Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2017 09:46

GOLEADOR написа:
icko65 написа:Между Дунав-Дунав2010 и ЦСКА-Литекс има съществена разлика..Или не се сещаш каква е?

Ми има разлика,за ЦСКА се плащат 8 000 000 лева.Мантри от рода "Спечелихте търга,но няма да платите" не се приемат!

Нищо не се плаща за ЦСКА. Плаща се за имуществото на ЦСКА!....Може би..някога, но не и сега.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2017 09:50

GOLEADOR написа:Така е когато нямаш аргументи,почваш да викаш стига с твоите факти и така.
А сега с твоите камъни по твоята глава.Стига с тоя Литекс,ходи пиши в техния форум.И стига с тая УЕФА и КАС,пиши им на мейла.

Аз ли нямам аргументи, хахахаха .... човекът с комичното ОСК ми пише за аргументи. :mrgreen: :mrgreen:

Аз нямам какво да пиша на УЕФА и КАС, ти им пиши за ОСК, как вие сте истинския ЦСКА, защото членувате в тази велика организация ОСК. :mrgreen: Ама те хорицата вече съвсем ще се объркат, понеже от вашето ръководство им пишат, че вие сте си Литекс, който просто си е сменил името и дебело подчертават, че нямате нищо общо с ...... ЦСКА. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2017 09:54

GOLEADOR написа:
icko65 написа:Между Дунав-Дунав2010 и ЦСКА-Литекс има съществена разлика..Или не се сещаш каква е?

Ми има разлика,за ЦСКА се плащат 8 000 000 лева.Мантри от рода "Спечелихте търга,но няма да платите" не се приемат!

А "аргументи", като "Плащат се 8 милиона, нищо че още не сме ги платили" явно се приемат. :mrgreen: :mrgreen:

3 месеца вече ги чакаме тези 8 милиона, ти специално всеки Божи ден ги плащаш тук. :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2017 09:57

Eleril написа:
Кашчей написа:
CaptainBertorelli написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:Чета ви от много време и направо не мога да повярвам, как 5-6 човека от двата лагера си въртите една плоча половин година и не ви писва. :lol: Моето мнение. Това на терена е нов отбор. Това в документите и ръководството е пребоядисания Литекс. Това на трибуните е публиката на ЦСКА. Най-важния актив - публиката е запазен. ГГ може да е дразнеща мутра, селянин, но е цесекар. Поне базата ще направи и благодарение на това, че се държи отбор в А група ще си запазим и публиката. От сега се обзалагам, че след две години на Армията ще играят т.нар. Авиатори, няма да има и помен от Дихоните, а 100%-та от публиката ще зад отбора. И това ще бъде ЦСКА. Само ЦСКА.

Не съм убеден, че ако авиаторите спечелят битката всичко ще е песен. Разделението ще продължи години наред, ходенето по мъките ще продължи. Освен това големите пари в съвременния футбол са от особена важност, а феновете и дребните спонсори не са в състояние да ги осигурят.

Няма да има разделение. Противно на пропагандата, ГГ няма фенове. Ако на представянето на Армията за сезон 2019-2020 да Авиаторите, гарантирам ти, че никой няма да иде на друг стадион да подкрепи друг отбор. Спомням си и разформироването и 1999, когато имахме два отбора.

Кога сте имали два отбора? Когато пишеш неистини е добре да ги подплатиш нещо..имали били два отбора!

Павлов и Божков,може би?Историята е добре документирана...

И къде игра тогава отборът на Павлов-в А група, в Б група, в зоните или в областните групи, или никъде, защото просто нямаше отбор?! Отбор без дружество не може да съществува, но дружество без отбор може.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 авг 2017 10:22

Кашчей написа:
Eleril написа:
Кашчей написа:
CaptainBertorelli написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:Чета ви от много време и направо не мога да повярвам, как 5-6 човека от двата лагера си въртите една плоча половин година и не ви писва. :lol: Моето мнение. Това на терена е нов отбор. Това в документите и ръководството е пребоядисания Литекс. Това на трибуните е публиката на ЦСКА. Най-важния актив - публиката е запазен. ГГ може да е дразнеща мутра, селянин, но е цесекар. Поне базата ще направи и благодарение на това, че се държи отбор в А група ще си запазим и публиката. От сега се обзалагам, че след две години на Армията ще играят т.нар. Авиатори, няма да има и помен от Дихоните, а 100%-та от публиката ще зад отбора. И това ще бъде ЦСКА. Само ЦСКА.

