ЦСКА в Лига Европа - сезон 2013/14

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот Kris_men2000 » 24 юни 2013 16:11

Stanimir-74 написа:
nexus7910 написа:
Stanimir-74 написа:
canary написа:ДОЛНАТА ЧЕРВЕНА ИЗМЕТ. НЕНАВИЖДАХ ГОВЕДАТА, АМА ТЕ СА СЛЪНЦЕ ПРЕД ВАС. КЛОНИНГИ!!! ИЗРУДИ!!!

ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - КОМУНИСТИ!!!

Ало, кога ви пуснаха нета на село??

Дори и канарите ви разкриха :mrgreen:

Господин Калъфка от телешки бокс - Вие къде се бутате при Грандовете??[/quote Кои грандове бе свинар.За Свинарника ли говориш или за южна А окръжна група.Свинския тъпизъм няма граници.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Re: БФС и ЦСКА закопаха българският футбол !

Мнениеот фифи перото » 24 юни 2013 16:13

Stanimir-74 написа:
фифи перото написа:
Stanimir-74 написа:
фифи перото написа:Това е една от най-отвратителните изяви на комунистическото отроче.
Използват момента на безвластие и безсилие, предполагам протежирани от депесарокомунистическото правителство и ненаказани от предишното.
Ако бфс спазва собствените си правилници, ако всички правителства досега не глеха с перце това недоразумение , нямаше да се стигне до този срам!
България не е Казахстан, Фарьорските острови или Турция.
България е член на ЕС и не трябва по такъв начин да се погазват всички закони !
затова сме на този хал.
Крадци на ДДс, крадци на чужди пари, доказани, си развяват знамето в тази страна.
Не ви е срам ,червени..."другари"?
На ваше място, всеки нормален, възпитан и с морал човек , би се скрил в миша дупка.

Фифи, що не си завреш перото отзад?

Браво!
Отговор на типичен интелигентнонедостатъчен червеняга. :lol:

Никога не пренебрегвай Задната мастилница!

Ти имаш и предна и задна мастилница. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

pankin
Контакти:

Re: БФС закопа българският футбол !

Мнениеот pankin » 24 юни 2013 16:29

ЕМИЛ написа:Голям автогол забиха црвените на българският футбол

Викаш, по-красив от на Вазелчето, а???????????????????

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 24 юни 2013 16:52

POPCORN написа:
dunavfc написа:
POPCORN написа:
dunavfc написа:
abahta написа:Човечето пуснало темата, първо да се запознае с правилника на УЕФА и тогава да пуска теми. Относно феновете на Ботев с претенции, искам само да ги попитам следното нещо: Класирахте ли се за евро турнири или и Вие ли като ГОВЕЖДАТА сган искате всичко на готово? Симпатичен отбор са ми Ботев и само адмирации за техните фенове. Но трябва да си извоюваш правото да участваш в този турнир.
Ай със здраве.

Вие докога ще бъдете само писатели,без читатели ? Трябва ли 250 пъти,като малоумник да повтарям,че ако БФС беше изхвърлил отбора на ЦСКА още в началото на Юни,този казус изобщо нямаше да съществува ?

поради каква причина да го изхвърли като всички документи които са предоставили са добре ?БФС да не са врачки да знаят какво ще пшрави ЦСКА в следващте месеци бре?А тия 2-3 клуба в А група където бяха на кантар за гонене какво стана с тях?Как изведнъж някой дойде при тях и наля пари ?Нали това разправяше Боби..що всичко затихна така изведнъж и всичко е ок?

Пич,абсолютно съм убеден,че ако се действа по правилник,ЦСКА трябваше да бъде изхвърлен ! Не може да имаш задължения към НАП,футболисти,треньори,институции,мениджъри и какво ли още не и това да продължава вечно ! Още в началото на Юни към ЦСКА трябваше да бъде поставен ултиматум,ако отбора до 15 юни не покаже финансови доказателства за това,че може да участват нормално в "А" група и Европа,просто да бъдат изхвърлени,не е сложно бе хора ?

Абе човек ти запознат ли си с тия неща , защото аз не?Ти знаеш ли,че Реал Мадрид , Манчрестър и тн имат задължения от порядака на 200-300 мииона?Те как играят в Шамопионбската лига бе брато?Говориш ми само за ЦСКА?Мислиш ли ,че само ЦСКА трявба да бъде изгонен от А група!Аз мисля,че трявба да са малко повечко отбори и съм убеден в това.Само че БФС като прави компромиси с едни прави и с други чат ли си!ЦСКА беше под мониторинг на УЕФА!Мислиш ли,че ако не бяха направили нещата като хората сега УЕФА щеше да си вкара такъв автогол и да незнае какво да предприеме?Като УЕФа казват,че може да играем в Европа как няма да играем в България>?Отговори ми само на тия въпроси, защото вижмда,че стебе поне може да св води нормален разговор :)

Пич, аз ще ти кажа как.

