Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2017 18:36

Кашчей написа:
soilwork написа:
ludnicaaa написа:8 millions. When ?
[center]Има време......парите са приготвени ;) Чакаме решенията на г-н Борисов и г-н Кралев за концесията. Миналата седмица в дружески разговор при откриването на нова пътна отсечка в Южна България , г-н Инджов и г-н Борисов отново засегнаха този въпрос ;) [/center]

Ти как ги чу от Германия? Всъщност, коя пътна отсечка са откривали миналата седмица, защото аз такава информация нито съм чул, нито съм чел? Иначе е похвално, че г-н Ганчев и надиплил 80 000 столевки в няколко куфарчета, които лежат в багажника на Грейт Уол-а му.
Само за сведение: След като СГС се произнесе по тези обжалвания, повече няма да има и ще трябва да се плаща.

Ти колко информации нито си чул ....нито си чел :) Такова е нивото ти ,какво се учудваш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2017 19:14

gihuelo написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:
[center]Има време......парите са приготвени ;) Чакаме решенията на г-н Борисов и г-н Кралев за концесията. Миналата седмица в дружески разговор при откриването на нова пътна отсечка в Южна България , г-н Инджов и г-н Борисов отново засегнаха този въпрос ;) [/center]

Ти как ги чу от Германия? Всъщност, коя пътна отсечка са откривали миналата седмица, защото аз такава информация нито съм чул, нито съм чел? Иначе е похвално, че г-н Ганчев и надиплил 80 000 столевки в няколко куфарчета, които лежат в багажника на Грейт Уол-а му.
Само за сведение: След като СГС се произнесе по тези обжалвания, повече няма да има и ще трябва да се плаща.

Ти колко информации нито си чул ....нито си чел :) Такова е нивото ти ,какво се учудваш?

Виж сега, ти моето ниво не го знаеш и няма как да го знаеш. Аз обаче знам, че когато Боко открива нещо ни проглушават очите и ушите с него, а колегата, уж от Германия, чул-недочул, но що да не си поспами с лъжлива информация! То даже в София не са свършили ремонтите по Цариградско шосе, та да го открие миналата седмица!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 авг 2017 19:34

Кашчей написа:
soilwork написа:

http://7dnisofia.bg/archives/20056

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2017 20:01

Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, започнаха с победа участието си в международния турнир "Евима къп 2017" в Банско. Армейците се наложиха с 4:0 над Академия "Пандев" - отбор от школата на македонската футболна звезда Горан Пандев.
Резултатът за ЦСКА беше открит от Мартин Влаевски и на почивката червените водеха с 1:0. През втората част момчетата на Атанас Борносузов се мобилизираха и в рамките на 3 минути реализираха нови 2 гола, с което прекършиха амбициите на противника си. Техни автори бяха Павел Жабов и Валентин Ситнилски, а Йоан Борносузов оформи крайното 4:0 малко преди края на срещата.
Утре (26 август) ЦСКА ще изиграе останалите си две срещи от груповата фаза на турнира. Първите два отбора от двата потока ще се срещнат на кръст на полуфиналите в неделя, а в понеделник е финалът на "Евима къп 2017".

Програма на ЦСКА:
26 август, събота, 8:30 часа - ЦСКА - Васлуй (Румъния)
26 август, събота, 15:30 часа - Мегаспорт Ташкент (Узбекистан) - ЦСКА

Група на ЦСКА за турнира: Александър Божков, Александър Георгиев, Андрей Димитров, Валентин Ситнилски, Васил Найденов, Виктор Атанасов, Габриел Александров, Георги Чорбаджийски, Георги Шаламанов, Джулиано Христов, Иван Маринов, Йоан Борносузов, Йоан Лозанов, Кирил Великов, Константин Касабоков, Кристиан Петров, Мартин Влаевски, Милен Младенов, Николай Няголов, Павел Жабов, Ясен Спиров, Ясен Цеков

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2017 20:11

soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:

Мдааааа..... Немият казал на глухия, че слепият видял как куцият тича след бързия влак. Всичко написано в сегашно неопределено време! Ти верно ли смяташ, че Боко, макар и не твърде интелигентен, ще изтърси такива приказки на публично място?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2017 20:22

http://7dnicska.bg/archives/27033
Свършеното до тук в Панчарево.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 авг 2017 20:36

Браво на Инджов, за сега си отстоява обещаното.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2017 21:22

gihuelo написа:http://7dnicska.bg/archives/27033

Свършеното-хубаво, аз за Панчарево ви завиждам-много харесвам това място. За база е страхотно, но за деца над 15 години, казвал съм защо. Само не разбирам кому е нужна тази странна медия, в която точно като в " Работническо дело" се превъздигат с патос и офчи възторг постиженията на Партията и се громи класовият враг( в случая някакви имагинерни душмани).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2017 21:28

Кашчей написа:
soilwork написа:
Кашчей написа:
soilwork написа:

Мдааааа..... Немият казал на глухия, че слепият видял как куцият тича след бързия влак. Всичко написано в сегашно неопределено време! Ти верно ли смяташ, че Боко, макар и не твърде интелигентен, ще изтърси такива приказки на публично място?!

Не ни занимавай с твоите простотии,пиши си някъде по други теми тролските коментари,направи ги сто хиляди и си мисли че си голямата работа.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 авг 2017 21:34

sin4ec написа:
gihuelo написа:http://7dnicska.bg/archives/27033

Свършеното-хубаво, аз за Панчарево ви завиждам-много харесвам това място. За база е страхотно, но за деца над 15 години, казвал съм защо. Само не разбирам кому е нужна тази странна медия, в която точно като в " Работническо дело" се превъздигат с патос и офчи възторг постиженията на Партията и се громи класовият враг( в случая някакви имагинерни душмани).

Аз също не ги харесвам тези медии и съм го писал тук,но те се явяват в противовес на бившият 7дни спорт и сегашните Спортал и Блиц където даже и нямаш право да коментираш Домусчиев.Като че ли Тема спорт са най-добрия спортен сайт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”