Не съм убеден, че ако авиаторите спечелят битката всичко ще е песен. Разделението ще продължи години наред, ходенето по мъките ще продължи. Освен това големите пари в съвременния футбол са от особена важност, а феновете и дребните спонсори не са в състояние да ги осигурят.

Няма да има разделение. Противно на пропагандата, ГГ няма фенове. Ако на представянето на Армията за сезон 2019-2020 да Авиаторите, гарантирам ти, че никой няма да иде на друг стадион да подкрепи друг отбор. Спомням си и разформироването и 1999, когато имахме два отбора.

Кога сте имали два отбора? Когато пишеш неистини е добре да ги подплатиш нещо..имали били два отбора!

Павлов и Божков,може би?Историята е добре документирана...

И къде игра тогава отборът на Павлов-в А група, в Б група, в зоните или в областните групи, или никъде, защото просто нямаше отбор?! Отбор без дружество не може да съществува, но дружество без отбор може.

Вижда се,че нищо не знаеш за ЦСКА:) Слаб 2:)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 авг 2017 10:28

1982 написа:
GOLEADOR написа:Така е когато нямаш аргументи,почваш да викаш стига с твоите факти и така.
А сега с твоите камъни по твоята глава.Стига с тоя Литекс,ходи пиши в техния форум.И стига с тая УЕФА и КАС,пиши им на мейла.

Аз ли нямам аргументи, хахахаха .... човекът с комичното ОСК ми пише за аргументи. :mrgreen: :mrgreen:

И кое точно е комичното на ОСК ЦСКА? Идеята ли? Историята ли? Чудно ми е как някой пишещ се уж за цесекар, може да отрича всичко свързано с ЦСКА!?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2017 10:35

Комичното е даването на пример с тази нищо незначеща организация, видиш ли, тя удостоверявала кое е ЦСКА и кое не .....

Аз никога не съм се вълнувал дали ФК ЦСКА членува в някакво кухо ОСК, нито БК ЦСКА, ВК ЦСКА и т.н., бил съм си за тези отбори, просто защото са ЦСКА. За мен подобни организации нямат никакво значение, ама абсолютно никакво. Явно не само за мен, ами и за футболните институции ....

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 20 авг 2017 10:42

1982 написа:
Ozzimozzi написа:
1982 написа:

И кое точно е комичното на ОСК ЦСКА? Идеята ли? Историята ли? Чудно ми е как някой пишещ се уж за цесекар, може да отрича всичко свързано с ЦСКА!?

Комичното е даването на пример с тази нищо незначеща организация, видиш ли, тя удостоверявала кое е ЦСКА и кое не .....

Аз никога не съм се вълнувал дали ФК ЦСКА членува в някакво кухо ОСК, нито БК ЦСКА, ВК ЦСКА и т.н., бил съм си за тези отбори, просто защото са ЦСКА. За мен подобни организации нямат никакво значение, ама абсолютно никакво. Явно не само за мен, ами и за футболните институции ....

Казваш че идея (организация) съществуваща повече 95 години е куха? Че нали за всички тези години, точно около тази идея е консолидирана червената общност?! :o Интересно ми е колко още ниско ще паднеш в отричането си и омразата.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2017 10:57

Аха, ясно, ти си фен на ОСК ЦСКА, не на ФК ЦСКА ..... за теб ФК ЦСКА е ЦСКА, само ако членува в ОСК, явно преди да станеш от ФК ЦСКА, си се вълнувал дали ФК членува в ОСК. Интересно, но сега чета, че това ОСК е създадено 2000-ата година, преди него ФК не е членувал никъде близо 10 години, явно през това време не е бил ЦСКА, а някакъв чужд клуб. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 авг 2017 11:04

1982 написа:Аха, ясно, ти си фен на ОСК ЦСКА, не на ФК ЦСКА ..... за теб ФК ЦСКА е ЦСКА, само ако членува в ОСК, явно преди да станеш от ФК ЦСКА, си се вълнувал дали ФК членува в ОСК. Интересно, но сега чета, че това ОСК е създадено 2000-ата година, преди него ФК не е членувал никъде близо 10 години, явно през това време не е бил ЦСКА, а някакъв чужд клуб. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Чудесно би се вписал в предаванията на Карбовски! Защо не кандидатстваш? По черногледство го биеш:)[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”