Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

goshopileto

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.Ще има ли жертви!? : (

Мнениеот goshopileto » 23 яну 2020 06:40

delqnski47 написа:
rsk написа:
gihuelo написа:
rsk написа:Супер е. Важна тема в подфорума на ЦСКА-София, свързана изцяло с Левски. Тия глупости, че те интересува, щото Божков е бивш собственик на ЦСКА даже не знам защо ги пишеш. Ясен си като бял ден. Направил си тема за злорадстване, ама малко се радвате на нероден Петко. Иначе дай да не говорим за издръжка с откраднати пари, при положение, че собственик на клуба, който припознавате за ваш е Гриша Ганчев.

Намери се пък кой да говори за злорадстване :) Ти всеки ден си в нашата тема и злорадстваш и сереш по ЦСКА.

Де да имах време всеки ден за вас... Влизам, избъзикам ви и ме банват. Ама тая тема е пълен смях, отстрани изглежда жалко. Особено на фона на тишината в останалите, особено в трансферната.
Делянски, кое технически не нарушаваш? Отворил си тема за плюене по Левски, както виждаш ти се получава. Сериозно ли твърдиш, че всичко е по правилата? Да ти посочвам ли мнения, които показват обратното. Не разбирам защо държиш да се правиш на палячо, но щом ти харесва - жив и здрав ;)

А вие защо масово се припознавате в БоШ.ков и лотарията му :?: :!: То хубаво ,дава парички там ,ама чак пък да изпадате в такава истерия...
Знаеш ли що отворих тая тема.С Цецко Числото съм приятел във Фейсбук и тоз от два месеца спами във Фейса как щял да "преебе" Бош,ков.В началото не ми дремеше (но знаех,че е сериозно.Даже мислех да ви пиша коментар в посфорума още преди да гръмне скандала ,ама си казах там ще има мяу,бау,Модорееееее....дръпна ме за плитката и се отказах :lol: ).Но накрая се реших.И по ирония на Съдбата веднага след темата ми гръмна скандала.Даже малко ви преварих щот вие почнахте да коментирате два дена след мене.. ;) Вие се усетихте малко със закъснение :lol:

Скандалът гръмна в началото на декември, но в началото беше с платени статии против Ефбет и Найденови. Първата, която прочетох бе от неповторимия ГА и, честно, помислих, че е поредната атака от страна на Ганчев срещу 1948. Изненада ме отговорът на Цветомир, който съдържаше пълното име на Божков. Та със сигурност нещата са доста преди да пуснеш темата. Изненадва ме реакцията в раздел Левски, където всички са виновни, само не и Божков. Това било удар по Левски, защото се бил стабилизирал и всякакви други глупости, с които защитават Божков (не всички, в интерес на истината).
Не се и съмнявам, че тук щеше да е същото, ако в подобна ситуация попадне Ганчев.
И нещо за спонсорският им договор, който е мечта за всеки средно голям европейски клуб-по 1млн. евра месечно (някъде и за повече се пише-2-3млн. лева). Точно това показва колко лесно се манипулира масовият българин (в частност футболният фен).
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 яну 2020 06:51

Между другото някой беше сложил линкове към две интервюта с Найденови. Доста интересни неща разказват, не само за схемата за спестяване на дължимите данъци и такси към държавата, но и за това с какви похвати действа Божков. Въпреки, че аз нямам вяра на 100% от това, което те казват, по простатата причина, че се изкарват много честни, ми настръхнаха косите, защото говореха открито за ликвидиране на няколко човека от Божков. Ако всичко това, което наприказваха е предадено на прокуратурата, то данъчните пируети на Божков ще се окажат най-малкият му проблем.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 яну 2020 07:08

Някой спомня ли си,собственик на друг клуб,или предишен на" Левски",да е ревал пред феновете ,че има проблем с някой от бизнесите си?
Аз нямам спомен,или са продължавали, или са се махали.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 яну 2020 08:57

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
gihuelo написа:
rsk написа:Супер е. Важна тема в подфорума на ЦСКА-София, свързана изцяло с Левски. Тия глупости, че те интересува, щото Божков е бивш собственик на ЦСКА даже не знам защо ги пишеш. Ясен си като бял ден. Направил си тема за злорадстване, ама малко се радвате на нероден Петко. Иначе дай да не говорим за издръжка с откраднати пари, при положение, че собственик на клуба, който припознавате за ваш е Гриша Ганчев.

Намери се пък кой да говори за злорадстване :) Ти всеки ден си в нашата тема и злорадстваш и сереш по ЦСКА.

Де да имах време всеки ден за вас... Влизам, избъзикам ви и ме банват. Ама тая тема е пълен смях, отстрани изглежда жалко. Особено на фона на тишината в останалите, особено в трансферната.
Делянски, кое технически не нарушаваш? Отворил си тема за плюене по Левски, както виждаш ти се получава. Сериозно ли твърдиш, че всичко е по правилата? Да ти посочвам ли мнения, които показват обратното. Не разбирам защо държиш да се правиш на палячо, но щом ти харесва - жив и здрав ;)

А вие защо масово се припознавате в БоШ.ков и лотарията му :?: :!: То хубаво ,дава парички там ,ама чак пък да изпадате в такава истерия...
Знаеш ли що отворих тая тема.С Цецко Числото съм приятел във Фейсбук и тоз от два месеца спами във Фейса как щял да "преебе" Бош,ков.В началото не ми дремеше (но знаех,че е сериозно.Даже мислех да ви пиша коментар в посфорума още преди да гръмне скандала ,ама си казах там ще има мяу,бау,Модорееееее....дръпна ме за плитката и се отказах :lol: ).Но накрая се реших.И по ирония на Съдбата веднага след темата ми гръмна скандала.Даже малко ви преварих щот вие почнахте да коментирате два дена след мене.. ;) Вие се усетихте малко със закъснение :lol:

Аз много добре знам защо си я отворил темата.
Иначе да, сериозно е. Искат да преебат Божков, на никой от замесените не му пука за данъците. И ако се случи, ще се откаже от Левски. И като се откаже от Левски - вече са на полусъединител. И са братя Домусчиеви.

