II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: II кръг: ЦСКА - Левски 2:0

Мнениеот vaskonti » 28 юли 2014 13:44

Red Warrior написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
Venko123 написа:Апата не е десен бек. За Венци Василев също не съм напълно сигурен, че е бек.
Ние в момента истински десен бек, който да се включва в атаките, да дублира крилата и тем подобни нямаме...А това е нещо доста важно в днешния футбол.
Бековете не бяха особено важни едно време - 80те и 90те...
Лудогорец защо не играят с Терзиев или Моци като бекове, ами си търсят истински такива, като Кайсара и Ангуло?

Като имаш пари търсиш най-доброто и купуваш.Като нямаш караш на свободни агенти и запушваш дупките с каквото имаш.Миналият сезон Младенов направи НАЙ-ДОБРАТА защита в А група. Без да даде нито лев за селекция.сега е на път да стори същото.За това са и тези напъни срещу Младенов.Защото след време няма да има как да се спре ЦСКА.Сега е момента.Отмине ли,не се знае до къде може да стигне ЦСКА.И нищо чудно догодина ЦСКА да се бори за влизане в групите на ШЛ.

Е какво, няма бекове свободни агенти, та за това се напълнихме с централни защитници?

Ами представи си, че има, но нищо не става от тях и сме решили да караме с наличния ресурс от играчи. Като се взимат играчи - защо се взимат толкова много. Като не се взимат - защо не се взимат. Няма угодия. :roll:

Да не ми казваш, че всички, които сме взели до момента стават? Аз по принцип нямам проблем с това, че взехме 13 човека. Имам проблем с това, че допуснахме да си тръгнат толкова, при това все ключови. А най-големият ми проблем е фактът, че имахме точно два типични бека и ги освободихме ей така. И сега си имаме 8 централни защитници - верно, 1-2 от тях имат опит и като бекове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юли 2014 13:47

Първият мач, в който Стойчо мен ме разочарова изключително много беше 2003 год. за купата с ония...Първият мач беше на Армията, разсипахме ги с игра, имахме куп положения, обаче не влизаше и не влизаше...Биха ни с гол в последните секунди на Мендоса. Всички фенове бяха щастливи, дори такива които още тогава го критикуваха...Защото играехме красив нападателен футбол.
Разораванието в мен и още много наши фенове дойде на реванша с тях на Герена...При загуба с 0:1 първия мач Стойчо излезе за 0:0, цял мач не създадохме едно положение, ритане, блъскане, страхливост...Нищо общо с първия мач.
В последната минута, при корнер за нас Стоян Колев тръгна да влиза в наказателното им и да помага...Стойчо си съдра гърлото да вика и го върна на вратата...А следващите години последваха същите мачове в Европа срещу кой ли не, проведени по почти същия начин.
Може би изключение е мача с Тулуза тук - за мен перфектно проведен тактически мач, там може би наистина липсата на късмет ни лиши от заслужено влизане в групите на УЕФА.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2014 13:49

По крилото питам всички пишещи в момента: Милисавлевич и Карачанаков не ви ли харесаха много повече от чичовото и любимец на Стойчо - Иван Стоянов? Румънеца свърши повече работа от Жоаким и Камбуров във всичките мачове, които изиграха досега взети заедно, движи се много, което ми напомня на Мораеш, не е дърво. Причиненко, Супусепа, Оршулич са все по-класни централни защитници от Крачунов, защо продължава да ни измъчва с него? Слава богу вчера поне не игра, щеше да си вкара автогол гаранция тоя слаботелесен малоумник. Между другото и той е клиент на Градев, но за разлика от Милисавлевич няма треньорска контузия, защо?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 28 юли 2014 13:49

Jr Moraes написа:Със Силва,Карата и Буш може да имаме уникално нападение наистина,плюс това на скамейката ни е доказан голмайстор като Камбуров и манекена Маркиньос.Дано тоя Жуан Фелипе е качествен защото точно такъв футболист ни трябва-който може да прави играта-вчера се видя ,че Гъргоров много липсва на отбора.В защита силно се надявам тоя Мисиджан да е класен ,защото ние наистина играем само с центр.защитници(Венци и Супусепа са комплексни).Дано като се върне Вальо се стабилизираме и отзад,въпреки че за 4 мача сме допуснали 1 гол което е изключително постижение(лошото е само ,че с тоя гол отпаднахме от ЕКТ),в защита имаме и Оршулич,който може да играе и деф.халф(ако нещо Съндито сгафи :lol: ).Така че Петко да не говори ,че няма вариативност,креативност ,че са му лабави резервите и пр.

