ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Споко, Менди остава поне докато някой не извади около 1,5 млн. евро за него (такава е сложената му цена). А иначе мое мнение е, че не трябва да продаваме титуляри и футболисти, които може да помогнат.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Този беше рядко добър защитник, дано остане. От друга страна па е един от малкото читави футболисти, за които можем да вземем некви пари. Незнам да правят това което ще е най-добре за нас.
Менди е добър, но не и страхотна класа да кажеш. И той имаше слаби мачове, в които правеше елементарни грешки една след друга. Ако зависи от мен, при добри оферти бих продал него и Марсиньо. И двамата има кой да ги замести. Повече ме притеснява липсата на централен нападател. Като взехме Неи заплатата му беше, ако не се лъжа 25 хил. евро., а сега тавана е 7,500. Ако не извадим някакъв късмет както беше с Мораеш и Зико, или Долапчиев не израстне - отново ще имаме проблеми в атака.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Тогава да си вземем пак некой кадърен нападател от румъния и пролетния сезон да има бой ебанне и румънска чалга [wrapimg=]http://ofanziva.org/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
ЦСКА може да остане без един от най-добрите си играчи от есента - Джаксън Менди. Сенегалецът е пред трансфер в друго първенство, пише вестник "Стандарт".
Защитникът е обявил пред ръководството, че се чувства обиден от отношението към най-добрите му приятели в отбора Мамади Сидибе и Омар Косоко.
По-малко от 24 часа след загубата от Левски за Купата на 19 декември, двамата бяха изритани на бърза ръка.
На всичкото отгоре, веднага след двубоя пък част от феновете налетяха на бой на тъмнокожи футболисти на "червените". Менди обаче не беше сред тях.
Според изданието обаче има и друга причина. Мениджъри мътят главата на сенегалеца, че ще му намерят отбор в Турция, който да му даде доста по-солидна заплата.
В ЦСКА той взима по 11 735 лв. на месец. Обещанията са в друг отбор да взима минимум два пъти повече.
На "Армията" едва ли ще спрат бранителя си, защото той е един от малкото конвертируеми играчи в момента. А парите от трансфера му са необходими за оцеляването на клуба.
Самият Менди днес написа многозначително във Фейсбук: "Край!". Феновете го молят да остане, но той едва ли ще се появи на първата тренировка на 4 януари.
Въпроси на Проспорт.бг: Как авторът, или принуденият автор, си представя напускане, без плащане при действащ договор и уредени финансови взаимоотношения? Расисткият мотив звучи, като упражнение за кретени, така ли е? Абе, хора, за вас празници няма ли? Вярно е, че положението в другия лагер е отчайващо, вярно е, че сте свързани, но няма ли за вас почивка? А и кой ви е казал, че Джаксън е партия със Сидибе и Косоко? Пред кое точно ръководство е обявил, че иска да си ходи?
Уточнение на Проспорт.бг: На личния профил на Джаксън не пише никакъв "Край!". А последният пост е от 25 декември и гласи: I be that pretty mother fucker. А предпоследният е от 17 декември с текст: Thursday. Разбираме, че няма нищо по-лесно от създаването на фалшив профил, но ние сме от тези, които поддържаме приятелски контакт с Джаксън и с огорчение се налага да уточняваме. Включително, че Джаксън винаги може да си тръгне нанякъде, но и някой трябва да си плати. По наши сметки около 1.5 милиона евро. Съжаляваме, но струва доста и не се продава на всяка цена. Препоръчваме на обратния лагер да се насочи към руския Урал. Търси опорен полузащитник. Те имат един. Парите няма да им стигнат за сектор, но ще закърпят календара и банкета на 24 май.
Въпрос извън темата: Какво се случва, ще вземат ли 6 точки на ЦСКА или и тук палецът попада в анатомично отверстие?
Защитникът е обявил пред ръководството, че се чувства обиден от отношението към най-добрите му приятели в отбора Мамади Сидибе и Омар Косоко.
По-малко от 24 часа след загубата от Левски за Купата на 19 декември, двамата бяха изритани на бърза ръка.
На всичкото отгоре, веднага след двубоя пък част от феновете налетяха на бой на тъмнокожи футболисти на "червените". Менди обаче не беше сред тях.
Според изданието обаче има и друга причина. Мениджъри мътят главата на сенегалеца, че ще му намерят отбор в Турция, който да му даде доста по-солидна заплата.
В ЦСКА той взима по 11 735 лв. на месец. Обещанията са в друг отбор да взима минимум два пъти повече.
На "Армията" едва ли ще спрат бранителя си, защото той е един от малкото конвертируеми играчи в момента. А парите от трансфера му са необходими за оцеляването на клуба.
Самият Менди днес написа многозначително във Фейсбук: "Край!". Феновете го молят да остане, но той едва ли ще се появи на първата тренировка на 4 януари.
Въпроси на Проспорт.бг: Как авторът, или принуденият автор, си представя напускане, без плащане при действащ договор и уредени финансови взаимоотношения? Расисткият мотив звучи, като упражнение за кретени, така ли е? Абе, хора, за вас празници няма ли? Вярно е, че положението в другия лагер е отчайващо, вярно е, че сте свързани, но няма ли за вас почивка? А и кой ви е казал, че Джаксън е партия със Сидибе и Косоко? Пред кое точно ръководство е обявил, че иска да си ходи?