Рела Мадрид и другите отбори имат дългове в пъти повече от ЦСКА, но при тях има яснота и прозрачност относно: спонсорски договори, гарантирана продажба от абонаментни карти, фен магазини, обезпечения от банки, навременно погасяване на задължения, без съдебни спорове, без обжалвания и т.н. Клуб от такъв ранг може да си позволи да изтегли кредит в размер на 100 млн. евро, просто защото се прави финансови планове за 5 години напред най-малко. Даже и да не се спазва финансовия феърплей и отбора затъне в дългове ще последва примера на Малага от този сезон, а от Испанското първество представител ще бъде Райо Валекано, така както трябваше да стане с ЦСКА...

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 24 юни 2013 17:00

До колкото знам отбор който има лиценз от Европа няма как да бъде заменен ако УЕФА не беше дала лиценз на ЦСКА,Ботев щяха да играят в Европа.Защо се отказахме от Европа не знам много тъпо беше и сега като гледам съперниците в Европа без много проблеми щяхме да сме поне до 2 кръг.Дано по някакъв начин Ботев да играе в Европа.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 24 юни 2013 17:02

Не ви разбирам феновете на Ботев,айде левскарите са ми ясни!Та нас (феновете на ЦСКА) ни е най-кофти в момента заради един Митко (Гърнето),дето ни ебa мaйкaтa на целия клуб и продължава да се гаври с нас.Един друг Митьо (Селския),до скоро упражняваше сексуална дейност и над вашия любим Ботев.Или май вече го забравихте?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 юни 2013 17:47

Доста малки к**вички се навъдиха из форума и си мислят, че са хванали бога за рога, аз още не знаят пикае ли им се, е*е ли им се........
И тръгнали да коментират.. Ко да играя?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2013 18:13

POPCORN написа:
dunavfc написа:Абе пичове,как един отбор с "изрядни" финансови документи е пред фалит бе :shock: :shock: :shock: :shock:

Това е умишлен фалит бе човек.Какво значи пред фалит!Ясно е дори на малките,че ЦСКА фалира нарочно, а не че иска!За да се избегнат плащанията от 35 милиона лева!Кой човек ще иска да купи ЦСКА с толкова задължения?Ми дори да има задължения какво купува?Няма школа, няма стадион собствен да инвестира в него какво купува?Една бездъна яма!Затова го правят нарочно да избегнат задълженията поне!

Умишленият фалит е престъпление по Наказателния кодекс. Пак не си в час. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2013 18:22

Иначе няма по-жалки от феновете на ЦСКА. Чакат като месия човекът, на който чупеха стадиона и му викаха "микренско джудже", "селянин" и "наркоман". Готови са да унищожат всеки друг отбор в България, само и само жалкото четирибуквие да си остане в А група. Както винаги техният отбор се опитва да измами и прецака всички - кредитори, конкуренти, дори националният ни коефицент. И феновете му дори злорадстват и са доволни от това. И вместо да ги е срам, те раздават квалифакции на всеки, който им каже истината - "А ти защо биеш негрите?". Достойни последователи сте на комунистите, партизаните и шумкарите, които ви създадоха. Дори феновете на Ботев ви презират :!: Вие никога не сте били и никога няма да бъдете нормален клуб, защото такава ви е цялата история, целият генезис - изкуствен, измамен, наложен насила. ;) Масата фенове на ЦСКА тук са на много ниско ниво на интелигентност, изключвам само един васконти,който не пише особено - сигурно човекът се срамува, не знам.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 24 юни 2013 18:36, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 24 юни 2013 19:01

Как не Вие е срам бе ботевисти. Когато Ви затри Селския за ЦСКА ли си мислихте и радвахте?
Нали от ръководството на Титан трябва да го направят този отказ. На тях не им пука, че затриха ЦСКА и се подиграха на толкова хора, камоли си за Ботев да играел в Лига Европа.
Що за наглост е това да ни плюете нас феновете на ЦСКА, едва ли не ние само за Ботев трябва да мислим ????
Ние феновете на ЦСКА наистина си заслужихме този фалит, защото част от "привържениците" на ЦСКА ни говориха колко били добри Титаничните боклуци.
Не мога да разбера феновете на "Ботев", как ни плюят, че сме им виновни ние армейците.
Жълтите вие дето селския Ви фалира по същия начин. Как не Вие е срам поне да си замълчите, не искаме съчувствие.
Помните ли как ВИ затриха ??? МАйсте забравили как се чувствахте ВИЕ.
Говедата се радват за това, ама ще им кажа едно :
ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА !
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Върни се в “ЦСКА”