Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2017 21:43

peliforewer написа:
sin4ec написа:
gihuelo написа:http://7dnicska.bg/archives/27033
Свършеното до тук в Панчарево.

Свършеното-хубаво, аз за Панчарево ви завиждам-много харесвам това място. За база е страхотно, но за деца над 15 години, казвал съм защо. Само не разбирам кому е нужна тази странна медия, в която точно като в " Работническо дело" се превъздигат с патос и офчи възторг постиженията на Партията и се громи класовият враг( в случая някакви имагинерни душмани).

Аз също не ги харесвам тези медии и съм го писал тук,но те се явяват в противовес на бившият 7дни спорт и сегашните Спортал и Блиц където даже и нямаш право да коментираш Домусчиев.Като че ли Тема спорт са най-добрия спортен сайт.

Тема спорт според мен е и най-купувания вестник. Към горе изброените от теб добавям и Топспорт.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2017 21:46

peliforewer написа:Аз също не ги харесвам тези медии и съм го писал тук,но те се явяват в противовес на бившият 7дни спорт и сегашните Спортал и Блиц където даже и нямаш право да коментираш Домусчиев.Като че ли Тема спорт са най-добрия спортен сайт.

Аз лично се информирам от Блиц и Спортала понякога, но никога не чета коментарите и анализите им и с това си спестявам излишни нерви. Една от малкото грешки на Домуса е подобно купуване на медиен комфорт, което дразни много хора. Липсата на критика води до регрес.
[offtopic]В тоз ред на мисли когато беше Донбаската война, четях руски, украински и западни медии. Общо-взето пишеха предимно глупости и изсмукани лъжи с цел пропаганда. Оказа се, че най-точно инфо даваха един сайт на ВСН( сепаратистите) и един руски блогър, свързан с тях. Сводките и анализите им се потвърдиха на 80%, естествено когато данните можеха пряко да повлияят на на бойните действия, те или премълчаваха нещо, или пускаха фалшиво друго нещо, което си е част от играта.
Та медиите са странна птица-отвсякъде можеш да научиш нещо, стига да четеш между редовете...[/offtopic]
Последна промяна от sin4ec на 25 авг 2017 21:59, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2017 21:50

peliforewer написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:
ludnicaaa написа:8 millions. When ?
[center]Има време......парите са приготвени ;) Чакаме решенията на г-н Борисов и г-н Кралев за концесията. Миналата седмица в дружески разговор при откриването на нова пътна отсечка в Южна България , г-н Инджов и г-н Борисов отново засегнаха този въпрос ;) [/center]

Ти как ги чу от Германия? Всъщност, коя пътна отсечка са откривали миналата седмица, защото аз такава информация нито съм чул, нито съм чел? Иначе е похвално, че г-н Ганчев и надиплил 80 000 столевки в няколко куфарчета, които лежат в багажника на Грейт Уол-а му.
Само за сведение: След като СГС се произнесе по тези обжалвания, повече няма да има и ще трябва да се плаща.

http://7dnisofia.bg/archives/20056

Мдааааа..... Немият казал на глухия, че слепият видял как куцият тича след бързия влак. Всичко написано в сегашно неопределено време! Ти верно ли смяташ, че Боко, макар и не твърде интелигентен, ще изтърси такива приказки на публично място?!

Не ни занимавай с твоите простотии,пиши си някъде по други теми тролските коментари,направи ги сто хиляди и си мисли че си голямата работа.

Аз не съм виновен, че ти не разбираш какво съм написал, но и не се учудвам, ако не си прочел този "материал" от линка на колегата ти припознавач и апологет на г-та Ганчев, Кралев и Борисов!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2017 21:54

Само да вметна нещо, което Литекс ви писа:
Базата в Панчарево я строи Инджов, а не Ганчев, но как да обясниш на слепия, че е съмнало!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2017 21:59

sin4ec написа:
peliforewer написа:Аз също не ги харесвам тези медии и съм го писал тук,но те се явяват в противовес на бившият 7дни спорт и сегашните Спортал и Блиц където даже и нямаш право да коментираш Домусчиев.Като че ли Тема спорт са най-добрия спортен сайт.

