Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първа тренировка за сезон 2012/2013 09.06.2012г!
Вероятно ще отида, тъй като имам път натам по това време, но оптимизъм няма за съжаление. Трябва наистина нещо изненадващо да се случи, за да може нещата да са ок и за нас, както се наредиха за Ботев, Левски, Лудогорец и Берое.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- baerba1995
- Контакти:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Първата тренировка на ЦСКА за сезон 2012/2013 ще се проведе от 10:00 на 9 Юни Събота на Стадион Българска Армия!ВАЖНО е всеки,който обича ЦСКА да дойде и да подкрепи хората,които заслужават подкрепата ни!НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!
+1
Подготовката започва, но с какви играчи? Имам чувството, че никой не знае ще имаме ли нови или не. Аз лично няма да дойда на първата тренировка, защото горчилката от Разград е още прясна. По-нататък може би, но сега все още не мога. От друга страна бих присъствал за да видя, че играчите, които ми бяха черни вече ги няма. Пожелавам успех на Стойчо и момчетата, но ще е много трудно, много по-трудно от обикновенно. Ние обаче сме ЦСКА и не се плашим от нищо!
redpride написа:Подготовката започва, но с какви играчи? Имам чувството, че никой не знае ще имаме ли нови или не. Аз лично няма да дойда на първата тренировка, защото горчилката от Разград е още прясна. По-нататък може би, но сега все още не мога. От друга страна бих присъствал за да видя, че играчите, които ми бяха черни вече ги няма. Пожелавам успех на Стойчо и момчетата, но ще е много трудно, много по-трудно от обикновенно. Ние обаче сме ЦСКА и не се плашим от нищо!
Кои черни играчи? Присио, Адемар, Коце Стоянов /той по скоро мургав/
PR_CSKA написа:redpride написа:Подготовката започва, но с какви играчи? Имам чувството, че никой не знае ще имаме ли нови или не. Аз лично няма да дойда на първата тренировка, защото горчилката от Разград е още прясна. По-нататък може би, но сега все още не мога. От друга страна бих присъствал за да видя, че играчите, които ми бяха черни вече ги няма. Пожелавам успех на Стойчо и момчетата, но ще е много трудно, много по-трудно от обикновенно. Ние обаче сме ЦСКА и не се плашим от нищо!
Кои черни играчи? Присио, Адемар, Коце Стоянов /той по скоро мургав/![]()
![]()
Нямам предвид чернокожи и леко мургави. Тези дето не искам да ги виждам: Томас, Йовчев, Паун, Коста Янев, Адемар, този дето го видях във Бургас за десет минути и останалите дето Титан доведоха от никъде. Тъжно ми е, но на първата тренировка няма да ги има нито играчите от Литекс, нито Христо Янев, да не говорим за някакви въображаеми герои от чужбина. Надявам се Стойчо да каже прави ли се нещо или пак ще се чака до последно за трансфери. Титан се провалиха за трети път дано да им е за последно!
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Представям си на първата тренировка да има 10 нови, журналистите ще се видят в чудо. 
За мен от отбора трябва да се махнат : Томас, Боладо(няма смисъл от него), Присо, Адемар, Хаддад, Паун, Йовчев, Галчев, Румбата, Дечев, Чавдаров и задължително да се предложи някакъв пост на Тошко и той да спре да играе !
Трябва да вземем добър вратар и два силни халфа, това са най важните неща в този момент, разбира се, трябва и ляв бек и един поне един флангови играч, но халфовете са най наложителни !
По лошото е, че остават 3-4 дни до започването на подготовката, а всичко е неясно. Не се знае къде ще бъдем на лагер, с кой ще играем контроли и още куп други нормални неща, просто за пореден път Титан показват, че нямат потенциал и желание да са начело на ЦСКА !
Трябва да вземем добър вратар и два силни халфа, това са най важните неща в този момент, разбира се, трябва и ляв бек и един поне един флангови играч, но халфовете са най наложителни !
По лошото е, че остават 3-4 дни до започването на подготовката, а всичко е неясно. Не се знае къде ще бъдем на лагер, с кой ще играем контроли и още куп други нормални неща, просто за пореден път Титан показват, че нямат потенциал и желание да са начело на ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
[quote="Joni_"]За мен от отбора трябва да се махнат : Томас, Боладо(няма смисъл от него), Присо, Адемар, Хаддад, Паун, Йовчев, Галчев, Румбата, Дечев, Чавдаров и задължително да се предложи някакъв пост на Тошко и той да спре да играе !
----------------------------------------------------------------
на тошко едих хубав Бенефис да му направят е най добре, че отдавна ираем с 10 човека, а инъче си прав може и П. Стоянов да добавиш към този списък
----------------------------------------------------------------
на тошко едих хубав Бенефис да му направят е най добре, че отдавна ираем с 10 човека, а инъче си прав може и П. Стоянов да добавиш към този списък
Според мен играчите основните играчи на Литекс идват при нас, Все си мисля че нямат работа в Ботев Пловдив. До събота има 3-4 дни и ще стане ясно. 
PR_CSKA написа:на тошко едих хубав Бенефис да му направят е най добре, че отдавна ираем с 10 човека, а инъче си прав може и П. Стоянов да добавиш към този списък
Пепито като цяло е научен играч и може да запълва дупки, явно и като човек не е лош и с доста условности може да остане, това е поне според мен де
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]