Например - Вереика.
???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Заклет Левскар написа:Прави сте, че будите интерес, но за ваша жалост интересът е продиктуван ЕДИНСТВЕНО с цел гавра.
Например - Вереика.
???
![]()
![]()
BRF написа:TristaNNN написа:Абе, искам да ви питам, какво стана с афишираните амбиции да съдите УЕФА-та, задето ви изгони позорно, но справедливо, от евротурнирите? Докъде го докарахте? Ако се сещате вашите велики ръководители-божества и адвокати-светила се бяха заканили да внесат някакви жалби за пропуснати финансови ползи, провалени трансфери, неизлюпени националчета, пропусната купа на ЛЕ и т.н.
Наскоро се входира жалбата!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:BRF написа:TristaNNN написа:Абе, искам да ви питам, какво стана с афишираните амбиции да съдите УЕФА-та, задето ви изгони позорно, но справедливо, от евротурнирите? Докъде го докарахте? Ако се сещате вашите велики ръководители-божества и адвокати-светила се бяха заканили да внесат някакви жалби за пропуснати финансови ползи, провалени трансфери, неизлюпени националчета, пропусната купа на ЛЕ и т.н.
Наскоро се входира жалбата!
Благодаря за отговора.А срок за решението има ли?
Marto17 написа:Защо "ако"ясно е, че ги интересува.
Заклет Левскар написа:Marto17 написа:Защо "ако"ясно е, че ги интересува.
И други неща ни интересуват. Например, колко беше точната сума, която Гела трябва да плати за емблемата и чорапите ? - 2млн. и нещо беше, ама колко точно не се сещам, а и не го откривам в гугъла.
BRF написа:Заклет Левскар написа:Marto17 написа:Защо "ако"ясно е, че ги интересува.
И други неща ни интересуват. Например, колко беше точната сума, която Гела трябва да плати за емблемата и чорапите ? - 2млн. и нещо беше, ама колко точно не се сещам, а и не го откривам в гугъла.
Около 1.6 милиона лева!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта