Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аха, ясно, ти си фен на ОСК ЦСКА, не на ФК ЦСКА ..... за теб ФК ЦСКА е ЦСКА, само ако членува в ОСК, явно преди да станеш от ФК ЦСКА, си се вълнувал дали ФК членува в ОСК. Интересно, но сега чета, че това ОСК е създадено 2000-ата година, преди него ФК не е членувал никъде близо 10 години, явно през това време не е бил ЦСКА, а някакъв чужд клуб.![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
gihuelo написа:Кашчей написа:И къде игра тогава отборът на Павлов-в А група, в Б група, в зоните или в областните групи, или никъде, защото просто нямаше отбор?! Отбор без дружество не може да съществува, но дружество без отбор може.
Вижда се,че нищо не знаеш за ЦСКА:) Слаб 2:)
Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:GOLEADOR написа:Така е когато нямаш аргументи,почваш да викаш стига с твоите факти и така.
А сега с твоите камъни по твоята глава.Стига с тоя Литекс,ходи пиши в техния форум.И стига с тая УЕФА и КАС,пиши им на мейла.
Аз ли нямам аргументи, хахахаха .... човекът с комичното ОСК ми пише за аргументи.![]()
![]()
И кое точно е комичното на ОСК ЦСКА? Идеята ли? Историята ли? Чудно ми е как някой пишещ се уж за цесекар, може да отрича всичко свързано с ЦСКА!?
Комичното е даването на пример с тази нищо незначеща организация, видиш ли, тя удостоверявала кое е ЦСКА и кое не .....
Аз никога не съм се вълнувал дали ФК ЦСКА членува в някакво кухо ОСК, нито БК ЦСКА, ВК ЦСКА и т.н., бил съм си за тези отбори, просто защото са ЦСКА. За мен подобни организации нямат никакво значение, ама абсолютно никакво. Явно не само за мен, ами и за футболните институции ....
Казваш че идея (организация) съществуваща повече 95 години е куха? Че нали за всички тези години, точно около тази идея е консолидирана червената общност?!Интересно ми е колко още ниско ще паднеш в отричането си и омразата.
CaptainBertorelli написа:Тези два отбора бяха с различни футболисти, различни треньори и водиха паралелно подготовка. В първенството стартира само единия. Добре, че въпросното лято все още нямаше форуми. Представям си разни обгазени професори какво щяха да натворят. Не може да изброи трима футболиста на любимия си Дунав, тръгнал за история на ЦСКА да спори. Клоун.
Кашчей написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:GOLEADOR написа:Така е когато нямаш аргументи,почваш да викаш стига с твоите факти и така.
А сега с твоите камъни по твоята глава.Стига с тоя Литекс,ходи пиши в техния форум.И стига с тая УЕФА и КАС,пиши им на мейла.
Аз ли нямам аргументи, хахахаха .... човекът с комичното ОСК ми пише за аргументи.![]()
![]()
И кое точно е комичното на ОСК ЦСКА? Идеята ли? Историята ли? Чудно ми е как някой пишещ се уж за цесекар, може да отрича всичко свързано с ЦСКА!?
Комичното е даването на пример с тази нищо незначеща организация, видиш ли, тя удостоверявала кое е ЦСКА и кое не .....
Аз никога не съм се вълнувал дали ФК ЦСКА членува в някакво кухо ОСК, нито БК ЦСКА, ВК ЦСКА и т.н., бил съм си за тези отбори, просто защото са ЦСКА. За мен подобни организации нямат никакво значение, ама абсолютно никакво. Явно не само за мен, ами и за футболните институции ....
Казваш че идея (организация) съществуваща повече 95 години е куха? Че нали за всички тези години, точно около тази идея е консолидирана червената общност?!Интересно ми е колко още ниско ще паднеш в отричането си и омразата.
ОСК ЦСКА съществува повече от 95 години?!?!
1982 написа:Няма какво да чета, кажи ми само едно - когато ФК ЦСКА не е членувал в никакво ОСК през голяма част от 90-те години, това ЦСКА ли е било, или не е било ??? Защото по вашата лотика излиза, че извън ОСК, нищо не е ЦСКА, тоест, ФК ЦСКА не е съществувал доста време, примерно титлата от 1997-а не е на ЦСКА, защото не е бил член на обединени спортни клубове.![]()
![]()
Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Тези два отбора бяха с различни футболисти, различни треньори и водиха паралелно подготовка. В първенството стартира само единия. Добре, че въпросното лято все още нямаше форуми. Представям си разни обгазени професори какво щяха да натворят. Не може да изброи трима футболиста на любимия си Дунав, тръгнал за история на ЦСКА да спори. Клоун.
Тоест са били два различни клуба с едно и също име, или сте били един клуб, с два различни отбора
![]()
Иначе си прав-от ЦСКА остана само история, без настояще, без бъдеще, с фенове, които го предадоха!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта