Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот demon777 » 12 авг 2017 19:49

Какво става с осемте милиона?
Кога изтича срока който беше определен от съда за внасяне на сумата?
Има ли подадени жалби до този момент?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 авг 2017 20:32

Честит 50 годишен юбилей на Емо Костадинов! Прекрасен футболист със страхотна визитка, част от златното българско поколение, постигнало най-големите футболни успехи .
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iXEub2eyABc[/youtube]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2017 22:10

peliforewer написа:
1982 написа:Аз ли съм ви оправданието защо не сте на стадиона ??! :lol: :lol: Много ме радвате в безсилието си, пишете ми тука за някаква любов, позитивизъм, ама всичко това са разни заучени и кухи фрази, защото на стадиона всичко се вижда, той е пак празен, както в над 90% от мачовете ви, докато вие си изливате "любовта" в нета ..... а, и громите "хейтърите", да не забравя. :mrgreen: :mrgreen:

Билетите им били скъпи, София им била празна и какви ли още не оправдания защо ги няма там, където се показва истинската любов ...... и тия същите после ще ме учат на любов ..... хихихи. :lol:

В началото ми беше симпатичен,след това започна да ме озадачаваш,после взе да ставаш смешен,сега си ми безразличен и се чудя как се намират още хора във форума които да ти се връзват на простотиите.

Дреме ми за твоето мнение, мнение на припознавач, продал се на някаква долна и крадлива мутра ..... по бих се притеснил, ако напишеш нещо хубаво за мен ..... викай си там за "ребрандирания" Литекс и "господин Ганчев" ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2017 22:15

demon777 написа:Аве ние не бяхме ли гости?
Стадиона ли да напълним?
И айде стига 12лв за билет алоуууу Лудогорец пускат по ефтини билети за шампионска лига че и сандвичи раздават
И как един фен от Варна и Бургас да бие толко път и да даде 12лв да гледа мач с някои си там септември и то зад вратата като 70% утре пак са на работа?
Любов любов ама сирНитУ с пари

Само оправдания ...... ходете където искате, само не пишете тук за любов, че ви виждам любовта, на стадиона сте една шепа ...... оня вчера, вместо да е на стадиона и да показва любовта си, кеси в нета и ми обяснява какво било любовта, муахахахах ....

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 авг 2017 22:23

82, в момента е мазохизъм да се ходи на стадиона-просто няма какво да се види...да се надяваме, че това ще се промени. Един Обертан, който тепърва влиза във форма, изглежда като от друга планета.
А се доказа в последните три години от участията на сините детски формации в Европа, че до 14 годишна възраст сме на едно ниво с онези. След това се къса връзката и си е...а майката.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 авг 2017 22:26

Alexx написа:

Аз им зададох прост въпрос преди време но никой не ми отговори. Какво ще стане ако това хибридното нещо което подкрепятет не стане шампион в следващите 5-6 сезона?
Щото според Mitata най-важно било ЦСКА да печели титли и да играе в Европа! Тогава какво правим? Щото ако целта е титли и се надъхвате на титли я си представи,че не я постигнете?
Ще изглеждате много зле в историята!

В миналото тези успехи бяха характерни за ЦСКА. Тогава вдигнахме твърде високо летвата и панастоящем изглежда невъзможно български клуб да подобри или се доближи до нашите постижения. Вярвам, че ЦСКА отново ще е познатият евробоец, но се иска феновете да бъдем единни и да подкрепяме отбора. Иска се и значимо финансиране. Ако преди години можеше да се постигнат големи успехи без кой знае какви инвестиции, в днешно време това е немислимо.

Безсмислено ЦСКА да е един от многото безлични клубове, успехите у нас и в Европа са задължителни!

Здраве и радостни мигове с ЦСКА за всички рожденници, бивши наши футболисти и легенди!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 авг 2017 22:29

По 10 и повече хиляди средно на мач на ЦСКА ходеха, ама преди 30 години. Времената вече са други.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 авг 2017 22:54

По-леко с големите числа, с голямата посещаемост.

http://www.temasport.com/news/view/8500 ... news:30758

Пропадането е започнало отдавна.

http://football24.bg/leagues/attendance ... ason_id/12
Последна промяна от Mitata на 12 авг 2017 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 авг 2017 23:01

Няма какво по-полека, аз съм бил на стадиона и помня много добре кое как беше ..... на мач с Черноморец, в снега и студа, бяхме 8 000 някъде, директор ни беше Ухото, лека му пръст. Черноморец, едни убитаци ..... сега у топлото време, на ламБи, сте шепа срещу Пирин Разлог ...... представям си ако имаше по-студено време, сигурно само платените щяха да са там. :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 авг 2017 23:07

1982 написа:Няма какво по-полека, аз съм бил на стадиона и помня много добре кое как беше ..... на мач с Черноморец, в снега и студа, бяхме 8 000 някъде, директор ни беше Ухото, лека му пръст. Черноморец, едни убитаци ..... сега у топлото време, на ламБи, сте шепа срещу Пирин Разлог ...... представям си ако имаше по-студено време, сигурно само платените щяха да са там. :lol: :lol: :lol:

Не бъди смешен, виж посещаемостта на мачовете ни преди 9-10 години.
http://football24.bg/leagues/attendance ... ason_id/12

Върни се в “ЦСКА”