша Ганчев е обвинен за закана за убийство, съобщиха от прокуратурата, информира DarikNews.bg.
Ганчев е обвинен за ръководител на организирана престъпна група, създадена с цел да извършва престъпления срещу данъчната система и за закана за убийство.
Според събраните до момента доказателства Гриша Ганчев е ръководил престъпната структура, за която на 11 май 2012 г. бяха привлечени като участници общо шестима души - сред тях и синът му Данаил Ганчев.
Гриша Ганчев е обвинен и за отправена закана за убийство към директора на Националната агенция за приходите Красимир Стефанов
Спрямо Ганчев е определена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 500 000 лева. Наложена му е и забрана да напуска страната."

Все едни такива хубави собственици си избирате...Как го правите?С конкурс?
Като се започне с Ил.Павлов,че до Джуджаро. :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 29 май 2012 17:54

Дали Гриша Ганчев ще стане акционер в ЦСКА ще стане ясно най-рано на 10 юни, научи Sportal.bg от свои източници. На този етап ситуацията е такава, че не може да се отговори еднозначно на това дали собственикът на Литекс ще стане такъв и на червените.

Както е известно, вчера се появи информация, че днес или най-късно утре ще има официален отговор с "да" или "не" от Гриша Ганчев за закупуване на 50 % от акциите на ЦСКА.

Това обаче със сигурност няма да се случи до 10 юни. Ден или два след тази дата ще има повече информация по сагата с акциите на ЦСКА и дали червените ще се подсилят с най-силните футболисти на оранжевите.

Ето,че нещата няма да стават толкова бързо....И по-добре да не дава отговор сега.Че току виж сме станали отбор със собственик-затворник.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 май 2012 18:05

На мене тази схема ми прилича повече на тази с "Обилич". Ганчев си прехвърля футболистите в ЦСКА за да им запази цената и да спаси някакви пари.Никакви инвестиции други няма да прави, ако беше оставил футболистите в Ловеч трябваше да ги разпродаде на безценица.Не само със спорта , ами и с бизнеса май ще приключва.Сега ще го рафасоват другите бизнесхиени.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2012 18:36

onegavon написа:На мене тази схема ми прилича повече на тази с "Обилич". Ганчев си прехвърля футболистите в ЦСКА за да им запази цената и да спаси някакви пари.Никакви инвестиции други няма да прави, ако беше оставил футболистите в Ловеч трябваше да ги разпродаде на безценица.Не само със спорта , ами и с бизнеса май ще приключва.Сега ще го рафасоват другите бизнесхиени.

А футболистите на Литекс са някакви "чували с картофи",на които не им пука,че ще ги разкарват като панаирджийски мечки и ще търкат пейката в ЦСКА?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 май 2012 18:58

Скоро не беше изтърсвал толкова тъп коментар.Какво да направят, да чакат вариант Тимишоара за да разтрогнат ли?
Пределно ясно е , че в ситуацията която е изпаднал Ганчев трудно ще ги продаде на добри цени.А да харчи пари за Литекс като професионален отбор също не го устройва.Така, че просто сменя сергията и футболистите са наясно, че ще се пласират по- добре през ЦСКА.На Левски също може да даде нещо като за 30-50 000 евро нали това ви е тавана за покупки.Вместо да купувате камилари от Алжирската Б група за същите пари може да ви даде Попов например.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 май 2012 19:43

onegavon написа:На мене тази схема ми прилича повече на тази с "Обилич". Ганчев си прехвърля футболистите в ЦСКА за да им запази цената и да спаси някакви пари.Никакви инвестиции други няма да прави, ако беше оставил футболистите в Ловеч трябваше да ги разпродаде на безценица.Не само със спорта , ами и с бизнеса май ще приключва.Сега ще го рафасоват другите бизнесхиени.

Тук съм съгласен. Има обаче и още нещо за Гришата...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”