delqnski47 написа:rsk написа:gihuelo написа:rsk написа:Супер е. Важна тема в подфорума на ЦСКА-София, свързана изцяло с Левски. Тия глупости, че те интересува, щото Божков е бивш собственик на ЦСКА даже не знам защо ги пишеш. Ясен си като бял ден. Направил си тема за злорадстване, ама малко се радвате на нероден Петко. Иначе дай да не говорим за издръжка с откраднати пари, при положение, че собственик на клуба, който припознавате за ваш е Гриша Ганчев.
Намери се пък кой да говори за злорадстванеТи всеки ден си в нашата тема и злорадстваш и сереш по ЦСКА.
Де да имах време всеки ден за вас... Влизам, избъзикам ви и ме банват. Ама тая тема е пълен смях, отстрани изглежда жалко. Особено на фона на тишината в останалите, особено в трансферната.
Делянски, кое технически не нарушаваш? Отворил си тема за плюене по Левски, както виждаш ти се получава. Сериозно ли твърдиш, че всичко е по правилата? Да ти посочвам ли мнения, които показват обратното. Не разбирам защо държиш да се правиш на палячо, но щом ти харесва - жив и здрав
А вие защо масово се припознавате в БоШ.ков и лотарията му![]()
То хубаво ,дава парички там ,ама чак пък да изпадате в такава истерия...
Знаеш ли що отворих тая тема.С Цецко Числото съм приятел във Фейсбук и тоз от два месеца спами във Фейса как щял да "преебе" Бош,ков.В началото не ми дремеше (но знаех,че е сериозно.Даже мислех да ви пиша коментар в посфорума още преди да гръмне скандала ,ама си казах там ще има мяу,бау,Модорееееее....дръпна ме за плитката и се отказах).Но накрая се реших.И по ирония на Съдбата веднага след темата ми гръмна скандала.Даже малко ви преварих щот вие почнахте да коментирате два дена след мене..
Вие се усетихте малко със закъснение
Скандалът гръмна в началото на декември, но в началото беше с платени статии против Ефбет и Найденови. Първата, която прочетох бе от неповторимия ГА и, честно, помислих, че е поредната атака от страна на Ганчев срещу 1948. Изненада ме отговорът на Цветомир, който съдържаше пълното име на Божков. Та със сигурност нещата са доста преди да пуснеш темата. Изненадва ме реакцията в раздел Левски, където всички са виновни, само не и Божков. Това било удар по Левски, защото се бил стабилизирал и всякакви други глупости, с които защитават Божков (не всички, в интерес на истината).
Не се и съмнявам, че тук щеше да е същото, ако в подобна ситуация попадне Ганчев.
И нещо за спонсорският им договор, който е мечта за всеки средно голям европейски клуб-по 1млн. евра месечно (някъде и за повече се пише-2-3млн. лева). Точно това показва колко лесно се манипулира масовият българин (в частност футболният фен).