gentlemanxxx написа:Ей Богу откакто дойде Стойчо не спира да говори за конспирации..чво беше директивата,Батков,сега е БФС! Най-жалкото обаче е, че феновете се вързаха на тези глупости

Титан начело със Стойчо махнаха вниманието от себе си като започнаха някаква идиотска война с БФС.. Гледам мнения на фенове които се изказват така сякаш БФС,Уефа,ЕС и ООН работят за Левски, а забравят как техния отбор сега трябваше да е новак във А група или някаде из долните дивизии,но да не гледаме във миналото.. Искам да попитам феновете на ЦСКА, наистина ли вярват, че нещата които вършат Титан са изрядни, а БФС само се заяжда?!? Жалко, че Стойчо който иначе се мисли за голям ЦСКА-р използва толкова смешни и жалки начини да отвлече вниманието от Титан..Феновете се зарадваха, че отбора е на 1во място макар да губи от отбори от 2-3 дивизия и то с разлика и само чакат поредното интервю на Младенов, в което да обвини и Барак Обама за проблемите и неуредиците в отбора..Този начин на печелене на титли беше актуален през 94-95 когато преди всеки мач 3-4 дни се говореше за конспирации,съдии,подкупи и т.н. .. Защо само ние вместо да вървим напред се връщаме и връщаме назад?!? Интервюта с треньорите да има само след и рпеди мач,а не когато няма с какво да си запълниш колонката да звъннеш на някой за да създадеш сензация..Едно е ясно, че БГ футбол няма, но въпреки това е жалко да гледаш подобна картинка като отвориш Гонг или гледаш спортните новини..
П.С. Относно Градев - еййййй Богуууууу аз съм завършил Финанси и съм изучавал 4 години Право мога ли да излезна и да говоря глупости които медиите да отразят? Та чак и подобни думи стават повод за дискусии между феновете.. Докога спора ще бъде кой е по-слаб? Или кой ще падне с по-малка разлика в Европа? Не виждате, че играта на отборите,футболистите и всичко във футбола е сбъркано и вместо да се заеме една сериозна позиция(не говоря за 3 плаката по време на мач), а именно да се почнат серия от протести относно футбола ни които да дадат сили и на държавата да се изправи срещу "силата" която води футбола ни към дъното..Знам, че тези думи няма да се приемат сериозно и едва ли от това ще почнат някакви активни протести срещу нещата във футбола но поне се надявам 1 човек да осъзнае и разбере, че проблема са игрищата,уреждането на мачове,играчите,президентите,дори топките, а не какво са казали БФС или директивите или Берлинския договор...