Кашчей написа:gihuelo написа:Кашчей написа:Mitata написа:PFC Litex написа:
Отново ще се повторя, колко чужденци играят в клубен отбор няма абсолютно никакво значение, а закачките на подобна тема може да отправят единствено завършени олигофрени.
Стига сте сравнявали българските клубове със западните. Западняците могат да си позволят парите да закупят чужденци, в България идват предимно свободни агенти, които с нищо не вдигат нивото. ЦСКА постигна най-големите си успехи само с българи в състава. Когато чужденци не играеха в българското първенство или бройката им беше силно лимитирана, България все още имаше силен национален тим, разполагаше с големи футболисти. Сега имаме едно голямо нищо.
Не знам кой сравняваше ЦСКА-София с Рейнджърс, Фиорентина, Парма, или те не са западни клубове?! А ЦСКА наистина имаше най-големи успехи с българи, когато те не можеха да излизат извън България и, както ти справедливо написа вчера, всичките бяха кадри на ДЮШ на ЦСКА.
Ти знаеш ли, че до 1962-а година, когато ЦСКА се обединява с Червено знаме, клубът не е развивал никаква ДЮШ. Откъде си вземахте тогава играчите, цели 14 години?!
Пак слаб 2
Пука ми, че ми дреме за твоите простотии! Сам не си знаеш историята на клуба..опс, то твоят клуб е ЦСКА-София, екс Литекс.
Прочети ....подготви се и ще те изпитам