Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

warhead
Контакти:

Re: Стойчо престани да се оправдаваш !

Мнениеот warhead » 03 ное 2013 17:14

Горд комунист написа:Ех на времето какви треньори имаше ЦСКА - Паро, Крум Милев, Пената и така нататък. Всеки път след като загуби Стойчо се оправдава със съдиите, а не търси вината в себе си. Видях един напълно безидеен ЦСКА, едни непрестанни центрирания и никакъв футбол, отбора играе като отбор от четвърта английска дивизия. Срам за отбора на народа... Стойчо не търси оправдание в съдиите, а вземи научи играчите да играят футбол или си замини !

Тая тема е провокативна и е за ключ!Сега след тия лай*а къде си изсрал,покажи интервюто на Стойчо след мача с Черно море, в което се оправдава със съдията,дай линк че не го виждам!

П.С.Отбора на народа !!!!!! :o ти от кога гледаш футбол бе пубер????Кога ЦСКА се е отъждествявал с това прозвище,Батков пак ти е промил мозъка!Много ми е интересно и колко интервюта на Крум Милев си наблюдавал! :mrgreen:
Последна промяна от warhead на 03 ное 2013 17:16, променено общо 1 път.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 03 ное 2013 17:16

засада при гола.меле при което пристрастни журналисти им се видя дузпа.много смешни играчи;треннерчета;фенчета и журналисчета.

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 03 ное 2013 17:18

GOLEADOR написа:Стойчо надигра Гонзо,но със съдията не можа да се справи!Явно някои хора се уплашиха,че Младенов е сглобил добър състав и може да вдигне титлата.

................................................

Пили си тази вечер лекарствата? :)))

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 03 ное 2013 17:20

minchev_1951 написа:
GOLEADOR написа:Стойчо надигра Гонзо,но със съдията не можа да се справи!Явно някои хора се уплашиха,че Младенов е сглобил добър състав и може да вдигне титлата.

................................................

Пили си тази вечер лекарствата? :)))

Още като блудствахме с вас преди 10 дена е спрял да ги пие! :mrgreen:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 ное 2013 17:20

Лошо ни порязаха на Тича, но не можем да отречем, че и отбора ни от мача с Левски върви надолу. Не знам, какво става с играчите? Основни футболисти, като Марсиньо са под всякаква критика. За Сидибе не ми се говори, защото имам чувството, че като е на терена все едно сме десет човека. Не спечели нито една топка, бавен, тромав и безидеен. Имаше едно положение и го пропусна. През зимата трябва да си ходи заедно с останалите ни нападатели. Изобщо освен Милисавлевич, всички останали чужденци са за гонене и то още през зимата. ЦСКА скочи срещу БФС и ето го резултата - здрава тесла във Варна. Сега дори да накажат съдията все тая, точките са загубени. Не знам, как трябва да се действа в такъв случай? Срещу държавата не може да се рита и днес го разбрахме.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 03 ное 2013 17:22

angelofdeath написа:Лошо ни порязаха на Тича, но не можем да отречем, че и отбора ни от мача с Левски върви надолу. Не знам, какво става с играчите? Основни футболисти, като Марсиньо са под всякаква критика. За Сидибе не ми се говори, защото имам чувството, че като е на терена все едно сме десет човека. Не спечели нито една топка, бавен, тромав и безидеен. Имаше едно положение и го пропусна. През зимата трябва да си ходи заедно с останалите ни нападатели. Изобщо освен Милисавлевич, всички останали чужденци са за гонене и то още през зимата. ЦСКА скочи срещу БФС и ето го резултата - здрава тесла във Варна. Сега дори да накажат съдията все тая, точките са загубени. Не знам, как трябва да се действа в такъв случай? Срещу държавата не може да се рита и днес го разбрахме.

+1 малко търпение още и мисля че на пролет след като направим подготовката ще сме по - стабилни! 8-)

venom

Мнениеот venom » 03 ное 2013 17:24

Горд комунист написа:Ех на времето какви треньори имаше ЦСКА - Паро, Крум Милев, Пената и така нататък. Всеки път след като загуби Стойчо се оправдава със съдиите, а не търси вината в себе си. Видях един напълно безидеен ЦСКА, едни непрестанни центрирания и никакъв футбол, отбора играе като отбор от четвърта английска дивизия. Срам за отбора на народа... Стойчо не търси оправдание в съдиите, а вземи научи играчите да играят футбол или си замини !

Съгласен съм, но не бъди толкова суров, все пак сме отбор на 4 месеца.

P.S.
"Горд комунист" :lol: :lol: :lol:
Много поздрави на брат ти "Щастлив фашист".

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 03 ное 2013 17:25

Всъщност всички приказки колко е велика Каризмата тръгнаха от победата с 3:0 над един от най - слабите отбори, не всъщност над най - слабия отбор на Левски в историята. То в момента Лудогорец може и на 5-6-ца да ни качи. Така че няма смисъл да се пънете много, никога не сте били нещо особено.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 03 ное 2013 17:26

Какво ревете - и фаул си имаше при първия гол и дузпа имаше и засада при отменения гол. Дори червен картон на Янчев не даде. Ама по традиция Тройчо Торпедото като загуби все съдията му е виновен.
Кога на Гонзо паднете, паднетееее ........... :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “ЦСКА”