Кировец написа:Нямам търпение да ми преведат заплатката и другата седмица и аз да се похваля с притежание на акции от ЦСКА![]()
Какъв цесекар си, ако за 9-10 месеца не си отделил поне 1000 лева за акции

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кировец написа:Нямам търпение да ми преведат заплатката и другата седмица и аз да се похваля с притежание на акции от ЦСКА![]()
Кашчей написа:Кировец написа:Нямам търпение да ми преведат заплатката и другата седмица и аз да се похваля с притежание на акции от ЦСКА![]()
Какъв цесекар си, ако за 9-10 месеца не си отделил поне 1000 лева за акции
RedeviL написа:AnalBreaker написа:RedeviL написа:AnalBreaker написа:Нито една ! Това е елементарен ход на Томов да припечели пари на гърба на нас феновете. Мислите ли си, че ще имате думата като купите 100 акции примерно ?
Нито искам думата, нито искам да печеля от това! Единственото, което искам е да помогна на клуба и школата му!
Силно се съмнявам, че твоите пари ще отидат по предназначение. Томов е доказан престъпник и колкото и хубави думи да изрече, аз никога не ще му повярвам.
Разбирам, че искате да помогнете на отбора и аз съм ЦСКА-р, но Томов не ме убеждава да инвестирам макар и скромна сума в любимия отбор
Има си одобрен проспект, в който ясно се обяснява къде ще отидат парите от акциите. Те ще отидат за задължения към НАП, други задължения, стадион Българска Армия и школата на отбора. Не знам какво още трябва да се каже и обясни, за да се решат повече цесекари да помогнат на клуба!?
AnalBreaker написа:RedeviL написа:AnalBreaker написа:RedeviL написа:AnalBreaker написа:Нито една ! Това е елементарен ход на Томов да припечели пари на гърба на нас феновете. Мислите ли си, че ще имате думата като купите 100 акции примерно ?
Нито искам думата, нито искам да печеля от това! Единственото, което искам е да помогна на клуба и школата му!
Силно се съмнявам, че твоите пари ще отидат по предназначение. Томов е доказан престъпник и колкото и хубави думи да изрече, аз никога не ще му повярвам.
Разбирам, че искате да помогнете на отбора и аз съм ЦСКА-р, но Томов не ме убеждава да инвестирам макар и скромна сума в любимия отбор
Има си одобрен проспект, в който ясно се обяснява къде ще отидат парите от акциите. Те ще отидат за задължения към НАП, други задължения, стадион Българска Армия и школата на отбора. Не знам какво още трябва да се каже и обясни, за да се решат повече цесекари да помогнат на клуба!?
Хората фалират цели държави чрез схеми, а ти ще ми казваш, че в един малък футболен клуб нямало опасност от такива схеми. Акции бих си купил при повторно емитиране, когато вече съм видял, че има нещо вярно в приказките на Томов
RED_FOREVER_YOUNG написа:Ясно е какъв ЦСКАр си. Стискай си парите! После само псувай по форумите. Българсак работа. Хора разберете - Дела трябват, е не думи. Много е лесно като седнете на маса, или някъде другаде, да твърдите, че сте ЦСКА, но за мен който го няма в списъка с акционерите, не е армеец. Без оправдание.
angelofdeath написа:Никой няма право да говори, че ако не си купиш акции не си истински Армеец. Все едно не знаете, колко хора едвам събират пари за храна на децата си. Кое ще му е приоритет? Аз също не съм богаташ, но съм отделил 60 лева за два пакета. Просто повече не мога да си позволя, не че не искам. Призива трябва да е друг: Нека всеки, който има възможност да купи акции на ЦСКА, защото така ще стане една малка тухличка от голямата къща, която искаме да построим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта