шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Кашчей написа:Teo написа:шивача написа:Живеем в свят на мерзост и безочие, затова и ние трябва да сме подли и долни на момента, само така можем да се защитим. Отдавна мина времето на чест, достойнство и гордост-думи само за пред хората-затова в такива моменти трябва да бъдем по-хитри от Хитър Петър и по-подли и от Подуенци! Винаги и навсякъде трябва да ги унизяваме и мачкаме, дори и да знаем, че ги няма, искам да ги сънувам как се гърчат! Това ви го казвам от опит, не си мислете, че съм изпълнен със злоба и омраза, просто във война няма милост-битка до край!
Ако се играе честно до края, титлата няма да се реши от този мач! Нивата е голяма, ще се копа още.. докато стане готова да се сади!
Никаква милост за подуянското отборче... 3 точки + или - е по-добре от колкото после да им слушам жалкото изопачаване на истината!
Нищо не е забравеното.. пропуснатия финал от КЕШ заради тях, отнетия лиценз които главно действащо лице е този които в момента иска да се играе феърплей! Някой неща не се забравят и тука не става дума за чест, а за Армейско Достойнство!

Пропуснат финал за КЕШ, заради Левски?!? Те ли ви спряха и кога по-точно?
Не, само не искаха да си отложат мача с нас, че и картоните после от умния съюз важаха за мачовете от УЕФА

Ясно!
А кой попречи тогава Байерн да бъде разгромен в София, след това шеметно начало, липсата на Джевизов ли?
Аааа, може да започнеш : извинявам се, дърт съм и забравям! Ми Спас за ония ни отбор беше като за Челси Дрогба от преди 7-8г. Другото беше, че трябваше да изядат нашите по един буркан мед, за да се възстановят........ама по-добре иди си забий една свещ отзад, да разтовариш кремвиршите от вторник и не ме занимавай
Но няма да споря с........донки
Каквото и да си говориме, Спас му се налага наказание което световен прецедент... да не може да вземе участие, че е получил ЧК срешу Левски в първенството ХАХАХА! И то заради ФК Левски, защото не са могли да понесат факта, че можем да играем финал за най-престижния клубен трофей!

- Наскоро станаха и 30 години от онзи 1/2-финал срещу "Байерн". Защо тогава не успяхте да стигнете до финала?
- Първо, никой нямаше да ни разреши. Бяхме подплашили всички и взеха мерки. То не бяха дузпи, не бяха фаулове. Набутаха ни в собствената врата. За какво сме им да играем финал с 50 фенове на стадиона. Тогава у нас си бе истинска желязна завеса. Сърбите и румънците бяха по-свободни. Заради това пробиха "Цървена звезда" и "Стяуа". Федерацията в България, вярна на "синята" идея, също помогна. Аз не играх, защото ме изгониха срещу "Левски". И се оказа, че наказанието важи и за международни мачове! Това е за първи и единствен път в историята. Световен прецедент. Как ли Дитер Хьонес, онзи с белите вежди, щеше да вкара, ако аз бях на терена? Никак! На Пламен Марков пък му разпориха крака! И също не игра. И пак бяхме по-силни от "Байерн". В Мюнхен съдията им спечели мача.
Спас Джевизов