Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 21 авг 2017 21:03

Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:
PFC Litex написа:
Отново ще се повторя, колко чужденци играят в клубен отбор няма абсолютно никакво значение, а закачките на подобна тема може да отправят единствено завършени олигофрени.

Стига сте сравнявали българските клубове със западните. Западняците могат да си позволят парите да закупят чужденци, в България идват предимно свободни агенти, които с нищо не вдигат нивото. ЦСКА постигна най-големите си успехи само с българи в състава. Когато чужденци не играеха в българското първенство или бройката им беше силно лимитирана, България все още имаше силен национален тим, разполагаше с големи футболисти. Сега имаме едно голямо нищо.

Не знам кой сравняваше ЦСКА-София с Рейнджърс, Фиорентина, Парма, или те не са западни клубове?! А ЦСКА наистина имаше най-големи успехи с българи, когато те не можеха да излизат извън България и, както ти справедливо написа вчера, всичките бяха кадри на ДЮШ на ЦСКА.
Ти знаеш ли, че до 1962-а година, когато ЦСКА се обединява с Червено знаме, клубът не е развивал никаква ДЮШ. Откъде си вземахте тогава играчите, цели 14 години?!

Пак слаб 2 :)

Пука ми, че ми дреме за твоите простотии! Сам не си знаеш историята на клуба..опс, то твоят клуб е ЦСКА-София, екс Литекс.

Прочети ....подготви се и ще те изпитам :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2017 21:10

gihuelo написа:
Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:
PFC Litex написа:
Отново ще се повторя, колко чужденци играят в клубен отбор няма абсолютно никакво значение, а закачките на подобна тема може да отправят единствено завършени олигофрени.

Стига сте сравнявали българските клубове със западните. Западняците могат да си позволят парите да закупят чужденци, в България идват предимно свободни агенти, които с нищо не вдигат нивото. ЦСКА постигна най-големите си успехи само с българи в състава. Когато чужденци не играеха в българското първенство или бройката им беше силно лимитирана, България все още имаше силен национален тим, разполагаше с големи футболисти. Сега имаме едно голямо нищо.

Не знам кой сравняваше ЦСКА-София с Рейнджърс, Фиорентина, Парма, или те не са западни клубове?! А ЦСКА наистина имаше най-големи успехи с българи, когато те не можеха да излизат извън България и, както ти справедливо написа вчера, всичките бяха кадри на ДЮШ на ЦСКА.
Ти знаеш ли, че до 1962-а година, когато ЦСКА се обединява с Червено знаме, клубът не е развивал никаква ДЮШ. Откъде си вземахте тогава играчите, цели 14 години?!

Пука ми, че ми дреме за твоите простотии! Сам не си знаеш историята на клуба..опс, то твоят клуб е ЦСКА-София, екс Литекс.

Какво да се подготвям:
Създадени в Ловеч през 1921-а под името Хисар. Преименувани на Кърпачев, след това Осъм. След преврата през 1989..някъде по средата на 90-те ставате Лекс, след това Литекс. Като отпаднахте от Видзев Ганчев се ядоса и пак ви преименува на Лекс, а след година отново станахте Литекс. 4 титли, 4 неуспешни опита за влизане в групите на ШЛ. 1 влизане в групите на УЕФА и това е..може и 2 да са били, ама второто не го помня.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 авг 2017 21:15

Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:

Какво да се подготвям:
Създадени в Ловеч през 1921-а под името Хисар. Преименувани на Кърпачев, след това Осъм. След преврата през 1989..някъде по средата на 90-те ставате Лекс, след това Литекс. Като отпаднахте от Видзев Ганчев се ядоса и пак ви преименува на Лекс, а след година отново станахте Литекс. 4 титли, 4 неуспешни опита за влизане в групите на ШЛ. 1 влизане в групите на УЕФА и това е..може и 2 да са били, ама второто не го помня.

Противоречиш си в лъжите:) Преди малко излъга за дюш на ЦСКА до 1962г. сега ми говориш за Кърпачев. Уточни се:) Пак слаб 2:) Ще почна единици да ти пиша ,толкова си объркан:)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2017 21:26

gihuelo написа:
Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:
gihuelo написа:
Кашчей написа:

Какво да се подготвям:

Противоречиш си в лъжите:) Преди малко излъга за дюш на ЦСКА до 1962г. сега ми говориш за Кърпачев. Уточни се:) Пак слаб 2:) Ще почна единици да ти пиша ,толкова си объркан:)

Изтърка се вече, а нищо не предлагаш насреща, като оборване. Аз ти говоря за историята на твоя клуб, този, който сега подкрепяш, а той е носил името Кърпачев. Иначе за мъртвите или добро, или нищо, но не и кражба!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 22:05

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
d.milanov написа:Не ми се влиза в диалог със съфорумците, но ще напиша нещо. Реално погледнато, може все още да не се е случило, но ГГ е платил вече 160 хил.лв. от дълговете на старото дружество. Може все още да не е факт, но парите му са депозирани и няма как да си ги върне. Така, че мантрите, че ГГ не е платил нищо, отиват на боклука.

Можеш ли да дадеш гаранция, че ГГ ги е платил, а не са платени от "Ред Анималс" ООД?! Убеден ли си, че не Инджов, а Ганчев е дал тези пари за капаро на Животните?

Да,давам гаранция,че тези пари са на ГГ!

