Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 06 сеп 2017 12:08

Малкия ми син който е на 7 години тренира футбол в школа в Бургас!Групата им е от 12-14 деца!Наред с екипите на тяхната школа,ювентус,барса,реал................. моето и още две деца тренират с екипи и на ЦСКА!Няма нито едно на левски,Нафтата и Черноморец или каквото и да е друго българско отборче!Това са новите глорихънтъри!3 от 14-добре е!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 06 сеп 2017 15:51

Юношите на ЦСКА от набор 2004 продължават да побеждават.

След като в първия кръг от първенството армейците, водени от Атанас Борносузов, постигнаха успех над Олимпия с 12:0, днес те се наложиха над Царско село с 8:0 като гост. Срещата се игра на изкуствения терен на комплекс „Царско село“.

На почивката червените водеха с 3:0, а през вторите 35 минути реализираха още 5 гола. С хеттрик се отличи Ясен Цеков, два гола отбеляза Георги Чорбаджийски, а по едно попадение за успеха добавиха Йоан Борносузов, Павел Жабов и Кирил Великов.

В следващия кръг ЦСКА U14 посреща Н спорт (София), съобщават от официалният сайт на „армейците“.

Царско село – ЦСКА 0:8

Голмайстори: Ясен Цеков (3), Георги Чорбаджийски (2), Йоан Борносузов, Павел Жабов, Кирил Великов

Състав на ЦСКА: Иван Маринов (в), Мартин Влаевски, Павел Жабов, Николай Няголов, Виктор Атанасов, Георги Шаламанов, Георги Чорбаджийски, Йоан Лозанов (к), Ясен Цеков, Кирил Великов, Йоан Борносузов

Резерви: Милен Младенов (в), Ясен Спиров, Васил Найденов, Александър Георгиев, Андрей Димитров

Треньор: Атанас Борносузов

Достойни армейци!
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 06 сеп 2017 17:21

[center]Британските офицери се запознаха с историята на ЦСКА[/center]

Изображение
Отборът Икар, съставен от офицери от Кралските военновъздушни сили на Великобритания, се докосна до историята на ЦСКА.

Островитяните, които ще се изправят в приятелска среща срещу състава на ЦСКА U19 днес от 17:00 часа, разгледаха стадион "Българска армия" и посетиха музея на клуба. Двубоят ще бъде предаван пряко по ЦСКА ТВ.

Сред стотиците купи и отличия и в компанията на младите футболисти на ЦСКА, британските офицери се запознаха с историята на най-успешния и най-славен клуб в България.

Директорът на Музея на славата - Александър Манов, както и една от легендите на червените - Димитър Пенев, разказаха на гостите за успехите и най-славните моменти в историята на ЦСКА.
Изображение

http://cska.bg/index.php?main_page=document_general_info&cPath=65&products_id=4937#lg=1&slide=1

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 06 сеп 2017 17:31

Ръководството на ЦСКА обяви, че билетите за мача срещу Верея вече са в продажба. Срещата е в петък (8-ми септември) от 20 часа и ще се играе на "Армията".
Цените на пропуските са както следва:

- Сектор А - 18 лв.

- Сектор В - 12 лв.

- Сектор Г - 5 лв.

- Сектор Б (гости) - 5 лв.

- ВИП ложа - 130 лв.

"Билетите са налични и във фен магазина, а също така могат да бъдат закупени и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на зала "Арена Армеец", както и онлайн на www.ticketpro.bg.

В деня на мача касата до фенмагазина ще бъдат отворена в 16:00 часа, а другата, която е до комплекс "Спортна София" - в 18:00"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 сеп 2017 21:58

Вече официално:" "Утре, вестниците, класирането, класирането, първи, първи!"
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 сеп 2017 22:05

GOLEADOR написа:Вече официално:" "Утре, вестниците, класирането, класирането, първи, първи!"

Един бой не си хвърлиха,..... разочарован съм :)
Лудогорец с Херо са дръпнали ръчната :)
В момента стоим по-добре и от двата конкурента.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 сеп 2017 22:07

Не гледах мача (конкуренцията),но изиграем ли си правилно картите 32-та ще краси музея на ЦСКА още след края на този сезон. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 сеп 2017 22:19

CaptainBertorelli написа:Аз мача го гледах. Притеснения няма.

Притеснително е, че на някои играчи им се позволяват открити грубости. Анисе, Дяков, Панайотов и Прохазка се ритаха като катъри.
Удари с лакти и откровени провокации също се подминаваха.
Сисиньо пък блъсна полицай (длъжностно лице). Любопитен съм за наказанието.
Иначе, Херо е жалък страхливец...... Това ме радва :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 сеп 2017 22:22

Добър резултат в отложения мач.
@ Сега трябва да се възползваме максимално от ситуацията и да дръпнем!

САМО ЦСКА!
Всички на мач в петък!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 06 сеп 2017 22:27

Само ЦСКА
Хайл Мусолини

Върни се в “ЦСКА”