Вече не му викаш Киро Гела :) Станаха братя Домусчиеви :) Киро поне със сигурност е цесекар , ще се продължи традицията наши хора да ви командват . Аз много силно се съмнявам ,че Киро иска да се занимава с публиката ви! Сега няма публика и му е рахат в Разград. Няма идиоти, наркомани и недоволни .....за какво да взима Левски или ЦСКА? Да му викате след първата загуба "К.р за Киро" ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 09:33

goshopileto написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
gihuelo написа:

Скандалът гръмна в началото на декември, но в началото беше с платени статии против Ефбет и Найденови. Първата, която прочетох бе от неповторимия ГА и, честно, помислих, че е поредната атака от страна на Ганчев срещу 1948. Изненада ме отговорът на Цветомир, който съдържаше пълното име на Божков. Та със сигурност нещата са доста преди да пуснеш темата. Изненадва ме реакцията в раздел Левски, където всички са виновни, само не и Божков. Това било удар по Левски, защото се бил стабилизирал и всякакви други глупости, с които защитават Божков (не всички, в интерес на истината).
Не се и съмнявам, че тук щеше да е същото, ако в подобна ситуация попадне Ганчев.
И нещо за спонсорският им договор, който е мечта за всеки средно голям европейски клуб-по 1млн. евра месечно (някъде и за повече се пише-2-3млн. лева). Точно това показва колко лесно се манипулира масовият българин (в частност футболният фен).

Скандалът по голямата медия и телевизията(а не по писаници на ГА,Фейсбук и т.н.) тръгна малко след като пуснах темата ...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 яну 2020 09:46

Добре, вече когато говоря за братята Домусчиеви ще ги наричам Киро Гела, за да ти е меко на душата.
Иначе Киро ще прави каквото му каже началникът му. Този, който му осигурява бизнес след бизнес, предполагам се сещаш кого визирам. И това, че е цесекар не е от голямо значение. Брат му е левскар, ама тука нещата не опират до фенщина.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2020 09:51

Едно интерсно интервю на шефа на лотарията Димитър Ганев от 22.10.2019
https://www.mediapool.bg/shefat-na-natsionalnata-lotariya-pechelim-100-mln-lv-na-godina-zashtoto-sme-chestni-i-zabavni-news299255.html
Някои цифри са смущаващи, нелогични или откровени лъжи!
Според шефа на Лотарията:
Годишен оборот: 300М
Връщане на печалби към балъците: от 57% до 75% в зависимост от играта (при средно 60% това са 180М)
Платени данъци: 70М
Печалба: 100М
------------------------------
Разходи за реклама: около 40М годишно

Както и да го смята човек, дори без разходите за печат, дистрибуция и т.н. ... сметката не излиза! ;)
С две думи, излиза, че или Лотарията си е една пирамида, или заявените печалби са значително по-ниски.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2020 10:03

Още един интересен материал, на който бях попаднал преди 3-4 години.
https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2016/02/22/2710041_lotariite_na_bojkov_sa_spestili_30_mln_lv_danuci/
Справка на Държавната комисия по хазарт (ДКХ), поискана от "Капитал", показва, че през 2015 г. са събрани данъци от моментна лотария на стойност 37 млн. лв., докато година по-рано в тази графа има 0 лева приход. Осигурената от депутатите едногодишна данъчна ваканция през 2014 г. е ощетила бюджета с над 30 млн. лв.
През 2013 г. при кабинета "Орешарски" бяха направени промени в Закона за хазарта, с които от 1 януари 2014 г. се промени начинът на облагане на хазартните игри. Тогава бяха пропуснати бинго залите, организаторите на томболи и лотарийни игри и турнирите с игра на карти. Впоследствие депутатите определиха действието си като "недоглеждане", но не го промениха.
Текстът беше коригиран едва в края на 2014 г. и чак от началото на 2015 г. лотариите започнаха да плащат 15% данък върху залозите.

Знаем Кой контролираше кабинета "Орешарски" и е очевидно Кой е помогнал да се завърти колелото на Лотарията.
Явно, вересии трябва да се връщат :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 яну 2020 10:29

rsk написа:Направо да си беше направил тема за плюнчене по Левски, какво се правиш на палячо и обясняваш някакви неща, на които и ти не си вярваш.

Бъзиците са нещо нормално.... .
Стига сте се оплаквали като ученички.При нашия фалит "се пипахте" във вашия подфорум.Сега малко е наш ред.Утре ще сте вие и готово.Какво толкова е станало?А и аз имам основание да я пусна темата.
Плюс тва вие не сте ми грижа.Притеснявам се за далеч по важни теми.Като,например ,как гнусните политици правят конспирация с Божков да НИ (да,всички нас) осъди и после най нагло да си поделят парите,взети от нас....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 яну 2020 10:31

Има две възможности зад закона на патриоту: тъп е или е в интерес на ВБ. ВБ плаща данъци, но не плаща печалбите на играчите, защото лотарията не съществува и пак е напред. След това съди държавата в Страсбург и е още по-напред.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”