Stailio написа:redmadness48 написа:sin4ec написа:Mitata написа:Доста загуби натрупахте от ЦСКА през последните години, позабравил си. След грешката на Вутов последва бърз пас към Вандерсон в разредената ви защита. Такива "лекции" не са рядкост във футбола, даже у нас.
След мача делиорманци признаха, че са играли слабо. Слабите игри при тях напоследък съвсем не са рядкост.
Докато имаше ЦСКА, наистина натрупахме загуби. Но днешното ЦСКА-София не е ЦСКА. А и ситуацията е коренно различна.
Друга ми беше идеята-Лц е напред с материала. Биха ви с резервите. Ако снощи бяхме с Митов, щяха да ни бият и с резервите на резервите.
Но ако разбираш от футбол, няма да пишеш тука глупости. И най-малкото ще ти направи впечатление, че преди месец и половина сините свършваха въздуха в 64 минута. А снощи играха 50 минути с човек по-малко и накрая бяха по-свежите. Делиорманци не играха слабо, а играха колкото им позволи съперника. Не гледате реално, вие сте с изкривено виждане и сте в друга реалност...
Аз лично снощи бях 2 в 1. От една страна освирквах и псувах всичко зелено, застрашаващо вратата ни. От друга-гледах с удоволствие финтовете и техническите похвати на зелените. Евалла! Видях много красиви и стойностни неща. Малкото говедце до мен по едно време вика: " Тати, тати, оня нейгър направи двойна стъпка с обръщане, ама много добре я направи!"![]()
Те тва е истината. Гледайте малко по-реално на нещата. ТГва е само игра.
Интересна е статистиката на ЦСКА-Левски от 2009 насам(последния трофей на Левски) пък да не говорим за последните години.
Ако гледаме от 2009 12-4 победи за ЦСКА при голова разлика 29:9 (последните 20 мача).
От 09.09.2016 няма ЦСКА
Е кой ви би не знам колко пъти по три?
След кой в класирането бяхте миналия сезон та играхте бараж?
СЗ какво казва по въпроса?