Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2014 16:46

Кировец написа:Нямам търпение да ми преведат заплатката и другата седмица и аз да се похваля с притежание на акции от ЦСКА :) 8-)

Какъв цесекар си, ако за 9-10 месеца не си отделил поне 1000 лева за акции :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 мар 2014 16:54

Кашчей написа:
Кировец написа:Нямам търпение да ми преведат заплатката и другата седмица и аз да се похваля с притежание на акции от ЦСКА :) 8-)

Какъв цесекар си, ако за 9-10 месеца не си отделил поне 1000 лева за акции :roll:

9-10 месеца? За акциите стана що годе ясно преди 3-4 месеца, а окончателно ДА на 28 февруари тази година. За съжаление и от 10 месеца да се знаеше при мен обстоятелствата не позволяват да пестя пари в края на всеки месец...

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 20 мар 2014 17:05

важно е да се участва всеки с колкото може. За да се покаже, че има някаква общност, която е готова и на дела да е с ЦСКА, а не само по форумите и на маса. Всеки ще даде максималното като пари от себе си. аз съм сигурен. ЦСКА това си ти!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 20 мар 2014 17:18

RedeviL написа:
AnalBreaker написа:
RedeviL написа:
AnalBreaker написа:Нито една ! Това е елементарен ход на Томов да припечели пари на гърба на нас феновете. Мислите ли си, че ще имате думата като купите 100 акции примерно ?

Нито искам думата, нито искам да печеля от това! Единственото, което искам е да помогна на клуба и школата му!

Силно се съмнявам, че твоите пари ще отидат по предназначение. Томов е доказан престъпник и колкото и хубави думи да изрече, аз никога не ще му повярвам.

Разбирам, че искате да помогнете на отбора и аз съм ЦСКА-р, но Томов не ме убеждава да инвестирам макар и скромна сума в любимия отбор

Има си одобрен проспект, в който ясно се обяснява къде ще отидат парите от акциите. Те ще отидат за задължения към НАП, други задължения, стадион Българска Армия и школата на отбора. Не знам какво още трябва да се каже и обясни, за да се решат повече цесекари да помогнат на клуба!?

Хората фалират цели държави чрез схеми, а ти ще ми казваш, че в един малък футболен клуб нямало опасност от такива схеми. Акции бих си купил при повторно емитиране, когато вече съм видял, че има нещо вярно в приказките на Томов
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 20 мар 2014 17:29

AnalBreaker написа:
RedeviL написа:
AnalBreaker написа:
RedeviL написа:
AnalBreaker написа:Нито една ! Това е елементарен ход на Томов да припечели пари на гърба на нас феновете. Мислите ли си, че ще имате думата като купите 100 акции примерно ?

Нито искам думата, нито искам да печеля от това! Единственото, което искам е да помогна на клуба и школата му!

Силно се съмнявам, че твоите пари ще отидат по предназначение. Томов е доказан престъпник и колкото и хубави думи да изрече, аз никога не ще му повярвам.

Разбирам, че искате да помогнете на отбора и аз съм ЦСКА-р, но Томов не ме убеждава да инвестирам макар и скромна сума в любимия отбор

Има си одобрен проспект, в който ясно се обяснява къде ще отидат парите от акциите. Те ще отидат за задължения към НАП, други задължения, стадион Българска Армия и школата на отбора. Не знам какво още трябва да се каже и обясни, за да се решат повече цесекари да помогнат на клуба!?

Хората фалират цели държави чрез схеми, а ти ще ми казваш, че в един малък футболен клуб нямало опасност от такива схеми. Акции бих си купил при повторно емитиране, когато вече съм видял, че има нещо вярно в приказките на Томов

Ясно е какъв ЦСКАр си. Стискай си парите! После само псувай по форумите. Българсак работа. Хора разберете - Дела трябват, е не думи. Много е лесно като седнете на маса, или някъде другаде, да твърдите, че сте ЦСКА, но за мен който го няма в списъка с акционерите, не е армеец. Без оправдание.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 20 мар 2014 17:56

RED_FOREVER_YOUNG написа:Ясно е какъв ЦСКАр си. Стискай си парите! После само псувай по форумите. Българсак работа. Хора разберете - Дела трябват, е не думи. Много е лесно като седнете на маса, или някъде другаде, да твърдите, че сте ЦСКА, но за мен който го няма в списъка с акционерите, не е армеец. Без оправдание.

Много си в грешка, колега. Всеки има глава на раменете си и може да решава сам за себе си. Аз отбора го подкрепям, когато мога пред телевизора, когато мога на стадиона. В акции казах, че бих инвестирал едва след като Томов ми докаже с факти, че парите на феновете са отишли по предназначение.

Не се съмнявай, че ако този проект е успешен, клубът ще емитира нови 10 000 000 акции
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 мар 2014 18:02

Никой няма право да говори, че ако не си купиш акции не си истински Армеец. Все едно не знаете, колко хора едвам събират пари за храна на децата си. Кое ще му е приоритет? Аз също не съм богаташ, но съм отделил 60 лева за два пакета. Просто повече не мога да си позволя, не че не искам. Призива трябва да е друг: Нека всеки, който има възможност да купи акции на ЦСКА, защото така ще стане една малка тухличка от голямата къща, която искаме да построим!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 мар 2014 18:04

angelofdeath написа:Никой няма право да говори, че ако не си купиш акции не си истински Армеец. Все едно не знаете, колко хора едвам събират пари за храна на децата си. Кое ще му е приоритет? Аз също не съм богаташ, но съм отделил 60 лева за два пакета. Просто повече не мога да си позволя, не че не искам. Призива трябва да е друг: Нека всеки, който има възможност да купи акции на ЦСКА, защото така ще стане една малка тухличка от голямата къща, която искаме да построим!

Да, ама горния чакал да види какво ще стане и аха на второ предлагане може и да си купи един пакет от 10 акции... В същото време сам си казва,че и на стадион рядко ходи - когато може. ОК! Един мач от провинцията, ако си ти стъпва точно колкото 10 акции.
Ама някой щял да направи далавера с неговите 30 лева?! Смешна работа.

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 20 мар 2014 18:49

Eто инв. посредник за някои градове, които хора ме питаха на лично, ще се радвам да помогна на всеки-, ако не знае в града си
Кърджали
бул. "Беломорски" 85, стая Кредитни инспектори
тел: 0361 640 96
Силистра
ул. "Цар Шишман" 20 ет.1
Тел: 086 821 772
Ловеч
пл. "Свобода", НТС, стая 205
Тел: 068 624 753
Пазарджик
ул. "Иван Вазов" 9, ет.2, офис 4
тел: 034 447 455
Велико Търново
ул. Хаджи Димитър 33
тел: 062 631 928
Инв. посредник е Юг маркет.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 20 мар 2014 19:51

Някой искаше инфо за Кърджали. Ето офисите на Юг Маркет..комисионните са им 2.4% или минимум 10 лв. По-добри условия и по-бързо обслужване от повечето банки :thmbup:
Пловдив
бул. "Васил Априлов" 92
тел: 032 625 401
032 633 234
факс: 032 625 402
e-mail: office@ugmarket.com

София
ул. Христо Белчев 8, ет.5
тел: 02 980 48 10, 02 980 02 11
Велико Търново
ул. Хаджи Димитър 33
тел: 062 631 928