Този Мисиджан срещу Берое не можа веднъж да си спре топката, най-важно е да се оправи Вальо и Стойчо да дава повече възможности на нашите юноши в центъра на защитата.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 юли 2014 13:50

Червени_шампиони написа:По крилото питам всички пишещи в момента: Милисавлевич и Карачанаков не ви ли харесаха много повече от чичовото и любимец на Стойчо - Иван Стоянов? Румънеца свърши повече работа от Жоаким и Камбуров във всичките мачове, които изиграха досега взети заедно, движи се много, което ми напомня на Мораеш, не е дърво. Причиненко, Супусепа, Оршулич са все по-класни централни защитници от Крачунов, защо продължава да ни измъчва с него? Слава богу вчера поне не игра, щеше да си вкара автогол гаранция тоя слаботелесен малоумник. Между другото и той е клиент на Градев, но за разлика от Милисавлевич няма треньорска контузия, защо?

Точно това говоря и аз от вчера. Състава срещу Зимбру трябваше да е като вчерашния.
За мен всичко го направи от инат срещу молдовците...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 юли 2014 13:54

Самият факт, че излезе по един и същ начин в двата мача срещу Зимбру говори достатъчно.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 юли 2014 14:05

Спокойна.Каквито и защитници да е взел Стойчо той пак ще сглоби от тях НАЙ-ДОБРАТА защита в А група.Ще ми следващият двубой да бием Славия и нещата около клуба да се успокоят.Вижте как след загубите в Лудогорец,Абонатите,Ботев,Литекс никой не прави драми.Само ние искаме главата на Младенов без да е загубил мач и в момент когато ЦСКА поведе временното класиране на А група.Айде по-сериозно и имайте вяра в отбора.Като вдигнем 32-та ще ви е срам да си спомняте какви сте ги говорили!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2014 14:25

Значи се оказва, че Стойчо не бил взел толкова лоши БЕЗПЛАТНИ футболисти - Буш, Причиненко, Супи и т.н., но да се маха. :roll: Няма как да искате Причиненко и хърватина да са играки в Молдова, тъй като не бяха картотекирани. В Молдова Стойчо сбърка, че не излезе отначалото с двама нападатели и Карата. Милисавлевич имаше контузия и може би не в бил на 100% готов.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2014 14:28

vaskonti написа:
Red Warrior написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
Venko123 написа:Апата не е десен бек. За Венци Василев също не съм напълно сигурен, че е бек.
Ние в момента истински десен бек, който да се включва в атаките, да дублира крилата и тем подобни нямаме...А това е нещо доста важно в днешния футбол.
Бековете не бяха особено важни едно време - 80те и 90те...
Лудогорец защо не играят с Терзиев или Моци като бекове, ами си търсят истински такива, като Кайсара и Ангуло?

Като имаш пари търсиш най-доброто и купуваш.Като нямаш караш на свободни агенти и запушваш дупките с каквото имаш.Миналият сезон Младенов направи НАЙ-ДОБРАТА защита в А група. Без да даде нито лев за селекция.сега е на път да стори същото.За това са и тези напъни срещу Младенов.Защото след време няма да има как да се спре ЦСКА.Сега е момента.Отмине ли,не се знае до къде може да стигне ЦСКА.И нищо чудно догодина ЦСКА да се бори за влизане в групите на ШЛ.

Е какво, няма бекове свободни агенти, та за това се напълнихме с централни защитници?