Уточнение на Проспорт.бг: На личния профил на Джаксън не пише никакъв "Край!". А последният пост е от 25 декември и гласи: I be that pretty mother fucker. А предпоследният е от 17 декември с текст: Thursday. Разбираме, че няма нищо по-лесно от създаването на фалшив профил, но ние сме от тези, които поддържаме приятелски контакт с Джаксън и с огорчение се налага да уточняваме. Включително, че Джаксън винаги може да си тръгне нанякъде, но и някой трябва да си плати. По наши сметки около 1.5 милиона евро. Съжаляваме, но струва доста и не се продава на всяка цена. Препоръчваме на обратния лагер да се насочи към руския Урал. Търси опорен полузащитник. Те имат един. Парите няма да им стигнат за сектор, но ще закърпят календара и банкета на 24 май.
Въпрос извън темата: Какво се случва, ще вземат ли 6 точки на ЦСКА или и тук палецът попада в анатомично отверстие?
- dreben23
- Контакти:
Класа липсва на всички в А група с изключение на Безяк, Мисиджан и Дани Абало. Това е разликата на Лудогорец от останалите. Не бива това обаче да ни е вечното оправдание. Дано не изпуснем Менди, че сериозно ни закърпваше дупките в отбраната, вдъхваше сигурност. Апата също се справи великолепно през есента, а много от вас твърдяха, че и той е свършил с ЦСКА, да ама не. Много добре си се справя момчето, даже отлично. Здравко Илиев също ще се изявява добре според мен, той почти всеки мач си пробива по фланга, малко си оголва зоната чат пат, но това е неизбежно понякога като се втурнеш в атака, ставаш уязвим съответно при контраатаките на противника. Знам го от опит, че и аз цъках на десния бек. Изключително отговорен пост, квото и да се случи бековете го отнасят първи на разбора, както и опорния халф, който пък има право да критикува изявите на всичките си колеги, затова много често именно опорния халф е капитан на даден отбор. ): В един момент си изчерпал силите и не можеш да се върнеш, навремето бековете пък почти не мърдаха от зоните си, сега тръгват да организират атаките и оттам работата им в защита страда, но пък така футбола е по-динамичен и приятен за окото. Винаги има грешки във футбола, иначе нямаше да падат и голове.
Мисля, че от това, което съм гледал от Здравко, би могъл да остави добри впечатления у всички ни.
Относно халфовете обаче е добре да вземем поне още двама, за да се въртят с Чочев (дано не направим грешка да го продадем за жълти стотинки) и Янчев ( доста е бавен вече, но има по някоя безценна намеса всеки мач). Ако останем само с тях двамата в халфовата линия, не знам какви цели можем изобщо да си поставяме. Мен ми се ще и Марсиньо да си остане, ако си пооправи малко формата също ще е много полезен.
Марто Петров също дано влезе във форма скоро и всичко ще си дойде на мястото.
Фо Поре ни беше най-слабият играч, даже онзи Нилсон щеше да се справи по-добре от него.
Не видях едно добро отиграване от него. Може и да се поправи след време...кой знае.
1, 5 млн евро не струва даже Безяк, камо ли Джаксън.
Мисля, че от това, което съм гледал от Здравко, би могъл да остави добри впечатления у всички ни.
Относно халфовете обаче е добре да вземем поне още двама, за да се въртят с Чочев (дано не направим грешка да го продадем за жълти стотинки) и Янчев ( доста е бавен вече, но има по някоя безценна намеса всеки мач). Ако останем само с тях двамата в халфовата линия, не знам какви цели можем изобщо да си поставяме. Мен ми се ще и Марсиньо да си остане, ако си пооправи малко формата също ще е много полезен.
Марто Петров също дано влезе във форма скоро и всичко ще си дойде на мястото.

Фо Поре ни беше най-слабият играч, даже онзи Нилсон щеше да се справи по-добре от него.

1, 5 млн евро не струва даже Безяк, камо ли Джаксън.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
-
Ако Менди струва 1,5 мил.,значи си е вечно наш.
Джаксън направи 4 месеца в ЦСКА и почнаха да му редят трансфер. Направи за смях индианците Генков и Макриев, обезличи всякакви звездни нападателчета в А група. Вкара и дузпичка на Левски.
Страхотен е.
Има още какво да дава на ЦСКА и след време разбира се в клубната каса ще постъпят плодовете на труда му и неговите колеги, но още е прекалено рано.
Страхотен е.
Има още какво да дава на ЦСКА и след време разбира се в клубната каса ще постъпят плодовете на труда му и неговите колеги, но още е прекалено рано.
Джаксън е написал във фейсбук, че всеки ден чете всякакви боклуци...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
- Контакти:
Стойчо обсъждал селекцията със Дейвис има вариант да пристигне бивш нападател на Нюкасъл.Преговаря се със Черноморец за Амари и Фонсека,които за мен са пълно енигма,някой гледал ли ги е тези?Най-вероятно са поредните туристи.Дучето в едно предаване преди каза нещо много правилно,клубът ще тръгне нагоре,когато спрем да инвестираме във Aфриканската икономика,а започнем да инвестираме във европейски условия за нашите юноши това,което прави Ботев.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Стойчо обсъждал селекцията със Дейвис има вариант да пристигне бивш нападател на Нюкасъл.Преговаря се със Черноморец за Амари и Фонсека,които за мен са пълно енигма,някой гледал ли ги е тези?Най-вероятно са поредните туристи.Дучето в едно предаване преди каза нещо много правилно,клубът ще тръгне нагоре,когато спрем да инвестираме във Aфриканската икономика,а започнем да инвестираме във европейски условия за нашите юноши това,което прави Ботев.
Амари е доста добър!Играе в центъра и "вижда" играта!Фонсека прави добри пробиви,но и скаран със завършващия удър!