19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 19 дек 2013 22:45

blue avalanche написа:
petko.h.markov написа:Когато човек губи не знае какво печели и когато печели какво губи.

Дълбоко философски,но ако днес бяхте спечелили нямаше да се сетиш за този цитат.Или греша? :mrgreen:

Грешиш.Сега победителя ще се отлепи от земята и ще се вземе на сериозно.Който загуби ще си търси грешките. Освен
това среща Ботев което може да се окаже отпадане в следващия кръг.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2013 22:46

Tommi написа:Какво лошо написах, та ми изтрихте мнението? :?

И аз тва питам? :roll: Съвсем нормална дискусия се водеше!И мой коментар изчезна!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 22:49

petko.h.markov написа:
blue avalanche написа:
petko.h.markov написа:Когато човек губи не знае какво печели и когато печели какво губи.

Дълбоко философски,но ако днес бяхте спечелили нямаше да се сетиш за този цитат.Или греша? :mrgreen:

Грешиш.Сега победителя ще се отлепи от земята и ще се вземе на сериозно.Който загуби ще си търси грешките. Освен

Понеже Ботев е супермегагранда на българския футбол...
Ние нашите грешки си ги знаем.Бъди сигурен,че Здравков също.Да ти прави впечатление на глупак?
При вас "търсенето на грешките" от съдията ли почва?Защото не съм чул Младенов да каже:"Аз съм виновен!"
А ти?

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 19 дек 2013 22:57

Вън Стойчо Младенов от ЦСКА. Да ходи в Египет да се снима с пирамидите. Пуска ми недохранения Косоко, който не може да затрудни със страховития си удар и 12-годишен вратар и остава отбора с човек по-малко. После ми пуска Си нещо си и оставя отбора с двама души по-малко. С какво недохраненият и Си нещо си са по-добри от Карачанаков и Долапчиев? Колко гола и за колко минути игра вкара Долапчиев и колко минути игра Си нещо си и колко гола вкара? Как ще даде на Гъргоров да бие дузпа при положение, че същия нямаше сила да ритне топката в края на мача? Колко време трябва да търпим Тодор Янчев в неуспешните му опити да даде точен пас през куп от футболисти? Уау, днес го направи веднъж. Той освен да отнеме топка и да извърши нарушение друго умее ли? Ще се побъркам. Изкараха ми нервите.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 19 дек 2013 22:58

Нека диша лефскиту !Нека!Пак нема да им се поверва за 6 мин. !!!
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 дек 2013 23:03

blue avalanche написа:
petko.h.markov написа:
blue avalanche написа:

Понеже Ботев е супермегагранда на българския футбол...
Ние нашите грешки си ги знаем.Бъди сигурен,че Здравков също.Да ти прави впечатление на глупак?
При вас "търсенето на грешките" от съдията ли почва?Защото не съм чул Младенов да каже:"Аз съм виновен!"
А ти?

Много задълба въпроса.Каквото има да става-ще стане.

Потребителски аватар
AllanPo
Контакти:

Мнениеот AllanPo » 19 дек 2013 23:11

Какво трябва да се направи за да не стъпва сеебе на стадиона?
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 дек 2013 23:13

Не знам сините фенове кой мач са гледали но в този който аз гледах видях Макриев как посегна с ръка към топката и с това и промени траекторията,при положението с Чочев,футболиста на ЦСКА се обръща с гръб към топката с цел да се запази от близкия удар и ръцете му са свити към тялото без да увеличава обема му,както обича да казва Антон Генов.И понеже се правите на разсеяни ще ви напомня че даже и при отсъждането на двете положение като дузпи ЦСКА е с предимство защото при 1:1 продължава.Сега искам да ви попитам и по какъв правилник свири днес съдията,не искам дори и името му да спомена,защото по правилника на играта футбол умишлена игра с ръка в наказателното поле се отсъжда дузпа и най-малко жълт картон,който щеше да е втори за Макриев,защо при засада и опасно посягане срещу вратаря на ЦСКА не се показва жълт картон,сещате се че е втори,защо след като вратаря на ЦСКА се опитва да изнесе топката е блъснат и провокиран от Старокин,но съдията не му вдига жълт картон.Сега да ви кажа ли какво следва ,съдията еди кой си е наказан за неопределено време,сиреч един-два кръга няма да свири,и какво от това,той осра каквото можа ,свърши си поръчката,много важно че футболистите си оставиха сърцата на терена,че феновете въпреки студа и необичайния ден и час на срещата пак бяха на стадиона.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 дек 2013 23:35

Наистина мачът беше приятен, но имаше и много слабости в играта и на двата отбора- едните не могат да атакуват, другите атакуват ама не вкарват. Левски се радва днес, но с тази игра която показват редовно, едва ли ще стигнат далеч в турнира. Е, идва период за селекция, ама не се знае нищо.
Някой беше написал нещо за съдията, а никой не отрази, че при 1-1 (ако се свирят две дузпи, за мен по-чистата е за ЦСКА, за Левски според моите виждания за футбола може би нямаше- ударът все пак е от близко разстояние, нормалната реакцията на всеки е да вдигне ръце пред лицето си, но нека си мислите, че я има), та при резултат 1-1 кой щеше да се класира напред? :)

Единствената ни пречка да не вземем спечелен мач днес беше некадърността ни пред гола и в продълженията вече умората. Пламен Илиев няма никаква вина или поне не чак такава каквато си мислят някои- той е вратар и трябва да пази вратата си суха. А това, че вратар е играч на мача, не говори добре за футболните качества на останалите. :mrgreen:

Честито на Левски, важното е, че дербитата няма да свършат... :)
Две дербита по 0-0 не е кой знае какво постижение и за двата отбора, но поне дузпичките бяха много интересни. Мислех, че ще се извъртят и единайсетте, ама не се получи. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 дек 2013 23:35

Модераторе (не те знам кой си), давай по-твърдо, какви са тия банове само за по 30 минути... :lol:
Сега ако искаш ми сложи бан за 1 година, все ми е тая.
Последна промяна от Tommi на 21 дек 2013 10:44, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”