Ами представи си, че има, но нищо не става от тях и сме решили да караме с наличния ресурс от играчи. Като се взимат играчи - защо се взимат толкова много. Като не се взимат - защо не се взимат. Няма угодия. :roll:

Да не ми казваш, че всички, които сме взели до момента стават? Аз по принцип нямам проблем с това, че взехме 13 човека. Имам проблем с това, че допуснахме да си тръгнат толкова, при това все ключови. А най-големият ми проблем е фактът, че имахме точно два типични бека и ги освободихме ей така. И сега си имаме 8 централни защитници - верно, 1-2 от тях имат опит и като бекове.

И кой е виновен, че са напуснали толкова футболисти? И изобщо има ли виновник, или моментното ни състояние е такова? Не вярвам Стойчо да не иска типични бекове, които да дублират фланга, но не ми се вярва да има много свободни класни агенти на пазара. Според мен всичко оптимално в тази ситуация, която е ЦСКА е било сторено. Снощи късно вечерта слушах Стойчо, че 50 футболиста са му били отказали да дойдат в ЦСКА. 50 :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 юли 2014 14:33

Червени_шампиони написа:1. 90% ИСКАХМЕ да си купим акции, но не успяхме, защото се провали IPO-то.
2. Евала ти за което, но говорех за хората от София и около София, които мрънкат и имат големи претенции, защото снощи точно с такива дървени философи спорих.
3. Да се взимат българи, които са свободни агенти, не издънките на Холандия и приключили с футбола люксембургски футболисти. Той ако беше такава звезда, каквато го изкарваха щеше да си го държат във Валвайк.
4. Такива отбори, като Мура и Зимбру ги отстранявахме без проблем при гърнетата, при тях бяхме много по-зле от сега. Дери Сити ги отстранихме с Любо Пенев, който тогава се учеше на треньорство в ЦСКА, Динамо Москва ги бихме насред Москва пак с него, Клифтънвил с Павел Дочев, влязохме в групите с Гьоре Йовановски след като бихме ТНС, а Рапид Виена в групите. Гьоре Йовановски бе човек!!!
5. Апата не е десен бек, а централен защитник, Венци Стойчо го пуска като ляв бек и централен защитник, но той е много зле и не става за титуляр.
Забелязал ли си, че бековете на Лудогорец Кайсара и новия Браян Ангуло са им едни от най-скъпите играчи в отбора?

Загубата от Зимбру си беше изцяло заради Стойчо, той излиза за 0:0 и напред каквото стане. Преди 2 години отпаднахме за Купата от Симитли, след това от Мура (тук със съдействието на пернишките) и Зимбру. Едно отстраняване на Зимбру щеше да ни донесе 160 000 евро, ако за нас 160 000 евро не са пари и сме си добре финансово да кажат.

Стойчо просто не става за елиминационни мачове и това е.

Изпускането на Менди и Бадема си е изцяло грешка на ръководството, след като знаят с кой работят двамата (Георги Градев) и какви са отношенията между Томов, Тодоров, Стойчо и Градев би трябвало да им светне лампичката, какво може да последва.

1. IPO-то нямаше да се провали, ако вие (90-те процента от вас) наистина си бяхте купили акции. Щот аз си купих, ама 99% от нашите привърженици НЕ.
2. Назови ми един наистина добър българин свободен агент и аз лично отивам да го закарам на Армията утре.
3. Никъде не съм казвал, че отпадане от Зимбру не е провал. Но и не можеш да отречеш, че отбора ни на 80% е чисто нов. Факт е, че 7-8 от миналогодишните ни титуляри ги няма.
4. Венци Василев има много повече мачове, като десен бек в ЦСКА, отколкото като ЦЗ. Ляв бек го пуска от този сезон. Като ми цитираш Кайсара и Ангуло ми цитирай и техните трансферни суми и заплати и кажи дали в ЦСКА можем да си ги позволим. В интерес на истината Апостол се справя доста по-добре на бека, отколкото като ЦЗ, а и с нищо не е по-лош от един Мишо Венков да речем (който се води за звезда в Черно Море).
5. Менди и Косоко скоро ще осъзнаят колко голяма глупост са направили, а Бадема не си тръгна само за пари. Ясно, че са остри камъни и двамата със Стойчо и затова не могат да мелят брашно. С Градев поставиха непосилни за ЦСКА условия за подписване на нов договор, затова и не беше подписан такъв.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”