Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година

Мнениеот gihuelo » 23 яну 2025 10:43

Бъдете смирени !
Всичко ще е наред !
С тази припряност обиждате хората които имат вътрешна информация и сте смешни в очите им :)
Шегата на страна, но днес мисля че ще родим.
Вратаря е трети ден в лагера.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 яну 2025 11:53

Кордоба, когато и да го разкараме ще е добре. Така или иначе е фигурант. След мача със Септември, когато влезе и изпълни ролята на колче, в което се удря топката, за да ни вкарат гол има две участия от по 1 минута.

Сега е идеален момент да се отървем от задължението да му плащаме заплата, пък може и да му се наложи да ни връща пари дори. Перфектно.

Защо и кой го е взел в отбора е въпрос на спекулации, но все пак трябва да се има предвид кой беше главен скаут, когато го привлякохме.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 23 яну 2025 12:03

Най-накрая имаме нов. Добре дошъл, Лапоухов! Много успехи с ЦСКА да има момчето!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 яну 2025 12:47

Tony_CSKA написа:Кордоба, когато и да го разкараме ще е добре. Така или иначе е фигурант. След мача със Септември, когато влезе и изпълни ролята на колче, в което се удря топката, за да ни вкарат гол има две участия от по 1 минута.

Сега е идеален момент да се отървем от задължението да му плащаме заплата, пък може и да му се наложи да ни връща пари дори. Перфектно.

Защо и кой го е взел в отбора е въпрос на спекулации, но все пак трябва да се има предвид кой беше главен скаут, когато го привлякохме.

+ 1
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 яну 2025 12:49

Tony_CSKA написа:Най-накрая имаме нов. Добре дошъл, Лапоухов! Много успехи с ЦСКА да има момчето!

Дано бъде важна част от шампионски отбор на ЦСКА!
Доколкото знам много е говорено с него, а и с много други хора, за да бъде проучено какъв му е характера и манталитета. Има уверения, че е много добре възпитан и трениран и не е от тия дето ги болят зъби дотолкова, че да не могат да тичат по време на подготовка ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 яну 2025 13:04

MASTER_COOL написа:Аз да попитам ?
Лагера е към края си ! А ние все още не сме привлекли нито един нов футболист ?!!!
Абсолютно скандално ! Спортно техническите процеси са в пълен противовес с останалите в клуба !

В един момент само да не се окаже, че и останалите процеси са си били в пълен унисон със спортно-техническите :)))

Не го разбирам аз това непрекъснато даване на зор. Почти всеки ден идват добри новини от клуба - продаваме футболисти с горница, един по един гоним неможачите на Джуджи (повечето на пръв поглед на сериозна загуба, но всъщност на голяма печалба), перем и препираме лицето СМ, вдигаме по 2 бетонни колони (ама от големите), адресирахме и въпроса с тирето, ...... а днес даже и вратар сме спазарили. Всички сме чували, че отбор се гради отзад напред, а и вратарският пост ни беше крайно належащ. Не го разбирам аз това мрънкане .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 яну 2025 13:25

Red_Neck написа:В един момент само да не се окаже, че и останалите процеси са си били в пълен унисон със спортно-техническите :)))

Повече от всичко се надявам да е така. Не съм тук, за да печеля "Слава"
ЦСКА преди всичко.

Red_Neck написа:Не го разбирам аз това непрекъснато даване на зор

Да кажем, че с последното си "мрънкане" имах за цел да предизвикам точно този ефект. Сега ще започнат да идват един след друг :P

Да ни е честит Лапухов ! Съгласен съм, че отбор се прави отзад-напред. Не всеки ден се привлича играч с такива х-ки в България. Поздравления за селекционният екип
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 23 яну 2025 16:57

За мен Фьодор Лапоухов е топ трансфер, браво!
Do Something Different!

Върни се в “ЦСКА”