Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2012 18:30

percival написа:
Кашчей написа:Мога ли да те помоля да пуснеш факсимиле или линк към място в нета, където може да се види този типов образец на договор.Засега този образец е като Указа на БКП за създаване на ЦСКА-много хора говорят за него, но никой не го е виждал и не знае какво представлява 8-)

Определено съм го търсил по много начини в нета, но така и не достигнах до него, а има много образци на типови договори.

Поискай го от БФС , не вярвам да ти откажат.Все пак нали са за това :)

Мнеее...Аз го искам от вас, които знаете за какво става дума в него и сте го виждали.Тук се изредихте да пишете, че Черноморец е нарушил типовия договор, но нито един от вас не показа бланка на този типов договор, с което да потвърди написаното от него 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 авг 2012 18:43

Не съм юрист или вещо лице ,още по малко работя в БФС :)
Нашето ръководство е скапано и нищо не показва,виж на цаците е шокаритетно ,нека го поискат нали всичко им показват,тъкмо ще можем да го видим всички и спора да приключи .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 18:46

Сега да се изясним. Съгласен ли си, че в договора които са случили Черноморец с Анисе пише, че той е по чл. 70? Ако си съгласен ще продължим нататък.
И за не те чакам продължавам.
договора на Анисе с Черноморец.
Изображение

Забележи какво пише в това ограденото с червено. На основание чл. 70 дъра дъра ...

Ето ти нещо написано явно от хора разбиращи повече от тая материя

Чл. 70 от Кодекса на труда не е самостоятелно основание за възникване на трудовото правоотношение. Срокът за изпитване не е срок на договора и поради това, с изтичане на уговорения срок за изпитване, трудовият договор не се прекратява.

http://balans.bg/1896-dogovor-po-chl-70-i-chl-67/

СЛЕДОВАТЕЛНО?

Всеки юрист трябва да го знае това, но явно човека завършил изгорялата гимназия в Кърлуково го е пропуснал тоя урок и е сключил договор на основание чл. 70. От там излиза, че целия договор е НЕВАЛИДЕН.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 авг 2012 18:56

Няма какво да се продължава. Анисе картотекиран ли е ? Картотекиран е ! Взеха ли Черноморец пари за него? Не са ,няма и да получат. Чакаме 01,09 и това е . А Черноморец ще чакат от умрял писмо. Шест месеца ги дъвчете тия договори. Гледайте утре да дойдат някои читави с пари другото е лесно. Тия картотеки са ни последна грижа. Да не стане така , че никой да не иска да остане и да се разбягат , като в Тото пд.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2012 19:00

stannn написа:Сега да се изясним. Съгласен ли си, че в договора които са случили Черноморец с Анисе пише, че той е по чл. 70? Ако си съгласен ще продължим нататък.

Аз договора съм го чел и знам, че е написано "за срок от 3 години, с 6 месечен срок на изпитване".Кой член е от КТ в момента не ми се търси, защото нетът ми е ужасен.

Моята молба беше, някой от вас, които сте виждали бланка на типовия договор, да постне тук или линк, където може да се види, или сканирано копие на бланката.Нищо друго.
Само не тръгвай да ми обясняваш, че тия договори са забранени от ФИФА, защото Пърсивал от неделя търси линк по случая, ама още не е намерил 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 19:02

Четеш ли или караш по инерция. Дал съм ти линкове вземи прочети какво пише там. Тоя договор е валиден колкото хартията с която ти завиват баничката сутрин. Явно целта ти е не да стигнеш до истината, а да се заяждаш. ДОГОВОРА Е НЕВАЛИДЕН СПОРЕД КОДЕКСА НА ТРУДА. Такъв договор няма право да сключва никой, а не само футболните клубове. А това, че е минал през БФС означава, че там са на нивото на Киряков. И за да замажат тоя гаф сега правят тия простотии. Защо не ни наказаха зимата, а чак сега за един месец щом са прави?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 авг 2012 19:19

Хич нямам и намерение да търся нещо .Каквото и да доказваме тук във форума ,официално файда няма !
Писах го и преди .ще го напиша и сега .Ясно е че Титан имат вина ,но първоизточника на този "скандал" е тарикатлакът на Черноморец и некомпетентността на БФС.
Един пример във футбола ,Пламен Марков го уволниха по абсолютно същия член в КТ,по който Анисе си прекрати договора.БФС плати 3 заплати на Марков и до там ,съда след това постанови същото.
Трябва да има промяна в КТ заради подобни случаи,руснаците го направиха преди години ,заради абсолютно същите проблеми.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 19:23

Тук проблема не е в кодекса на труда, а в простотията на главочите от Иван Асен II. Ясно е описано, че по тоя член договор няма как да има и въпреки това те са го приели и са картотекирали Анисе.

Ще ми е много интересно ако Киряков заведе дело да видя как съда ще реши в негова полза. :) Лошото, че никъде няма да го обявят.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 авг 2012 20:26

Бях малко в Гърция и като се върнах, какво да видя :shock:............

Как така 9 играчи няма да използваме ме бе, ТОЯ ПЕРУКАН САМ СИ СЛАГА ВЪЖЕТО :!: :!: :!:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 авг 2012 20:29

Аз чакам отговор от бургаските всезнайковци. Да ги видим. Май ще има мат скоро щом тръгнаха с фразите "Гърне ти ли" и "лек ден Г-н Йотов". Сега сигурно юристите от цял Бургас търсят начин да се измъкнат без да се извинят. :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”