И като са неговите, защо не плати веднага, а протака? Ще е доста любопитно как ще ги оформи към Анималите-като заем, или като дарение,а може и като безвъзмездна помощ-просто ще ги връчи на Вълчев и той да се оправя както си знае. Като си спомням, че един ваш пич, шеф на фен-магазина, духна с десетина хиляди, какво ли ще направи Кюстендилеца с 8 млн. :roll: Пък може и да прати Милко ТВ да ги пусне с платежно нареждане-тоя е велик в тия дела :mrgreen: :mrgreen:

Защото има процедура преди плащане,нали си буквоядец трябва да ги знаеш тия работи?Не знаеше ли ,че съда казва кога!Последния път съда като каза,в последния момент имаше обжалване!Как ще ги даде ГГ на Анималс си е тяхна работа,не твоя!
Пича не беше шеф на фен магазина,а пък най-малко ти знаеш колко са парите и на кого са!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2017 22:07

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
d.milanov написа:Не ми се влиза в диалог със съфорумците, но ще напиша нещо. Реално погледнато, може все още да не се е случило, но ГГ е платил вече 160 хил.лв. от дълговете на старото дружество. Може все още да не е факт, но парите му са депозирани и няма как да си ги върне. Така, че мантрите, че ГГ не е платил нищо, отиват на боклука.

Можеш ли да дадеш гаранция, че ГГ ги е платил, а не са платени от "Ред Анималс" ООД?! Убеден ли си, че не Инджов, а Ганчев е дал тези пари за капаро на Животните?

Да,давам гаранция,че тези пари са на ГГ!

И като са неговите, защо не плати веднага, а протака? Ще е доста любопитно как ще ги оформи към Анималите-като заем, или като дарение,а може и като безвъзмездна помощ-просто ще ги връчи на Вълчев и той да се оправя както си знае. Като си спомням, че един ваш пич, шеф на фен-магазина, духна с десетина хиляди, какво ли ще направи Кюстендилеца с 8 млн. :roll: Пък може и да прати Милко ТВ да ги пусне с платежно нареждане-тоя е велик в тия дела :mrgreen: :mrgreen:

Защото има процедура преди плащане,нали си буквоядец трябва да ги знаеш тия работи?Не знаеше ли ,че съда казва кога!Последния път съда като каза,в последния момент имаше обжалване!Как ще ги даде ГГ на Анималс си е тяхна работа,не твоя!
Пича не беше шеф на фен магазина,а пък най-малко ти знаеш колко са парите и на кого са!

Бургаски, аз знам за процедурата, но ти не разбра въпроса ми... Ако Ганчев толкова искаше да плаща за чий уй ще пуска куха фирма, при това странно как станала и кредитор, да участва в търга-нали е толкова чист и свят, същи Бенковски?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 22:11

Кашчей написа:

Пича не беше шеф на фен магазина,а пък най-малко ти знаеш колко са парите и на кого са![/quote]

Бургаски, аз знам за процедурата, но ти не разбра въпроса ми... Ако Ганчев толкова искаше да плаща за чий уй ще пуска куха фирма, при това странно как станала и кредитор, да участва в търга-нали е толкова чист и свят, същи Бенковски?![/quote]

Кое не разбрах бе ага?Виж си писаниците!Повечето замесени в твоето писането ти са ми приятели!Знам повече неща за тези случай от това,което ти ще научиш някога!Ако Ганчев не плати ще си търпи последствията!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2017 22:17

BRF написа:
Кашчей написа:

Бургаски, аз знам за процедурата, но ти не разбра въпроса ми... Ако Ганчев толкова искаше да плаща за чий уй ще пуска куха фирма, при това странно как станала и кредитор, да участва в търга-нали е толкова чист и свят, същи Бенковски?!

Кое не разбрах бе [strike]ага[/strike]?Виж си писаниците!Повечето замесени в твоето писането ти са ми приятели!Знам повече неща за тези случай от това,което ти ще научиш някога!Ако Ганчев не плати ще си търпи последствията!

Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си! А ти откъде знаеш кои са моите източници на пикантни добавки за вашите изцепки. Може пък да са по-достоверни от твоите, ъм :twisted: :mrgreen: Ефенди!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2017 22:24

Кашчей написа:Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа какъв си! А ти откъде знаеш кои са моите източници на пикантни добавки за вашите изцепки. Може пък да са по-достоверни от твоите, ъм :twisted: :mrgreen: Ефенди!

хахахаахахах агааааааа!Тия пичове които направиха магазина и които го развиха могат да те купят и да те продадат!Това са бизнесмени от висока класа ,гордея се че ги познавам!Няма как да ме обидиш с тъпата ти поговорка,няма да рева и като тебе като вдовица за рук на модовете заради ефенди!Просто ще ти се присмея!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2017 22:25

Ozzimozzi написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:И какво като е подал?

Е как какво, подал е, "спечелил" е и сега може да се протаква до откат, понеже фирмата, с която "спечели" я е направил и кредитор ...... както виждаш, 3 месеца си изтекоха вече, а краят на сагата не се и види ..... точно това беше целта.

Всеки има право да обжалва разпределението и както виждаш доста се възползваха. Краят на сагата наближава. Не по маловажен е и въпроса с базите.

О, не бъди сигурен, има и Апелационен съд, сагата може бая още да се проточи ...... нали това целяхте, като направихте кухата фирма-кредитор ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”