валидол за теб написа:Няма В група, това буди смях, колкото и да им се иска на някой
А ако има? И да питам ЦСКА-рите: не си ли давате сметка, че ако Ганчев закара ЦСКА във В група (хипотетично), но налива пари както го правеше в Литекс последиците въобще няма да са трагични?
Да, няколко години целта ще е влизане в А група, но когато има пари и развитие .. дали пък е такава болка за умиране? 2 години примерно извън А група срещу отърване от ТИТАН и финансиране от Ганчев. Струва ли си цената? Питайте Ботев.. и те 2 години аут, сега в борбата за ЕКТ. А Ганчев за разлика от Василев е ДОКАЗАЛ СЕ деятел, развил от 0 1 отбор със школа, стадион и успехи.
BadBoy написа:ЦСКА за да заприлича на клуб са нужни адски много средства, а тях Ганчев ги няма, а тези средства задавате ли си въпрос, кога ще се върнат?
Ганчев ако няма пари никой няма. Декларираните му доходи са му донесли данъци за 200-300 милиона кинта, какви са печалбите (за 1 година)? Въпросът не е дали има пари, а дали иска да ги дава.
Което не знам. Но 1 път го е правил (Литекс) и то дългосрочно, ако ИСКА може да повтори и с ЦСКА.
onegavon написа:Както писах доста преди изборите просто трябва да свалим Тиквуня и нещата ще се оправят.
Точно па вие свалихте Пожарната. Направо Сектор Г определя правителството. Аз предлагам следващите избори да са само за хора с членска карта от червените фенклубове. Тъй де, явно от
вас зависи кой управлява страната....
МУР_ТУЛУЗОВ написа:При това положение ми се струва че за Левски най-разумно ще бъде да играе за Лудогорец или Ботев(ПД) за да не допусне ЦСКА навръх юбилея да стане шампион...и съответно да се чакат по-добри времена, които ще дойдат след падането на БСП и ДПС от власт...а то няма да е толкова далеч

Да бе добре. От какъв зор Левски да играе за някого? Не сакам на Левски да е добре, сакам на ЦСКА да е зле.. Това ще е подигравка с отбора, с името му, с историята му, Гунди ще се обърне от гроба ако те види какви ги пишеш: Левски ще ляга на други отбори и ще ги тика за титлата вместо да играе колкото може, пък класирането - каквото стане. Инак бяхте първи писти да се присмивате на ЦСКА че легна на Локо София или на Литекс миналата година, че легна на ЦСКА, на Миньор, които легнаха пък на свой ред на Лудогорец и т.н.
МУР_ТУЛУЗОВ написа:Пичове, ако ЦСКА отиде във В-група дори само за един сезон, това напълно ще компенсира злощастно загубената титла от ЛЕВСКИ....Аз титли на ЛЕВСКИ съм виждал много през живота си, но ЦСКА извън А-група....това ми е детската мечта, че и дядо от Ботунец и той се просълзил от вълнение като чул че може да идете във В група
Да ти имам мечтите: ако
ТЕ са зле голяма работа, че
Ние изгоряхме... Ти сякаш си повече антифен на ЦСКА, отколкото фен на Левски!