Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ще се върне ли Митко в ЦСКА?
На Бербо му викат господин 5 милиона. Ако Сашо Томов ги намери идва при нас.
- Черният козел
- Контакти:
hellyeah написа:Мартин Петров каза в едно итервю ,че би играл за ЦСКА и във В група .Все си мисля ,че в най-скоро време Мартин и Митко ще играят с ЦСКА във В група , Лупи си знае работата.
Е да,ама Митето може да не иска В група

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Как го виждаш авторе, футболист обиждан и псуван, който си тръгна разреван от вас да дойде срещу 15 000 месечна заплата

Не мисля, че ще се върне, ще гледа да изкара още някой лев я в Турция, я в някое друго първенство с повечко пари. Евентуално след година-две може и да стане, но сега - не. Според мен той никога не е бил отдаден изцяло на каузата на ЦСКА...
Леевски, оле

Koй Митко?Пенев?като играч?!?
Бербатов ще играе в САЩ догодина, стига спекулации
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
hellyeah написа:Мартин Петров каза в едно итервю ,че би играл за ЦСКА и във В група .Все си мисля ,че в най-скоро време Мартин и Митко ще играят с ЦСКА във В група , Лупи си знае работата.
Ми какво да каже МАртин бе??? То вече като не го искат микъде 15-20 бона на месец малко ли са му на тия години. Защо през последната година се чуди къде да иде, а не се върна в ЦСКА??????????? То на приказки всеки е голям, ама на дела..... Митко ще дойде в ЦСКА след 5 години като го изритат и от Турция, защото сега ще отиде да обиколи големите отбори там. Нали го виждаште и Дрогба, отиде там и не се чува...вкара някой гол на 5 мача, ама взема огромна заплата.
Интериорни врати - Врати хармоника
Естествено,че ще се върне. Време е да даде нещо и на ЦСКА. Става въпрос за опит и класа !
- Red thunderstorm
kuto написа:Koй Митко?Пенев?като играч?!?
Ха ха, колко смешно!
Може и той, ама тук става въпрос за Димитър Благоев!

MAXIMUS написа:Естествено,че ще се върне. Време е да даде нещо и на ЦСКА. Става въпрос за опит и класа !
Като играч едва ли ще се върне. Като акционер и представителна длъжност в отбора и присъствие сред отбора ще е изключително полезен. Работата с младите нападатели, така , както Кирстен се зае навремето с неговото изграждане
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