Аз лично се информирам от Блиц и Спортала понякога, но никога не чета коментарите и анализите им и с това си спестявам излишни нерви. Една от малкото грешки на Домуса е подобно купуване на медиен комфорт, което дразни много хора. Липсата на критика води до регрес.
[offtopic]В тоз ред на мисли когато беше Донбаската война, четях руски, украински и западни медии. Общо-взето пишеха предимно глупости и изсмукани лъжи с цел пропаганда. Оказа се, че най-точно инфо даваха един сайт на ВСН( сепаратистите) и един руски блогър, свързан с тях. Сводките и анализите им се потвърдиха на 80%, естествено когато данните можеха пряко да повлияят на на бойните действия, те или премълчаваха нещо, или пускаха фалшиво друго нещо, което си е част от играта.
Та медиите са странна птица-отвсякъде можеш да научиш нещо, стига да четеш между редовете.../offtopic]

Аз също ги чета Спортал и Блиц и то защото имаше години когато бяха наистина интересни медии но след като Домусчиев взе да им плаща и особено Крачунов като оглави Блиц нещата вече са извън контрол,докато в Спортал като махнем непоносимостта към ЦСКА и Ганчев другите неща се ядват,то Блиц е компроментиран отвсякъде.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2017 22:01

Кашчей написа:Само да вметна нещо, което Литекс ви писа:
Базата в Панчарево я строи Инджов, а не Ганчев, но как да обясниш на слепия, че е съмнало!

Той като го е написал,защо и ти трябва да го пишеш? За бройка?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 авг 2017 22:07

gihuelo написа:

Той като го е написал,защо и ти трябва да го пишеш? За бройка?

Всъщност важното е, че от много време насам за ЦСКА се мисли и се действа в дългосрочен план. Това, че някой нещо го сърби е без значение.
Последна промяна от Ozzimozzi на 25 авг 2017 22:08, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2017 22:07

Както винаги си компетентен кой строи,кой плаща,а колегата ти Литекс плюе денонощно по Ганчев ,а е рекламно лице на фирмата му,да беше се кръстил Осъм,Кърпачев,чакаме скоро 50 хилядният ти коментар,Шекспир,Омир,Достоевски са аматьори в сравнение на написаното от теб.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2017 22:09

peliforewer написа:Аз също ги чета Спортал и Блиц и то защото имаше години когато бяха наистина интересни медии но след като Домусчиев взе да им плаща и особено Крачунов като оглави Блиц нещата вече са извън контрол,докато в Спортал като махнем непоносимостта към ЦСКА и Ганчев другите неща се ядват,то Блиц е компроментиран отвсякъде.

Медиите са стока като всяка друга. Като сергии на пазара: на една има хубави домати, но краставиците са скапани. Друга предлага евтини и добри чушки, но няма домати. Трета има само банани. Четвърта има посредствена стока, но отдолу продава хубава и безакцизна смокинова ракия.
Въпрос на вкус и личен избор е дали и какво да си купиш от някоя сергия... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2017 22:10

peliforewer написа:

Както винаги си компетентен кой строи,кой плаща,а колегата ти Литекс плюе денонощно по Ганчев ,а е рекламно лице на фирмата му,да беше се кръстил Осъм,Кърпачев,чакаме скоро 50 хилядният ти коментар,Шекспир,Омир,Достоевски са аматьори в сравнение на написаното от теб.

Фирмата на Ганчев се казва "Литеск Комерс", а не виждам тук колега с подобен ник!
Между другото, тук спряха да предлагат Грейт Уол, дали знаеш нещо по въпроса за якия бизнесмен и неговият автомобилен завод?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”