1982 написа:Кралев трябваше и трябва да гледа законите, а не разни псевдо фенове зад коя мутра седели ...... затова България е такава кочина, защото "държавните мъже" не гледат законите, а въртят само схеми и далавери.
Ти и сега призоваваш да ви се дадат базите, този път на концесия, аз пък призовавам да се спазват законите и да има търг. Честен, явен и открит. Не като тиняка от миналото лято, от който още не можем да видим договора ви за Армията, ако въобще има такъв, със съд се налага да се изиска, но и там ще се обжалва до дупка, явно има много за криене ....
Тези „псевдо фенове” са същите, с които евентуално се делил един сектор. Разликата е, че те продължиха да подкрепят ЦСКА играещ на Армията, а ти като фен на едно фалирало АД, реши да плюеш на всико свързано с ЦСКА. Няма логика Армията да се даде на друг отбор и искрено се надявам разума да надделее. Дали на теб ти харесва, това е друг въпрос (аз до сега не съм видял нещо да ти харесва). Та до края на септември се надявам всичко да е приключило.